Zefyrai1 kg. cukraus
25 gr. (2.5 v.š.) želatinos
18 gr (1 v.š.) citrinos rūgšties
6 gr (1 a.š.) vanilinio cukraus
5 gr. (1 a.š.) sodos
Iš nurodyto kiekio produkto išeina apie 90 zefyrų (2-3 cm. skersmens)
Želatiną užpilti 100 ml. šalto virinto vandens ir palikti brinkti 2 valandas. Tuo pat metu cukrų užpilti 200 ml šalto virinto vandens ir taip pat palikti 2 valandoms. Praėjus 2 valandoms cukrų supilti į puodą ir maišant virinti 7-8 min. Nukelti puodą nuo viryklės, supilti želatiną ir mikseriu plakti 10 min. (plakti minimaliu greičiu; geriausia "1"). Tada suberti citrinos rūgštį ir vėl plakti 5 min. Galiausiai suberti vanilinį cukrų, sodą ir dar plakti 5 min. Gausime tirštą masę. Ją palikti pastovėti 10 min. Sudėti masę į kulinarinį švirkštą ir ant kepimo popieriaus išspausti 2-3 cm. skersmens zefyrus. 3-4 valandas palaikyti šaldytuve ir galima valgyti
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Skanaus!
P.S. Pirmą kartą darydama pabandymui ėmiau tik trečdalį nurodytų produktų (išėjo 35 vnt.). Zefyrai išėjo labai skanūs! Kitą kartą būtinai darysiu visą porciją
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
![user posted image](http://s.rimg.info/b577381748d0e10078f7e8577e77086f.gif)
"I breath in Love, I breath out Love, everything is Love, I'M LOVE."