QUOTE(zundyte @ 2009 09 08, 22:12)
Na jei jau visos sakosi nuo ko pradėjo ,tai ir aš pasakysiu,kad norėjau siuvinėt jau gal dešimt metų ,bet tik pirkdavai siuvinėjimo žurnalus ir niekaip nepradėdavau ,tai dabar jų pas mane gal 40 ....o prieš beveik metus per Selekt žurnalą nusipirkau rinkinį(pintinę vaisių),ir kai gavau ,pradėjau siuvinėt,paskui nusipirkau dar du rinkinukus,viena gavau dovanų ,,atradau supermamos siuvinėtojų kampelį ,ten radau daug nuorodų į schemas internete ir užsikabliavau ,kaip reikiant..dabar net nežinau kiek aš tų schemų turiu ,reiktų sutvarkyt,surušiuot,tik žinau ,kad yra keturios papkės po 600MB kompe ir penktoji dabar renkama ,aišku jų visų man nereiks ,bet tiesiog galvoju,o jei kam prireiktų tai gal naudinga būčiau ir persiųsčiau..o siūlai tai pas mane -tik likę nuo rinkinukų,ir dabar jau nupirkti keturiems darbeliams,kurių dar nepradėjau siuvinėt ,tai dar matkeliais guli dėžėje...vienu žodžiu ,aš dar tik kaupiu,ir nelabai yra ką parodyt...
Gera pradžia pusę darbo O beto žurnalų, tai tikrai nemažai turi, turbūt idėjų juose prisižiūrėjai pakankamai