Aha.. Aišku. Vadinas, jei kur pieno reik becukrio, tai taip ir bus parašyta? O tai turiu ir daugiau receptų prikaupus
QUOTE(Schino @ 2009 11 28, 14:07)
Sveikos !
Parnesu be galo skanu pyraga is Kalediniu kepiniu temos
Japoniskas aguonu - obuoliu pyragas
Parnesu be galo skanu pyraga is Kalediniu kepiniu temos
Japoniskas aguonu - obuoliu pyragas
o tas pyragas sausas gaunasi Aš labai noriu drėgno drėgno aguonų pyrago Kalėdoms kažkada tokį esu valgius, bet recepto nepaprašiau
Rugiagele, kaip greit laikas prabėgo, atrodo tik sužinojom, o jau pasimatymas su mažium ne už kalnų gal žinai, kas pilvelyje gyvena
Zinok, kaip tik tavo norams - gaunasi dregnas dregnas
Papildyta:
Sveikinimai !!!
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 28, 17:00)
O as badausiu per Kaledas ligoninej... ech.. liks mano pyragai... ale parsivesim puikia dovanele uztai
Sveikinimai !!!
QUOTE(davija @ 2009 11 29, 11:50)
o tas pyragas sausas gaunasi Aš labai noriu drėgno drėgno aguonų pyrago Kalėdoms kažkada tokį esu valgius, bet recepto nepaprašiau
dregnas,skanumelis,vakar kepiau,biski buvau issigandus,nes miltu nereikia,bet viskas super
QUOTE(davija @ 2009 11 29, 11:50)
o tas pyragas sausas gaunasi Aš labai noriu drėgno drėgno aguonų pyrago Kalėdoms kažkada tokį esu valgius, bet recepto nepaprašiau
Rugiagele, kaip greit laikas prabėgo, atrodo tik sužinojom, o jau pasimatymas su mažium ne už kalnų gal žinai, kas pilvelyje gyvena
Rugiagele, kaip greit laikas prabėgo, atrodo tik sužinojom, o jau pasimatymas su mažium ne už kalnų gal žinai, kas pilvelyje gyvena
Turbut sesyte turesim
labas mergaitės aš kasdien tyliai vis užsuku į šį skyreli.Nesu didelė kulinarė, bet vis pabandau tai viena tai kita jūsų siūloma šedevrą Paskutinis kurį išbandžiau- tai tas japoniškas aguonų pyragas.Sakyčiau man jis - tikras tortas . Gal nesupyks recepto savininkė, bet pasakysiu, kad dėjau aš ne manų košę, bet 10 šaukštų manų (pagalvojau, kad manų košę bus problematiškiau iš maišyti vienodai, juos dar sumaišiau su kepimo milteliais)- ir viskas gavosi SUPER.Kepiau lygiai valanda. Tikrai netikėjau, kad bus taip gerai ir skanu.Išėjau tikrai didelis iš tokio kiekio produktų.Čia buvo bandymas prieš kalėdas- tikrai kepsiu šventiniam stalui.
Ačiū už receptuka
Ačiū už receptuka
Nu kazin, o kodel manes nesuzavejo tas japoniskas pyragas
As ir ji vakar kepiau, sian valgau, nu nezinau, stebuklo neradau jame
Mano pastebejimas, jei dedat manu kose virta, tai ja reikia deti manau i margarino - cukraus - kaiusiniu mase ir gerai isplakti su mikseriu. Nes as dejau jau kaip parasyta receptre po baltymu, tai neisimaise ji gerai, nes virta. Antra, kvapus ir kepimo milteliu deti pries dedant baltymus, baltymus deti ant pacio pacio galo ir juos tik gerai ir atsargiai sumaisyti su mase, neplakti.
Reiks pabandyti dar karta kada kepti, gal geriau gausis
As ir ji vakar kepiau, sian valgau, nu nezinau, stebuklo neradau jame
Mano pastebejimas, jei dedat manu kose virta, tai ja reikia deti manau i margarino - cukraus - kaiusiniu mase ir gerai isplakti su mikseriu. Nes as dejau jau kaip parasyta receptre po baltymu, tai neisimaise ji gerai, nes virta. Antra, kvapus ir kepimo milteliu deti pries dedant baltymus, baltymus deti ant pacio pacio galo ir juos tik gerai ir atsargiai sumaisyti su mase, neplakti.
Reiks pabandyti dar karta kada kepti, gal geriau gausis
Ka tik iskepiau
Sokoladinis pyragas su abrikosu dzemu
reikes:
5 kiausiniai;
1 puodelis miltu;
1/4puodelio cukraus;
2 arb.s. kepimo milteliu;
1 pienisko sokolado plytele;
100ml grietineles;
50 gr.sviesto;
30gr sokolado su riesutais;
cukraus pudros pabarstyti.
Kiausiniu baltymus atskiriam nuo triniu. trynius isplakam su cukrumi. supilame gerai ispaktus kiausiniu baltymus. sudedame kepimo miltelius, miltus ir viska gerai isplakame. puode ar kokiam kitam inde istirpinam sviesta, sokolada ir supilame grietinele. pakaitiname. puse skoladinio kremo supilame i tesla ir dar syki gerai ismaisome. pyraga i sviestu istepta skarda supilame ir lygiai paskirstome. kepame apie 40 - 50min. iskepus pyragui, isverciame ji is skardos ir padaliname i dvi dalis (kaip biskvita tortui). viena dali gausiai patepame abrikosu uogiene ir uzvoziame kita dali. virsu aptepame likusiu sokoloda ir padedame 15 min susitngti. susitingusi pyraga apibarstome cukraus pudra ir sokoladu su riesutais, pries tai ji peiliu smulkiai sukapojus. Supjaustome ir kertame is sirdies
Pyraga, zinoma, galite pertepti bet kokia megstama uogiene, o virsu barstyti kuot ik jusu fantazija leidzia sis pyragas gime is paprasto obuoliu pyrago dadejus kelis ingridientus ir siek tiek fantazijos. Skaunaus!
Sokoladinis pyragas su abrikosu dzemu
reikes:
5 kiausiniai;
1 puodelis miltu;
1/4puodelio cukraus;
2 arb.s. kepimo milteliu;
1 pienisko sokolado plytele;
100ml grietineles;
50 gr.sviesto;
30gr sokolado su riesutais;
cukraus pudros pabarstyti.
Kiausiniu baltymus atskiriam nuo triniu. trynius isplakam su cukrumi. supilame gerai ispaktus kiausiniu baltymus. sudedame kepimo miltelius, miltus ir viska gerai isplakame. puode ar kokiam kitam inde istirpinam sviesta, sokolada ir supilame grietinele. pakaitiname. puse skoladinio kremo supilame i tesla ir dar syki gerai ismaisome. pyraga i sviestu istepta skarda supilame ir lygiai paskirstome. kepame apie 40 - 50min. iskepus pyragui, isverciame ji is skardos ir padaliname i dvi dalis (kaip biskvita tortui). viena dali gausiai patepame abrikosu uogiene ir uzvoziame kita dali. virsu aptepame likusiu sokoloda ir padedame 15 min susitngti. susitingusi pyraga apibarstome cukraus pudra ir sokoladu su riesutais, pries tai ji peiliu smulkiai sukapojus. Supjaustome ir kertame is sirdies
Pyraga, zinoma, galite pertepti bet kokia megstama uogiene, o virsu barstyti kuot ik jusu fantazija leidzia sis pyragas gime is paprasto obuoliu pyrago dadejus kelis ingridientus ir siek tiek fantazijos. Skaunaus!
QUOTE(vidal @ 2009 11 30, 09:46)
labas mergaitės aš kasdien tyliai vis užsuku į šį skyreli.Nesu didelė kulinarė, bet vis pabandau tai viena tai kita jūsų siūloma šedevrą Paskutinis kurį išbandžiau- tai tas japoniškas aguonų pyragas.Sakyčiau man jis - tikras tortas . Gal nesupyks recepto savininkė, bet pasakysiu, kad dėjau aš ne manų košę, bet 10 šaukštų manų (pagalvojau, kad manų košę bus problematiškiau iš maišyti vienodai, juos dar sumaišiau su kepimo milteliais)- ir viskas gavosi SUPER.Kepiau lygiai valanda. Tikrai netikėjau, kad bus taip gerai ir skanu.Išėjau tikrai didelis iš tokio kiekio produktų.Čia buvo bandymas prieš kalėdas- tikrai kepsiu šventiniam stalui.
Ačiū už receptuka
Ačiū už receptuka
O geras, ir tiesiog 10 saukstu sausu manu? seip ir as masciau gal tiesiog sausus sudejus, bet o kaip su pyrago slapumu tau gavosi????
QUOTE(Schino @ 2009 11 30, 15:52)
O geras, ir tiesiog 10 saukstu sausu manu? seip ir as masciau gal tiesiog sausus sudejus, bet o kaip su pyrago slapumu tau gavosi????
taip, taip, tikrai- 10 šaukštų manų, sumaišytų su 1,5 arbat šaukštelio kepimo miltelių.Viska dariau pagal recepta.Baltymus išplakiau šluotele( tiksliau vyras plakė ).Ir dėjau kartu- baltymai+manai, baltymai..... ir taip kol viska sumaišiau.Manus dėjau todėl, kad kažkaip suabejojau, ar manų košė gali tolygiai išsimaišyti( bet jei recepto autorė taip sako, vadinasi- gali) bet aš suabejojau savo sugebėjimais, bet nė kiek nesigailiu- gavosi šlapias, man tai prilygo tortui .Tikrai nei per minkštas neo per kietas- SUPER.Tiesa, aš žadėjau dėt tik 8 š manu, bet kadangi neturėjau svarstykliu, ir man sūnelis pritarkavo nemažai obuolių, tai dėl visa ko, dar 2 dadėjau.Iįdėjau dar razinų, nes vaikai labai jas mėgsta, tikrai dar kepsiu.
Bet tikrai idomiai seip recepte parasyta tiesiog 8 saukstai manu, o ten moteros diskutavo, kad isvirta kose, man irgi pasirode idomiai, kad isvirta, nes sunkiai gan issimaiso, o as pirma issiviriau, o kol visa kita pasiruosiau, tai man ta manu kose sustengo taip tariant, tai kol ja imaisiau, nu zodziu pasimeciau dabar as visai..
QUOTE(Schino @ 2009 11 28, 13:07)
Sveikos !
Parnesu be galo skanu pyraga is Kalediniu kepiniu temos
Parnesu be galo skanu pyraga is Kalediniu kepiniu temos
o kaip ta sokoladini pavirsiu daret? niekad nesu kepus, todel ir klausiu kaip ta glaju daryt