merginos ,dėžučių siūlų špūlikėms paieškokit Jyske ,pas ką mieste yra,ten tik apie 10 litu kainuoja ir spalvotos visokios,aš ten pirkau ,ir labai džiaugiuos,ritės telpa ir viskas tvarkinga
QUOTE(zundyte @ 2009 08 28, 11:50)
merginos ,dėžučių siūlų špūlikėms paieškokit Jyske ,pas ką mieste yra,ten tik apie 10 litu kainuoja ir spalvotos visokios,aš ten pirkau ,ir labai džiaugiuos,ritės telpa ir viskas tvarkinga
imesk foto
QUOTE(astulia @ 2009 08 27, 23:45)
dar viena ligonė ir žinok, kuo daugiau spalvų turi, tuo daugiau jų norisi tai MB jau neapsikentęs, kad perkalioju po kelis matkelius, sakė, kad, kai važiuosim į LT, tai man visą DMC paletę nupirks
Aš kažkada svajojau visos siūlų paletės, bet pasitenkinu dažniausiai naudojamomis spalvomis. Na va įdedu parodyti savo kraitelį
Siūlų kolekcija (čia dviem kampais paėmiau):
Žurnalai, knygos, schemų lankstinukai:
Schemų papkytės (iš įvairių pirktų rinkinių arba iš kur nors kitur gautų schemų, visas kitas laikau kompiuteryje, kei ko prireikia atsispausdinu):
Siuvinėjimo rėmas (Tėtis pernai Kalėdoms padovanojo, kad galėčiau siuvinėt didesnius siuvinius):
Tik vat rėmo su uždėtu siuviniu nebepavyko nufotografuot, nes kažkas fotoaparatui atsitiko, bet siuvinys užsideda ten kur mėlynas rėmelis matosi, o lentutė esanti toliau tik prilaiko likusią medžiagos dalį, kad nesvertų žemyn.
Tai va toks mano kraitelis
QUOTE(egliuchiux @ 2009 08 28, 11:16)
aaa ... o kartais tu ne is kretingos ? nesi kitam forume uzsiregistravus kaip asta ?
aha, ta pati
Laurukasr, nu jooooooo, geras tavo kraitis
Laurukasr
Nebloga lobi esi sukaupus
Na klausimas gal ne i tema, bet matau kad turit tai paklausiu,po kiek perkat madeira siulus?
Na klausimas gal ne i tema, bet matau kad turit tai paklausiu,po kiek perkat madeira siulus?
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 28, 17:48)
Laurukasr
Pas mane Madeira yra užsilikus nuo ankstesnių laikų. Nuo tada, kai siuvinėdavau ant kanvos išpieštus piešinius. Tada juos pirkdavau Burdos salone (kitų parduotuvių dar nebuvau aptikus). O pas juos Madeira buvo pigiausi , bet po kiek tai tikrai nebepamenu. Dabar aš juos naudoju nedideliems paveiksliukas, kad pabaigti likučius
Na va įdedu parodyti savo kraitelį
[/quote]
saunus kraitelis
[/quote]
saunus kraitelis
QUOTE(zundyte @ 2009 08 28, 22:53)
va,įdedu savo dezutes siulams iš JYSK
aš tokią dėžutę ir turiu siūliukams tik pirkau parduotuvėje "Pas Stanislovą"
Bet Jūsų ir lobynas mergaitės
QUOTE(i2kas @ 2009 08 29, 18:22)
aš tokią dėžutę ir turiu siūliukams tik pirkau parduotuvėje "Pas Stanislovą"
Jei dar nerodei savo lobio tai marš fotografuot
Dabar pas mane jau tvarka, tai per nauja perfotkinau ir ikelsiu jums savo turta
Čia mano "rankdarbiu" komoda pirmi du stalčiai siuvinejimo ir dar viršus, trečias veltinio o paskutinis visokiu mezgimo ir nerimo siulu pilanas darbam mokykloje
Komodos viršuje : dabartiniu darbu dežute (mėlyna) o toje papkėje schemos ir vienas žurnalas
Čia dabartiniu darbu dėžute iš vidaus
raudona papkė
Pirmasis stalčius, siulai, ju čia apie 70.
Antras stalčius, dvi dėžes ir medžiaga,kaip matot jau eina i pabaiga, rugseji užpirkimas bus
Antrojo stalčio dėžes: vienoje "padevėtos" schemos, ir lapeliai su siulu numeriukais kuriu reikejo juos perkant.
Kitoje maišeliai, kainu lipduku rutuliukai (klijuoju ant maišeliu su siulais ir rašau kodus) , siulu dežutes, karoliukai ir sagos biscornams.
Čia mano "rankdarbiu" komoda pirmi du stalčiai siuvinejimo ir dar viršus, trečias veltinio o paskutinis visokiu mezgimo ir nerimo siulu pilanas darbam mokykloje
Komodos viršuje : dabartiniu darbu dežute (mėlyna) o toje papkėje schemos ir vienas žurnalas
Čia dabartiniu darbu dėžute iš vidaus
raudona papkė
Pirmasis stalčius, siulai, ju čia apie 70.
Antras stalčius, dvi dėžes ir medžiaga,kaip matot jau eina i pabaiga, rugseji užpirkimas bus
Antrojo stalčio dėžes: vienoje "padevėtos" schemos, ir lapeliai su siulu numeriukais kuriu reikejo juos perkant.
Kitoje maišeliai, kainu lipduku rutuliukai (klijuoju ant maišeliu su siulais ir rašau kodus) , siulu dežutes, karoliukai ir sagos biscornams.
Na kokios Jūs visos turtingos
Laurukasr
o čia tai staklės
Laurukasr
o čia tai staklės