Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis, 20 TEMA !

QUOTE(Schino @ 2009 11 28, 15:07)
Sveikos !  smile.gif

Parnesu be galo skanu pyraga is Kalediniu kepiniu temos biggrin.gif

Beje, jie buvo kepti su kita ideja - nevalgymui  biggrin.gif Siais metais kaskaip sumasciau puost egle visokiais meduoliais, saldainiais ir panasiai, ziuresiu, kas cia gausis  g.gif  ( kazi ar neliks man egle plika iki Kaledu  lotuliukas.gif  )

Kokie faiski meduoliuakai! doh.gif Tikrai, net nesivargink kabint ant eglutes, jau kitą rytą, nebebus meduoliukų schmoll.gif lotuliukas.gif

O aguoninį pyragą reiks ir man šiemet išbandyti bigsmile.gif Labai viliojančiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif aciu aciu lotuliukas.gif
Atsakyti
Schino, abu kepiniai atrodo thumbup.gif
Kadangi pati šiemet mąstau Kalėdoms kepti šį pyragą, paklaust norėjau dėl jo dydžio. Pusei normos pyrago kokio skersmens kepimo formą naudojai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G.Jurgita: 28 lapkričio 2009 - 14:44
Aciu aciu 4u.gif 4u.gif
Kaskur 23 cm, o gavosi pyragas kaskur 4-5 cm aukscio, bet cia jau ir pastovejas ir su sokoladiniu glajumi aplietas smile.gif Bet tikrai, man, bent jau asmeniskai, tai labai patiko bigsmile.gif Toks pats tas Kaledoms, nes kaip jau stereotipas susidares, Kaledos ( ir siaip didziosios sventes) - apsiryjimo metas biggrin.gif o cia toks nesunkus gan sakyciau ax.gif tai gal tas, kas apsirys, tai dar gales ir sita skanumeli italpint lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
O as badausiu per Kaledas verysad.gif ligoninej... ech.. liks mano pyragai... ale parsivesim puikia dovanele uztai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 28, 18:00)
O as badausiu per Kaledas  verysad.gif ligoninej... ech.. liks mano pyragai... ale parsivesim puikia dovanele uztai biggrin.gif

Matau, kad tikrai nusotabią dovanėlę turėsit. Sėkmės belaukiant stebuklėlio. Jau nedaug liko:)
Atsakyti
QUOTE(Schino @ 2009 11 28, 16:56)
Aciu aciu  4u.gif  4u.gif
Kaskur 23 cm, o gavosi pyragas kaskur 4-5 cm aukscio, bet cia jau ir pastovejas ir su sokoladiniu glajumi aplietas  smile.gif Bet tikrai, man, bent jau asmeniskai, tai labai patiko  bigsmile.gif Toks pats tas Kaledoms, nes kaip jau stereotipas susidares, Kaledos ( ir siaip didziosios sventes) - apsiryjimo metas biggrin.gif o cia toks nesunkus gan sakyciau  ax.gif  tai gal tas, kas apsirys, tai dar gales ir sita skanumeli italpint  lotuliukas.gif  nestuke.gif

Ačiū, dabar orientusiuos kokioj formoj kept wink.gif
Jau kam kam, bet desertui vietos skrandyje visad atsiranda biggrin.gif
Atsakyti
Sudomino kalėdinis pyragas, atrodo super.
Atsakyti
QUOTE(Schino @ 2009 11 28, 13:07)
Sveikos !  smile.gif

Parnesu be galo skanu pyraga is Kalediniu kepiniu temos biggrin.gif
\

Iskepiau is puses normos, pabandymui pries Kaledas, kad zinociau ko tiketis. Nerealiai patiko  blink.gif  ziauriai skanus, buvau isgirta kaip niekad  blink.gif
\

o sakykit, manu koses det reikia...tai cia normali isvirta manu kose? smile.gif ne kruopos bet jau kose,piene virta? blush2.gif
Atsakyti
Kiek skaiciau "Kalediniu kepiniu" temoje, tai taip, issiverdate kose, o tada 8 saukstelius atkabinate ir sudedate mirksiukas.gif ( beje, as viriau ant vandens, o ne ant pieno, jei verdu koses, tai visad ant vandens mirksiukas.gif )
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Noriu jums padėkoti už puikius receptus smile.gif Užvakar išsikepiau "rafaelą". Tortas labai labai skanus (beje, tai buvo pirmas mano bandymas gaminti biskvitinį tortą). Tik štai šiandien beskaitydama daugiau šio torto receptų, kiek pasimečiau.. "kondensuotas pienas" - tai čia su cukrum ar be? Kažkaip įsivaizdavau, kad turėtų būt aiškiai parašyta, jei su cukrum blush2.gif Tad pati naudojau becukrį (šiaip šiek tiek cukraus idėjau į kremą). Torte jautėsi saldumo, bet ne per daug. Toks liuks torčiukas thumbup.gif O va kitų atsiliepimuose paskaičiau, kad per saldus gaunasi. Tai vadinasi su cukrum kondensuoto pieno reikėjo dėti ar kaip? ax.gif
Atsakyti
taip, cia kur minimas kondensuotas pienas yra su cukrumi.
Atsakyti