e.meskine
Pritariu tau ir aš nekantriai laukisiu Laurukasr Lobio
Ziurejau ziurejau tuos jusu lobius, nu taip pavydu daresi, tai nusipirkau ir as dezute ir dar visokiu priedu... Paskui sedejau visa vakara laiminga kaip sloikas ir vyniojau siulus ant tu spuliukiu, deliojau pagal numerelius nu taip smagu dabar vis atsidarau dezute, apziuriu ir taip sirdis dziaugiasi ir grazu, ir patogu tik dabar kirba noras papildyt kolekcija naujom spalvom
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 27, 23:42)
Ziurejau ziurejau tuos jusu lobius, nu taip pavydu daresi, tai nusipirkau ir as dezute ir dar visokiu priedu... Paskui sedejau visa vakara laiminga kaip sloikas ir vyniojau siulus ant tu spuliukiu, deliojau pagal numerelius nu taip smagu dabar vis atsidarau dezute, apziuriu ir taip sirdis dziaugiasi ir grazu, ir patogu tik dabar kirba noras papildyt kolekcija naujom spalvom
dar viena ligonė ir žinok, kuo daugiau spalvų turi, tuo daugiau jų norisi tai MB jau neapsikentęs, kad perkalioju po kelis matkelius, sakė, kad, kai važiuosim į LT, tai man visą DMC paletę nupirks
QUOTE(astulia @ 2009 08 27, 23:45)
dar viena ligonė ir žinok, kuo daugiau spalvų turi, tuo daugiau jų norisi tai MB jau neapsikentęs, kad perkalioju po kelis matkelius, sakė, kad, kai važiuosim į LT, tai man visą DMC paletę nupirks
na mat koks saunuolis vyriskis tavo
kad ligone tai jau tikrai jei man taip visa palete kas nupirktu tai turbut numirciau is laimes ten gi beveik 500 spalvu
Is kokios Amerikes pigiau atsisiusite, tik reikia del siuntinio vertes susitarti. O jei rimtai, fainas TB.
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 28, 00:54)
kad ligone tai jau tikrai jei man taip visa palete kas nupirktu tai turbut numirciau is laimes ten gi beveik 500 spalvu
Nemirk, ka, tu man taip padejai. Kazkaip tu man gyva labiau patinki. Nors siaip puikiai tave suprantu.
oho kokie jusu lobiai kai pamaciau tai uzpavydejau staigiai begau uzsisakyt pora dmc dezuciu ir siulu naujam darbui tai uz 5 dienu jau tureciau gauti tada ir pasirodysiu nes daba tai "biski " betvarke ...
Dantiste
Šimtu procentu su tavim sutinku vinioti siūlus vienas malonumas
Čia žiuriu mum sutarties su KaSiulai reiktu, parodom savo lobius ir kitos tokiu nori ir užsakyma neblogą padaro
Šimtu procentu su tavim sutinku vinioti siūlus vienas malonumas
Čia žiuriu mum sutarties su KaSiulai reiktu, parodom savo lobius ir kitos tokiu nori ir užsakyma neblogą padaro
QUOTE(egliuchiux @ 2009 08 28, 08:40)
staigiai begau uzsisakyt pora dmc dezuciu ir siulu naujam darbui
bet kaip tos dėžutės kasiūluose pabrango vieną iš jų pirkau, likusias tris BE, ir daug pigiau, nors tip top vienodos, tos pačios firmos, tai nė 4 eurų nekainuoja
QUOTE(astulia @ 2009 08 28, 10:36)
bet kaip tos dėžutės kasiūluose pabrango vieną iš jų pirkau, likusias tris BE, ir daug pigiau, nors tip top vienodos, tos pačios firmos, tai nė 4 eurų nekainuoja
kur? kas tas BE?
QUOTE(egliuchiux @ 2009 08 28, 10:38)
kur? kas tas BE?
ten, kur aš dabar gyvenu Belgijoj
QUOTE(astulia @ 2009 08 28, 10:39)
ten, kur aš dabar gyvenu Belgijoj
aaa ... o kartais tu ne is kretingos ? nesi kitam forume uzsiregistravus kaip asta ?