As darau taip : kaskur 1 a.š. sviesto tada kaskur 2 v.š. grietines, cukrus ir kakava. Nu ir viska pakaitinam gerai, tada pravesinam ir uzpialam. Bet Kaledom, manau, darysiu ant sio pyrago "GANASA" ( berods taip vadinasi), cia pagal daividija , atsimenu ant BOUNTY torto si glaju dare, labai skanus buvo. ( 150 G GRIETINELES IR 150 G SOKOLADO. Grietinele uzviriname,suberiame sokolada ir maisome,kol sokoladas istirps,kai atsals,juo aptepame torta.)
QUOTE(Schino @ 2009 11 30, 16:36)
Bet tikrai idomiai seip recepte parasyta tiesiog 8 saukstai manu, o ten moteros diskutavo, kad isvirta kose, man irgi pasirode idomiai, kad isvirta, nes sunkiai gan issimaiso, o as pirma issiviriau, o kol visa kita pasiruosiau, tai man ta manu kose sustengo taip tariant, tai kol ja imaisiau, nu zodziu pasimeciau dabar as visai..
aš recepta turiu nusikopinus kuriame rašoma: 8 šaukšteliai manų košės. tačiau, sakau- sugriešijau tik dėl to , kad suabejojau, ar ta manų košė tolygiai pasiskirstys visame produktų kiekyje .Ir tikrai nesigailiu.
aš pernai buvau susigundžius ir kepiau su ta manų koše, man gavosi nesąmonių nesąmonė, o ne taip išgirtas pyragas, tai šiemet bijau bebandyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 30, 17:46)
aš pernai buvau susigundžius ir kepiau su ta manų koše, man gavosi nesąmonių nesąmonė, o ne taip išgirtas pyragas, tai šiemet bijau bebandyti
Nesakau kad nesamone, nu bet jau tikrai ne super duper truper.
Yra milijona kartu skanesniu pyragu
Matyt ne musu skoniams
Japoniškam obuolių pyragui dedasi manų kruopos nevirtos.
Nuostabus pyragas .
Nuostabus pyragas .
Pernai ir as kepiau ta Japoniska pyraga ir tiesa sakant nepatiko
Nu niek cia gera nebus, reik aiskintis kaip cia su tais manais
aš pamenu, kad dėjau virtas, tai užtai man ko gero ir gavosi ne kas, va su sausomis reikia pabandytim, nes jis mane tiek sugundė su aprašymu pernai pamenu, nu man jis buvo per šlapias kiek pamenu, ir iš vis kažkoks nepyragiškas, va sausos kruopos jaučiu sugeria tą drėgmės perteklių kuris pasidaro su koše bedarant...reikia perkepti su sausomis
Nu matyt kadangi as issiviriau laaaaaabai tirsta ta manu kose, tai man viskas buvo bet dabar mastau, kai kepu varskes apkepa, tai irgi gi uzpilu jogurtu manu kruopas, kad jos pabrinktu, seip zaliu nededu kept, nes anksciau pagal 1 recepta kepdavau tai braskedavo tarp dantu tai dabar mastau, kad bala nemate, jei skaniai gaunas su virta ir apkepui biski brinkinu tuos manus, tai kodel nekepus to pyrago su isvirtomis, bereikalo cia supanikavau vsio maziau man prie kompo reikai sedet begu is cia
Aš pernai irgi kepiau su koše, tai ji man irgi blogai išsimaišė ir gavosi kažkokia marmalynė, o ne pyragas. Antrą kartą tikrai daryčiau su sausom kruopom
manau reikia daryt su sausom...ir tesla tiesiog palikt biski pastovet,kad pabrinktu tuos kruopos
QUOTE(Fea @ 2009 11 30, 21:58)
manau reikia daryt su sausom...ir tesla tiesiog palikt biski pastovet,kad pabrinktu tuos kruopos
Nevisada, kruopas reikia palikti, kad išbrinktų, viskas nuo recepto priklauso, aš kepu varškės apkepa, kuriame tikrai nereikia brikinti mano krupų