G.Jurgita kokia tesla naudojai siuniukams sausainiukams?
QUOTE(zvaigzdielaite @ 2009 11 25, 09:04)
Nėra tikslaus recepto, nes visko dėjau iš akies. Kokių 100g minkšto sviesto, cukraus, kiaušinį, vanilino, miltų, kad gautųsi minkoma tešla. Spėju, niekuo nepadėjau
Aciu , padejai Reikes pabandyti
Sveikos kepejeles
Labai noriu paprasyti jusu Gal kas turite recepta is sluoksniuotos bemieles teslos, kur yra susukama tokia sraige, idaras joje razinos ir kazkoks kremas. Visa problema ta, kad niekaip nerandu recepto su tuo kremu. Gal kas turite
Dekoju:4u:
Labai noriu paprasyti jusu Gal kas turite recepta is sluoksniuotos bemieles teslos, kur yra susukama tokia sraige, idaras joje razinos ir kazkoks kremas. Visa problema ta, kad niekaip nerandu recepto su tuo kremu. Gal kas turite
Dekoju:4u:
QUOTE(rasyte_ @ 2009 11 23, 22:57)
Turiu toki receptuka issisaugojus
Sveikata" recepto, pas mane jie tokie:
250g. margarino
250g. avižinių dribsnių
200g. sezamo sėklų
200g. saulėgrąžų
2kiaušiniai
1stiklinė cukraus
Sauja razinų
Aukštam puode ištirpinam margariną, suilam avižinius dribsnius,išmaišom, tada supilam saulėgrąžas, sezamus, truputį pakaitinam ir nukeliam nuo ugnies. Kai atvėsta supilam išplaktus kiaušinius su cukrum. Kepam 30 min. 160temperaturoj.
Formuojam sausainukus ir kepam
Bet jauciu, cia ne tas kurio ieskai
Sveikata" recepto, pas mane jie tokie:
250g. margarino
250g. avižinių dribsnių
200g. sezamo sėklų
200g. saulėgrąžų
2kiaušiniai
1stiklinė cukraus
Sauja razinų
Aukštam puode ištirpinam margariną, suilam avižinius dribsnius,išmaišom, tada supilam saulėgrąžas, sezamus, truputį pakaitinam ir nukeliam nuo ugnies. Kai atvėsta supilam išplaktus kiaušinius su cukrum. Kepam 30 min. 160temperaturoj.
Formuojam sausainukus ir kepam
Bet jauciu, cia ne tas kurio ieskai
Aš irgi kepu pagal šitą receptuką, o nerytė jį biški buvo pakoregavus
Tik dar dadedu pora šaukštų miltų, kad psichologiškai geriau jausčiausi, kad jie nepabirtų ir dar, būtinai razinas reikia nuplikyt ar išmirkyt, kitu atveju jos sudega
Radau labai skanaus pyrago receptuka,isbandziau ir kitiems rekomenduoju,o gaminimas gana paprastas.Taigi "PRANCUZISKAS VARSKES PYRAGAS"is Rimos blogo http://www.geramama.lt/node/415
Nezinau kodel,bet niekaip neikeliu foto
Nezinau kodel,bet niekaip neikeliu foto
Niekaip nepavyksta
Kol ikeliau foto,sugaisau tiek pat laiko,kiek kepe pyragas
QUOTE(bonza @ 2009 11 25, 00:13)
kadangi neturiu grybuku keptuves, o turim tokia spurgu keptuve
tai joje ir kepiau pagal si grybuku recepta
tai joje ir kepiau pagal si grybuku recepta
Cia aš gal biški ne į temą, bet gundausi šį aparatą įsigyti, gal galėtumet mestelėti kokių skanių spurgyciu recepta sitam aparaciukui Nes logiskai mastant tesla skysta turetu but jau
Sveikos !
Parnesu be galo skanu pyraga is Kalediniu kepiniu temos
Japoniskas aguonu - obuoliu pyragas
Iskepiau is puses normos, pabandymui pries Kaledas, kad zinociau ko tiketis. Nerealiai patiko ziauriai skanus, buvau isgirta kaip niekad
Na ir meduoliukai Is Tasty Art Labai skanus irgi !
Maza dalis to ka iskepiau
Beje, jie buvo kepti su kita ideja - nevalgymui Siais metais kaskaip sumasciau puost egle visokiais meduoliais, saldainiais ir panasiai, ziuresiu, kas cia gausis ( kazi ar neliks man egle plika iki Kaledu )
Parnesu be galo skanu pyraga is Kalediniu kepiniu temos
Japoniskas aguonu - obuoliu pyragas
Iskepiau is puses normos, pabandymui pries Kaledas, kad zinociau ko tiketis. Nerealiai patiko ziauriai skanus, buvau isgirta kaip niekad
Na ir meduoliukai Is Tasty Art Labai skanus irgi !
Maza dalis to ka iskepiau
Beje, jie buvo kepti su kita ideja - nevalgymui Siais metais kaskaip sumasciau puost egle visokiais meduoliais, saldainiais ir panasiai, ziuresiu, kas cia gausis ( kazi ar neliks man egle plika iki Kaledu )