Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis, 20 TEMA !

jau zefyrai tai vieni uz kitus grazesni, bet *keilai* skiriu prizine vieta thumbup.gif
QUOTE(Neryte @ 2010 02 05, 10:34)
Sakykit,ar butinai reikia deti riesutu ir kokius juos deti,paprastus sumalti su luobele,ar pirkti drozles migdolu  g.gif

na as jau perku maltus migdolus be luobeles, tada jie buna balti balti ir pyragas sveizus gaunas blush2.gif ir deti butina, nes ten miltu ir mazai dedas .. tau kitaip nesusiris ta tesla smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 05 vasario 2010 - 11:47
QUOTE(jurate_b @ 2010 02 05, 12:10)
As spaudziau per konditerinis maiseli su Wilton atgaliuku, nr 32  4u.gif
O antgaliu kiek zinau gali isisgyti www.averitosiranga.lt, tik kiek girdejau merginos sake, kad internetu pirkti labai brangiai gaunasi, nebent tu kauniete tai nuvyktum i vieta ir paziuretum vietoje kainas  4u.gif

Aisku 4u.gif tai as ebay parsisiusiu, bus pigiau mirksiukas.gif

Ir dar norėjau paklausti, ką galima išsikepti, padaryti, kad įeitų į sudėtį daug kiaušinių (nes laaaai daug turiu blush2.gif ) ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialytia: 05 vasario 2010 - 11:48
QUOTE(lialytia @ 2010 02 05, 12:46)
Aisku 4u.gif  tai as ebay parsisiusiu, bus pigiau  mirksiukas.gif

Ir dar norėjau paklausti, ką galima išsikepti, padaryti, kad įeitų į sudėtį daug kiaušinių (nes laaaai daug turiu  blush2.gif ) ??

I pauksciu pieno torto sufle gan daug reikia smile.gif Va receptukas:

http://www.supermama...;#entry33995484
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 05 vasario 2010 - 11:58
QUOTE(aguonele @ 2010 02 05, 12:46)
jau zefyrai tai vieni uz kitus grazesni, bet *keilai* skiriu prizine vieta  thumbup.gif

na as jau perku maltus migdolus be luobeles, tada jie buna balti balti ir pyragas sveizus gaunas  blush2.gif ir deti butina, nes ten miltu ir mazai dedas .. tau kitaip nesusiris ta tesla  smile.gif

Aisku,aciu,o kur yra pirkti tu maltu migdolu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 02 05, 12:56)
I pauksciu pieno torto sufle gan daug reikia smile.gif Va receptukas:

http://www.supermama...;#entry33995484

Esu viena kartą gyvenime kepus biskvitą, tik nepamenu kokį, bet nesigavo, tai dbr bijau eksperimentuot... Hmz... o formą reikia kažkuom patepti? ant dugno reikia kepimo popieriaus? g.gif Padėkit išmokti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2010 02 05, 06:53)
Kaip ir zadejau, dedu foto. As sirupa viriau 7 min. (Gal reikejo maziau, nes kietejo ant akiu g.gif ?)

QUOTE(jurate_b @ 2010 02 05, 08:07)
Zefyru gaminimo metas  lotuliukas.gif  prisiziurejusi i jusu zefyrus, ir as juos dariau is puses normos.

Wow, kokie grazus zefyriukai blink.gif Reiks greitu laiku bandyti ir man, nes MB labai juos megsta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2010 02 05, 13:12)
Esu viena kartą gyvenime kepus biskvitą, tik nepamenu kokį, bet nesigavo, tai dbr bijau eksperimentuot... Hmz... o formą reikia kažkuom patepti? ant dugno reikia kepimo popieriaus? g.gif  Padėkit išmokti  blush2.gif

Tai nusipirkit biskvitus, jei neiseina kepti paciai smile.gif As daznai perku, man tai jie labai skanus ir geri. Ypac, kai nera laiko kepti. Tai telieka tik krema pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 02 05, 13:46)
Tai nusipirkit biskvitus, jei neiseina kepti paciai smile.gif As daznai perku, man tai jie labai skanus ir geri. Ypac, kai nera laiko kepti. Tai telieka tik krema pasidaryti.

Esu pirkus, bet man jie neskanūs, tokie sintetiniai ax.gif
P.s. radau papuošimų temoj kaip paruošt formą biskvitui bigsmile.gif Bandysiu kept biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialytia: 05 vasario 2010 - 13:08
QUOTE(Neryte @ 2010 02 05, 10:59)
Aisku,aciu,o kur yra pirkti tu maltu migdolu  g.gif

nepyk, as ne LT gyvenu tai man sunku tau patarti... cia kiekvienoj parduotuvej rasi ... blush2.gif gal ziurek kur prie konditerijai skirtu riesutu ir pan.
Atsakyti
Vakar dariau zefyrus. Viska pagal recepta-minute i minute, gramas i grama.Laikiau per nakti saldytuve, bet nesustingo. Dabar dziusta ant radiatoriaus, gal sukietes.
Jei ka, desiu i krepselius, bus pyragaiciai smile.gif
Vienintele priezastis, manau, cukrus. Dariau is lenkisko, kitokio neturejau.

Atsakyti
Aš ir bandžiau daryt zefyrus t.y.tik masę dar pasidariau. Jau praėjo tos 10 minučių, bet matau kad kažkas netaip- nelaikys jie formos schmoll.gif Ką daryt, gal dar plakt ar dadėti ko g.gif
Viską dariau gramas į gramą, minutė į minutė. Cukrus Panavėžio
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 02 04, 09:48)
Siūlau išbandyti va tokį desertą...
Pavadinčiau ji debesėliai blush2.gif ne...gal rožiniai debesėliai.Nes tokie lengvučiai  wub.gif Čia net nežinau kas...suflė gal...gal zefyras irgi..
Jums reiks:
pokelis želatinos (pas mane 20 gr.)
pokelis braškių žėlė,pas mane va toks
cukraus 200 gramų
galima pagal skonį vanilinio cukraus
Želatiną užpyliau maždaug 100 ml šalto virinto vandens ir palikau 10 min.
Į indą kur plaksime dedame cukrų ir žėlę.Išmaišome.Užpilame 300 ml karšto vandens  ir labai gerai išmaišome kad viskas ištirptų.
Želatiną statome ant ugnies ir maišydami ištirpiname.Užvirinti nereikia.
Dabar abi masės sumaišome.Paliekame kad atauštų iki kambario temperatūros.
Sunkiausias darbas...plakimas.Plakti reikia 15/20 min.Masė turi sutirštėti.
Imame formą,išklojame kepimo popieriumi ir išpilame masę.Išlyginame su šaukštu ir dedame į šaldytuvą.Geriausiai nakčiai.
Kai masė sustingsta apibarstome viršų cukraus pudra,apverčiame ir nuimame popierių.Supjaustome gabaliukais norimo dydžio.Kiekvieną gabaliuką apvoliojame cukraus pudroje.
Skanaus.
Pagalvojau Valentinui širdutės tokias galima pasidaryti  4u.gif
user posted image

Labai skaniai atrodo, kaip ir visi jūsų patiekalai thumbup.gif . Norėjau paklausti jūs čia dalyvaujat ar ir vėl eilinį kartą kažkaspasisavino nuotrauką nuotrauką
http://www.15min.lt/...eliai-183-83069
Atsakyti