Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

QUOTE(Florestina @ 2009 09 06, 16:55)
Aš antradienį į GA eisiu, gal irgi ką gero nusigriebsiu.

Butinai kai nusipirksi pasirodyk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 06 rugsėjo 2009 - 17:46
Klausykit, (ypač tos lobininkės happy.gif ) nuo ko pradėjot siuvinėti? kokius reikmenis pačių pradžiai turėjote? taip smalsumas suėmė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 09 07, 18:19)
Klausykit, (ypač tos lobininkės happy.gif ) nuo ko pradėjot siuvinėti? kokius reikmenis pačių pradžiai turėjote? taip smalsumas suėmė ax.gif

Norejau paklausti ka čia tiksliau kreipiesi, nes nenoriu atsakyti už kitas biggrin.gif
Bentjau aš savęs lobininke dar nelaikau, dar truksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 09 07, 17:19)

pačioj pradžioj nusipirkau tik gabalą medžiagos ir kelias spalvas siūlų, nes mano pirmas darbas po laaaaaabai ilgos pertraukos buvo toks

user posted image

tai jam nieko daug nereikėjo biggrin.gif o vat nuo jo ir užsikabliavau, prasidėjo "žiurkėno sindromas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 07, 17:29)
Norejau paklausti ka čia tiksliau kreipiesi, nes nenoriu atsakyti už kitas biggrin.gif
Bentjau aš savęs lobininke dar nelaikau, dar truksta biggrin.gif

QUOTE(astulia @ 2009 09 07, 17:46)
pačioj pradžioj nusipirkau tik gabalą medžiagos ir kelias spalvas siūlų, nes mano pirmas darbas po laaaaaabai ilgos pertraukos buvo toks

tai jam nieko daug nereikėjo  biggrin.gif  o vat nuo jo ir užsikabliavau, prasidėjo "žiurkėno sindromas"  lotuliukas.gif

žiurkėno sindromas lotuliukas.gif jaučiu kad ir man jis jau apsireiškė biggrin.gif na taip smalsu, nuo ko prasidėjo viskas blush2.gif pirmi pirkiniai ir panašiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 09 07, 18:57)
žiurkėno sindromas  lotuliukas.gif  jaučiu kad ir man jis jau apsireiškė biggrin.gif na taip smalsu, nuo ko prasidėjo viskas  blush2.gif  pirmi pirkiniai ir panašiai smile.gif

Tada galiu i tavo klausima atsakyti ir aš biggrin.gif
Pirmas darbelis buvo megė iš garsiosios simpsonu šeimineles,nusipirkau reikiamu siulu,ju ten buvo apie 9 anchorai, lankeli ir medžiagos tam darbui, veliau siuvinejau mardžę iš tospačios simpsonu "chebros" irgi pirkau tik tam kam reikia,pora siulu ir medžiagyte, ir t.t. na žodžiu, atejo mano didysis darbelis jam daaaaug spalvu prireike ir žinoma medžiagos, kadangi gyvenu nedidukiam miestely (Joniški) ir jis visai netoli nuo šiauliu, taigi pradejau internete ieškoti siuvinejimo siulu parduotuviu Šiauliuose, radom labai faina bigsmile.gif prisipirkau 5 metam i prieki ir toliau pirksiu biggrin.gif ten labai geru nuolaidu yra ir t.t. žodžiu viskas prasidejo nuo ..... 9siulu, dabar turiu apie 110 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 09 07, 16:19)

Aš rinkinuką pirkau. O po to kačiukui pirkau medžiagą ir siūlus.
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 09 07, 17:46)

Sorry, kad fotke cituoju, labai nemegstu, kai tai kiti daro, bet cia off-topic. doh.gif Kadangi gyvenu ne LT, tai cia pilna ispanu, ir visokiu a lia menininku...Tai viena porele prakiso mano giminaitems lygiai toki pati paveiksla (tik piesta) kaip suuuper originalu ir vienetini. doh.gif Ir ne pirma karta as ji matau issiuvineta, bet vis negaliu pamirsti. schmoll.gif
Man irgi prasidejo nuo rinkinio. Turejau toki darba JAV, kad buvo nemazai laisvo laiko, tai pasiule siuvineti ir netgi nupirko rinkini geros tetules. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 09 07, 17:19)

Man Kalėdoms tėvai padovanojo 100 įvairiausių spalvų siūlų, lankelį, dvi schemutes, adatų skirtų siuvinėjimui ir medžiagytės truputį. O paskui vis prisipirkdavau ko trūkdavo ir taip turtelis didėjo.
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 30, 18:51)
Dabar pas mane jau tvarka, tai per nauja perfotkinau ir ikelsiu jums savo turta biggrin.gif

user posted image
Čia mano "rankdarbiu" komoda  smile.gif  pirmi du stalčiai siuvinejimo ir dar viršus, trečias veltinio o paskutinis visokiu mezgimo ir nerimo siulu pilanas darbam mokykloje

Labai grazi komoda labai domina toks daigciukas jei ne paslaptis kur isigijot. ir kokio plocio ji?

Mano siuvineliu pradzia buvo kleopatra, kuri po sei dienai nebaigta nes pirmas darbas prisviles, Nusipirkau siuliuku ir lankeli medziagytes ir darbavausi. Siuo momentu siuliuku gal virs simto spalvyciu jau yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frigii @ 2009 09 08, 19:24)
Labai grazi komoda labai domina toks daigciukas jei ne paslaptis kur isigijot. ir kokio plocio ji?

Mano siuvineliu pradzia buvo kleopatra, kuri po sei dienai nebaigta nes pirmas darbas prisviles, Nusipirkau siuliuku ir lankeli medziagytes ir darbavausi. Siuo momentu siuliuku gal virs simto spalvyciu jau yra blush2.gif

Išmatavimus parašysiu rytoj, arba vėliau, ši komoda šiaip ne pagal paskirti naudoju,ji labiau pritaikyta vonioje, visokiems rankšluosčiams ir t.t. nes ji plasmasinė ir ant rateliu(kuriu jau nebėra lotuliukas.gif )
Pas mus Joniškyje yra toke parduotuvė "Jonė" ten pardavinėjamos ūkinės prekės, taigi, panašaus pobudžio parduotuvėse gali rasti daug tokiu,pvz viena dar mačiau nupinta iš šiaudu, nu ledine wub.gif
Tiesa, už saviškę - 75 lt
Atsakyti
Na jei jau visos sakosi nuo ko pradėjo ,tai ir aš pasakysiu,kad norėjau siuvinėt jau gal dešimt metų ,bet tik pirkdavai siuvinėjimo žurnalus ir niekaip nepradėdavau ,tai dabar jų pas mane gal 40 blush2.gif ....o prieš beveik metus per Selekt žurnalą nusipirkau rinkinį(pintinę vaisių),ir kai gavau ,pradėjau siuvinėt,paskui nusipirkau dar du rinkinukus,viena gavau dovanų ,,atradau supermamos siuvinėtojų kampelį ,ten radau daug nuorodų į schemas internete ir užsikabliavau doh.gif ,kaip reikiant..dabar net nežinau kiek aš tų schemų turiu ,reiktų sutvarkyt,surušiuot,tik žinau ,kad yra keturios papkės po 600MB kompe ir penktoji dabar renkama ax.gif ,aišku jų visų man nereiks ,bet tiesiog galvoju,o jei kam prireiktų tai gal naudinga būčiau ir persiųsčiau..o siūlai tai pas mane -tik likę nuo rinkinukų,ir dabar jau nupirkti keturiems darbeliams,kurių dar nepradėjau siuvinėt ,tai dar matkeliais guli dėžėje...vienu žodžiu ,aš dar tik kaupiu,ir nelabai yra ką parodyt... mirksiukas.gif
Atsakyti