kaip noreciau grybuku
Grybukai labai dailus
QUOTE(Schino @ 2009 11 22, 16:31)
A jau grazuoliai kokie
Grybukai superiniai
Oi ! Kiek atsiliepimu, nesitikejau aaciu aciu labai
Vaisinkites !
Vaisinkites !
Mergytės aš retai ateinu su tokiu prašymu, bet jau pasinaudojau paieškos varikliu ir vis tiek nerandu vieno receptėlio, o receptėlis tai Jūsų ir sarmata, bet nepamenu kieno, ar tai Nerytės ar tai kažkurios kitos??? Buvo tokie kaip sveikuolių sausainiukai, gal aš ne topkiu pavadinimu ieškau, lyg sakyčiau avižiniai su džiovintais vaisiais, net foto stovi prieš akis ir ne taip čia senai kepta buvo, jei neklystu mėnesio bėgyje, gal galėtumėt užvest mane ant kelio??? arba kitaip galiu paklausti, sausainių sudėtis: - aviziniai dribsniai, sezamo seklos, saulegrazu seklos, fruktoze, kiausiniai, augaliniai riebalai, razinos , kaip juos pagaminti????
QUOTE(Olesta @ 2009 11 23, 21:42)
Mergytės aš retai ateinu su tokiu prašymu, bet jau pasinaudojau paieškos varikliu ir vis tiek nerandu vieno receptėlio, o receptėlis tai Jūsų ir sarmata, bet nepamenu kieno, ar tai Nerytės ar tai kažkurios kitos??? Buvo tokie kaip sveikuolių sausainiukai, gal aš ne topkiu pavadinimu ieškau, lyg sakyčiau avižiniai su džiovintais vaisiais, net foto stovi prieš akis ir ne taip čia senai kepta buvo, jei neklystu mėnesio bėgyje, gal galėtumėt užvest mane ant kelio??? arba kitaip galiu paklausti, sausainių sudėtis: - aviziniai dribsniai, sezamo seklos, saulegrazu seklos, fruktoze, kiausiniai, augaliniai riebalai, razinos , kaip juos pagaminti????
Turiu toki receptuka issisaugojus
Sveikata" recepto, pas mane jie tokie:
250g. margarino
250g. avižinių dribsnių
200g. sezamo sėklų
200g. saulėgrąžų
2kiaušiniai
1stiklinė cukraus
Sauja razinų
Aukštam puode ištirpinam margariną, suilam avižinius dribsnius,išmaišom, tada supilam saulėgrąžas, sezamus, truputį pakaitinam ir nukeliam nuo ugnies. Kai atvėsta supilam išplaktus kiaušinius su cukrum. Kepam 30 min. 160temperaturoj.
Formuojam sausainukus ir kepam
Bet jauciu, cia ne tas kurio ieskai
Schino išduok paslaptį O kaip tas rudas glajus ar skaniai taip gavosi, ar sukietėjo, ns aš darau iš šokolado, bet norėtosi kažkokio kitokio... Tavo įdomus variantas bet įdomu ar sukietėja?
Man asmensikai pasirode labai skanus tik vat su sukietejimu nekas seip nebuvo toks kaip baltas glajus visiskai sustenges, bet ir nesitepliojo
kadangi neturiu grybuku keptuves, o turim tokia spurgu keptuve
tai joje ir kepiau pagal si grybuku recepta
"GRYBAI
500 gr. miltu, stikline medaus, 100 gr. sviesto, 200 gr. cukraus, 2 kiausiniai, saukstelis sodos, saikstelis gvazdikeliu maltu, saukstelis cinamono.
Medu cukru sviesta kiausus gerai issukti, tada sudeti gvazdikelius ir cinamona gerai ismaiosyti, tada deti nugesinta soda ir visus miltus. Uzminkyti tesla, ji gaunasi pakankamai kieta. Isteslos daromi nedideli rutuliukai ir jie suplojami, viduryje ispaudziama duobute ir dedami skarda isklota kepimo poieriumi skylute i apacia (cia bus kepureles), toliau is teslos daromi koteliai, kugeliai, jie statomo stati i skarda ir kepama viskas orkaiteje apie 20 min. tada kai jau atsala peiliu pagilinama kepureleje duobute, kotelis suvilgomas baltam glajuje ir ant jo uzmaunam galvute"
baronkytes gavosi labai labai skaniai, tokie meduoliniai, tik su glaistymui nekas, istirpinau sokolada ir aptepiau, tik paskui ko tai nesustingo iki galo, vis tiek tepe truputi
tai joje ir kepiau pagal si grybuku recepta
"GRYBAI
500 gr. miltu, stikline medaus, 100 gr. sviesto, 200 gr. cukraus, 2 kiausiniai, saukstelis sodos, saikstelis gvazdikeliu maltu, saukstelis cinamono.
Medu cukru sviesta kiausus gerai issukti, tada sudeti gvazdikelius ir cinamona gerai ismaiosyti, tada deti nugesinta soda ir visus miltus. Uzminkyti tesla, ji gaunasi pakankamai kieta. Isteslos daromi nedideli rutuliukai ir jie suplojami, viduryje ispaudziama duobute ir dedami skarda isklota kepimo poieriumi skylute i apacia (cia bus kepureles), toliau is teslos daromi koteliai, kugeliai, jie statomo stati i skarda ir kepama viskas orkaiteje apie 20 min. tada kai jau atsala peiliu pagilinama kepureleje duobute, kotelis suvilgomas baltam glajuje ir ant jo uzmaunam galvute"
baronkytes gavosi labai labai skaniai, tokie meduoliniai, tik su glaistymui nekas, istirpinau sokolada ir aptepiau, tik paskui ko tai nesustingo iki galo, vis tiek tepe truputi
kaip skaniai atrodo