Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

QUOTE(zundyte @ 2009 09 08, 22:12)
Na jei jau visos  sakosi nuo ko pradėjo ,tai ir aš pasakysiu,kad norėjau siuvinėt jau gal dešimt metų ,bet tik pirkdavai siuvinėjimo žurnalus ir niekaip nepradėdavau ,tai dabar jų pas mane gal 40 blush2.gif ....o prieš beveik metus per Selekt žurnalą nusipirkau rinkinį(pintinę vaisių),ir kai gavau ,pradėjau siuvinėt,paskui nusipirkau dar du rinkinukus,viena gavau dovanų ,,atradau supermamos siuvinėtojų kampelį ,ten radau daug nuorodų į schemas internete ir užsikabliavau doh.gif  ,kaip reikiant..dabar net nežinau kiek aš tų schemų turiu ,reiktų sutvarkyt,surušiuot,tik žinau ,kad yra keturios papkės po 600MB kompe ir penktoji dabar renkama ax.gif ,aišku jų visų man nereiks ,bet tiesiog galvoju,o jei kam prireiktų tai gal naudinga būčiau ir persiųsčiau..o siūlai tai pas mane -tik likę nuo rinkinukų,ir dabar jau nupirkti keturiems darbeliams,kurių dar nepradėjau siuvinėt ,tai dar matkeliais guli dėžėje...vienu žodžiu ,aš dar tik kaupiu,ir nelabai yra ką parodyt... mirksiukas.gif

Gera pradžia pusę darbo blush2.gif O beto žurnalų, tai tikrai nemažai turi, turbūt idėjų juose prisižiūrėjai pakankamai mirksiukas.gif
Atsakyti
komodos matmenys :

user posted image

žiurėkit kokią dėžę radau pirkti g.gif sulankstoma bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 12, 10:46)
žiurėkit kokią dėžę radau pirkti g.gif  sulankstoma bigsmile.gif

user posted image

Aciu uz ismatavimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 12, 10:46)

žiurėkit kokią dėžę radau pirkti g.gif  sulankstoma bigsmile.gif

user posted image

Na ir kieke mokejai uz ta deze? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 09 12, 18:14)
Na ir kieke mokejai uz ta deze? g.gif

Yra visokių nuo 4 Lt iki 8lt, mano liktais 8 kainavo mirksiukas.gif ji medžiaginė, bet dugnas isideda ir tada nesilanksto lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 12 rugsėjo 2009 - 17:33
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 12, 18:30)
Yra visokių nuo 4 Lt iki 8lt, mano liktais 8 kainavo mirksiukas.gif  ji medžiaginė, bet dugnas isideda ir tada nesilanksto lotuliukas.gif

am as tai maciau nuo 2lt iki 3lt ji issilanksto taip pat ir gan didele gaunas g.gif
Atsakyti
TAIP NESINORI KAD TEMA "NUMIRTU"
MERGINOS, TRAUKIT IR FOTOGRAFUOKIT SAVO LOBIUS, MUMS JUK IDOMUS KIEKVIENAS SIULELIS
Atsakyti
Vakar buvau Akropolyje- tai ten Jyske visokių dėžių dėželių mačiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 14 rugsėjo 2009 - 18:10
Oi kokius lobius visos sukaupusios blink.gif Mano dar nedidelis turtas sukauptas, tik netvarkingas, tai pasirodysiu, kai susitvarkysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2009 09 15, 11:17)
Oi kokius lobius visos sukaupusios blink.gif Mano dar nedidelis turtas sukauptas, tik netvarkingas, tai pasirodysiu, kai susitvarkysiu blush2.gif

Labai laukiu smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 09 07, 17:19)
Klausykit, (ypač tos lobininkės happy.gif ) nuo ko pradėjot siuvinėti? kokius reikmenis pačių pradžiai turėjote? taip smalsumas suėmė ax.gif

Na, atsakysiu ir aš. Nors savo lobių ir nerodžiau, nes būtų sunku juos iš visų kampų surinkti.
O pradėjau nuo vaikiško rinkinio: ant nosinaitės išpieštas klevo lapas ir pridėti siūlai (galėjo būti kokie 1986). Išsiuvinėjau aš ją grandinėle, visais 6 siūlais. Kažkur ir dabar guli niekam nerodoma. Po kiek laiko radau vieną mezgimo schemą: ančiuką su lietsargiu, vedantį šuniuką. Ant baltos drobelės uždėjau ištraukomo audinio ir išsiuvinėjau. Aišku, audinys pasislinko, ančiukas ėjo į viršų, o šuo jau leidosi, bet negi svarbu. Tiesa, tuo metu aš buvau kokioj antroj-trečioj klasėje. Po to buvo pertrauka (bent nepamenu, kad būčiau kažką siuvinėjusi). Pradėjau nerti, megzti. Baigusi septynias klases išsiuvinėjau ant lino kryžiuku meškiuką (schema buvo iš Burdos). Kadangi iš senų rusiškų mulinė pritrūko rudų spalvų, mama nupirko 2 Anchor rudus siūlus. Tai buvo kokie 1994 ir tie siūlai kainavo beprotiškus pinigus: 8 metrai - 1,80 (jei gerai pamenu, tai rusiški tuo metu kainavo po 50-60 centų, o metražas buvo gerokai didesnis, tik kad spalvų nebuvo). Praėjo metai kiti ir mano kolekcijoje daugėjo Anchor'o (DMC Lietuvoje tuomet dar nebuvo). Vienu metu siuvinėjau "žvirblius". Nepamenu, kiek jų išsiuvinėjau. Turėjau brošiūrą su 6 paukščiukais (toje pačioje Burdoje pirktą). O po to liga progresavo, reikėjo ir žurnalų (tikiuosi, kad jų turiu ne daugiau kaip 100, bet skaičiuoti nedrįstu), siūlų... Šiuo metu reikia knygų, vilnonių, šilkinių siūlų, nebepakanka Aidos ir Zweigart lino. Nebepakanka ir žinių, o kryžiukas atrodo per daug paprastas. Tik kad reikia turimus rinkinius užbaigti, tai ir mėtausi tarp kryžiuko, kurį reikia siuvinėti, ir įvairių kitokių siuvinėjimo būdų mokymosi, prie ko širdis linksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 15 rugsėjo 2009 - 15:55
O aš savo kolekciją papildžiau keletu tolkelių siūlų ir nusipirkau žiedelius siūlams, kad nereiktų darban visos dėžės nešiotis.
user posted image
Atsakyti