Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojos"lobių" inventorizavimas

QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 30, 18:51)
Dabar pas mane jau tvarka, tai per nauja perfotkinau ir ikelsiu jums savo turta biggrin.gif

Na va kaip viską tvarkingai susidėjus, net gražu pažiūrėt thumbup.gif Man labai patiko tavo dėžutės, tos kur stalčiuje sudėtos. Gal gali išduot paslaptį, kur pirkai?

QUOTE(mamučiukas @ 2009 08 30, 19:59)
Na kokios Jūs visos turtingos  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Laurukasr
o čia tai staklės blink.gif  good.gif

Dėkui. Internete prisižiūrėjau įvairiausių rėmų ir pasitardama su tėčiu, nes jam reikėjo daryt, išsirinkau ko konkrečiai aš noriu. Dar tėtis ir pagal save truputį patobulino, kad man būtų patogu. labiausiai tai man patinka kad jos ant ratukų labai lengvaui galiu pastumti kur noriu ir prisitraukiu kiek noriu ax.gif
Atsakyti
Laurukasr
Malonu girdėti smile.gif
Anokia čia paslaptis biggrin.gif Musu visu mylimoj maximoj, buvo akcija, tai nusipirkau 4 tokias, liktais po 6 litus buvo, bet didžiosiose maximose visokiu dydžiu esu mačiusi 4u.gif

mamučiukas
Nufotografuok ir tu savaji biggrin.gif
Atsakyti
gal kas siuvin4jate ne tik kryzeliu.ie6kau kas issiuvinetu darbelius.
Atsakyti
gugute, ne cia pakliuvai doh.gif cia mes savo lobius ir grobius demonstruojam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 31 rugpjūčio 2009 - 06:32
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 30, 22:29)
[mamučiukas
Nufotografuok ir tu savaji  biggrin.gif

Kad neturiu kuo girtis blush2.gif Siūlų neperdugiausia (turiu 3 schemas kurias tikrai siuvinėsiu, tai tik jiems siūlus ir pirkau), porą gabalų lino (balto ir tamsaus) lankelio jokio neneaudoju ir net neturiu. Kad ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 31 rugpjūčio 2009 - 06:40
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 30, 21:29)
Laurukasr
Malonu girdėti smile.gif 
Anokia čia paslaptis  biggrin.gif  Musu visu mylimoj maximoj, buvo akcija, tai nusipirkau 4 tokias, liktais po 6 litus buvo, bet didžiosiose maximose visokiu dydžiu esu mačiusi 4u.gif

Ačiukas. net niekada neatkreipiau dėmesio smile.gif Teks pasidairyt. Man patiko noriu ir aš savo betvarkę susidėt, kad stalčiui jovalo nebūtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 08 29, 17:22)
aš tokią dėžutę ir turiu siūliukams  4u.gif tik pirkau parduotuvėje "Pas Stanislovą"  smile.gif
Bet Jūsų ir lobynas mergaitės  thumbup.gif

na dar teks palaukti, kraustausi dabar, viskas kas kur blink.gif net pati nebežinau kas kur 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mamučiukas @ 2009 08 31, 07:40)
Kad neturiu kuo girtis blush2.gif Siūlų neperdugiausia (turiu 3 schemas kurias tikrai siuvinėsiu, tai tik jiems siūlus ir pirkau), porą gabalų lino (balto ir tamsaus) lankelio jokio neneaudoju ir net neturiu. Kad ir viskas  biggrin.gif

Mano ir ne ką daugiau biggrin.gif viskas keliose dėžutėse telpa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 08 31, 22:53)
Mano ir ne ką daugiau  biggrin.gif  viskas keliose dėžutėse telpa  lotuliukas.gif

Na mano ir buvo laikas, kai viskas mažoje dėžutėje tilpo, paskui perėjo į nedidelį stalčių, o va dabar jau tris komodos stalčius užsigrobiau. Jei tikrai susirgote siuvinėjimo liga, tai nepajusit, kaip sukauptas turtas pradės didėti geometrine progresija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 01, 08:21)
Na mano ir buvo laikas, kai viskas mažoje dėžutėje tilpo, paskui perėjo į nedidelį stalčių, o va dabar jau tris komodos stalčius užsigrobiau. Jei tikrai susirgote siuvinėjimo liga, tai nepajusit, kaip sukauptas turtas pradės didėti geometrine progresija  ax.gif

Taikliai pasakyta.
Reik ir man artimiausiom dienom prisiruošt į krūvą viską sudėt ir nufotkint.
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2009 09 01, 18:29)
Taikliai pasakyta.
Reik ir man artimiausiom dienom prisiruošt į krūvą viską sudėt ir nufotkint.

Butinai biggrin.gif

Laurukasr
Ir aš tau pritariu, mano pirmoji deželė buvo nuo saldainiu, o dabar, komoda biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Žiuriu tema tai miršta, matyt reikia truputi pobudi pakeisti biggrin.gif

Noriu parodyt ką vakar nusipirkau blush2.gif
P.S : paspauskit ant paveikslėlio ir dar karta ant paveikslelio part.lt tiklapyje jis pasididins mirksiukas.gif

Čia nelabai aiškiai matosi,bet matosi konkretus medžiagos ilgis, ir at lovos sudelioti siulai bei pora priedu

user posted image

Atskirai medžiaga

user posted image

Pirkiniai kurie ant lovos iš arčiau

user posted image

Va čia pats maloniausias darbas wub.gif sukti siulus ant ričiu lotuliukas.gif

user posted image

vat pabaiga,pora tik beliko ir aš tada plojau rankom kad 36 siulus susukau biggrin.gif Buvau jau pavargus, iki vakaro daviausi, nes kažkokie 3 siulai buvo nepaklusnūs lotuliukas.gif

user posted image

O dabar tai liudžiu, nes neturiu ko sukti, teks eiti siuvinėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 06 rugsėjo 2009 - 09:48
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 06, 09:48)
Žiuriu tema tai miršta, matyt reikia truputi pobudi pakeisti  biggrin.gif

Aš antradienį į GA eisiu, gal irgi ką gero nusigriebsiu.
Atsakyti