Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis, 20 TEMA !

Amorosa, zefyriukai superiniai 4u.gif Kaip smagu, kad visos taip susidomejot zefyrais ir isbandete juos smile.gif 4u.gif

QUOTE(GITALE @ 2010 01 31, 17:23)
del zefyriuku, kas galetu pasakyt kaip dare, tai žalatina tik išbrinkyt o šildyt nereikia kad istirptu, išbrinkytą tiesiai i sirupa, nesupratau ten recepte kazko?

tai pat soda reika nugesint ar ne?
ačiū

Man atrodo recepte gana aiskiai viska surasiau g.gif Zelatina isbrinkini, paverdi cukraus sirupa, supili ja i isbrinkinta zelatina ir plaki mikseriu. Sirupas karstas, tai zelatina ir pabaigs jame tirpt. O soda be jokiu gesinimu pili. Jei recepte neparasyta, vadinas ir nereikia to daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 31 sausio 2010 - 21:02
[quote=jurate_b,2010 01 30, 12:05]
Labai aciu mergininos uz torto "Pauksciu pienas" recepta. Nors as nemegeja pauksciu pieno, bet sio torto gabaliuka susveiciau su malonumu essen.gif thumbup.gif tikrai ji gaminsiu dar ne karta smile.gif
O kur šito torčiuko receptukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matyte @ 2010 01 31, 23:16)
O kur šito torčiuko receptukas? ax.gif

Gal šitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2010 02 01, 00:26)

Taip, sitas ax.gif
Atsakyti
user posted image
labai skaniai atrodo, siandien bandysiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jurate_b @ 2010 01 30, 13:05)
Labai aciu mergininos uz torto "Pauksciu pienas" recepta. Nors as nemegeja pauksciu pieno, bet sio torto gabaliuka susveiciau su malonumu  essen.gif  thumbup.gif  tikrai ji gaminsiu dar ne karta  smile.gif
user posted image

kuriame puslapyje sitas receptukas, niekaip nerandu blush2.gif ax.gif laaabai skaniai atrodo essen.gif viska noriu isbandyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2010 02 01, 10:48)

Papildyta:

kuriame puslapyje sitas receptukas, niekaip nerandu blush2.gif  ax.gif  laaabai skaniai atrodo essen.gif  viska noriu isbandyti doh.gif

Keli postai auksciau, Mayfly yra idejus nuoroda, paspausk ant jos ir rasi recepta mirksiukas.gif
Atsakyti
O man nevekslai su zefyrais kazkas nesigavo...
Isidedi i burna, tai toks jausmas purus, orinis, kai perkandi tai tik cukraus pudra kazkokia jauciasi... pilna burna cukraus pudros... ir vos rugsteles... blink.gif
O kaip graziai issiplake... o kaip graziai issispaude .... zodziu... turbut ne mano skonio saldumynas... Niekada nerasau blogu atsiliepimu, bet gal ka ne taip padariau... koks tas skonis turi gautis, kokia konsistencija jau atsalusio zefyriuko...
na jie tokie faini... bet man neskanu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivve @ 2010 02 01, 12:53)
Isidedi i burna, tai toks jausmas purus, orinis, kai perkandi tai tik cukraus pudra kazkokia jauciasi... pilna burna cukraus pudros... ir vos rugsteles... blink.gif
O kaip graziai issiplake... o kaip graziai issispaude .... zodziu... turbut ne mano skonio saldumynas... Niekada nerasau blogu atsiliepimu, bet gal ka ne taip padariau... koks tas skonis turi gautis, kokia konsistencija jau atsalusio zefyriuko...
na jie tokie faini... bet man neskanu..  unsure.gif

Skonio reikalas smile.gif As pvz. parduotuviniu zefyru nemegstu isvis, o sitie man labai skanus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivve @ 2010 02 01, 13:53)
na jie tokie faini... bet man neskanu..  unsure.gif

ne tau vienai, dariau siandien, viskas keliaus i siuksliu deze, gaila produktu, viska darikau pagal norma, o gavosi..š, isore lyg nieko, bet vidus kazkokia cukraus pudros košė, net krato bandau dziovint, bet vidus nesikeicia nei saldant nei dziovinant
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 02 01, 15:29)
ne tau vienai, dariau siandien, viskas keliaus i siuksliu deze, gaila produktu, viska darikau pagal norma, o gavosi..š, isore lyg nieko,  bet vidus kazkokia cukraus pudros  košė, net krato bandau dziovint, bet vidus nesikeicia nei saldant nei dziovinant

na gi ne visiems viskas turi patikti ir tikti smile.gif
Atsakyti
Dariau ir as "PAUKSCIU PIENA",nu zinokit super thumbup.gif ,tikriausiai nesu valgius skanesnio torto wub.gif .Tik as padariau sioki toki pakeitima,kepiau sokoladinius biskvitus,nes baltu nemegstu smile.gif
Atsakyti

Mums irgi pauksciu pieno tortukas labai skaniai valgosi, bet irgi siek tiek pamodifikavau tongue.gif Ant biskvito -pagrindo paberiau saldytu vysniu sluoksniuka, jos duoda gaivuma ir truputi rugsteles. Mums labai skanu thumbup.gif
Atsakyti