Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis, 20 TEMA !

As vakar vare kepiau sita morku pyraga.
Nezinau kodel, bet man nesigavo g.gif gavosi labai jau guminis unsure.gif ir sukrites doh.gif Nors dejau viska pagal recepta g.gif
Atsakyti
Ačiū visoms, atsiliepusioms į mano SOS 4u.gif .
Šiandien bandysiu kepti tą morkų pyragą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 25 sausio 2010 - 09:27
QUOTE(Panele:) @ 2010 01 24, 22:03)
As vakar vare kepiau sita morku pyraga.
Nezinau kodel, bet man nesigavo  g.gif  gavosi labai jau guminis unsure.gif ir sukrites doh.gif  Nors dejau viska pagal recepta g.gif

Hmm g.gif idomu kodel?Man tai gavosi labai purus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2010 01 24, 20:28)
Jau beveik neliko morku kekso lotuliukas.gif laaaabai skanus,as dar idejau apelsino gabaliuku,bet skonis tikrai nepakartojamas thumbup.gif


kartais dedu džiovintų abrikosų gabaliukų - taip pat labai tinka 4u.gif

Atsakyti
Surio pyragas su sokoladu

pagrindas
150g sokoladiniu sausainiu,
50g sviesto,

Idaras
1 kremines varskes(tinka quark,liesas cream cheese)
150 g cukraus,
25 g kukuruzu krakmolo,
4 kiausiniai,
150 ml grietines,
1 v.s. vaniles ekstrakto,

100 g juodo sokolado,
100 g pienisko sokolado,
100 g balto sokolado,
4 v.s. grietineles,

Pagrindui.
23cm skersmens isardoma torto forma istepti riebalais.
sausainius sugrusti,supilti istirpinta sviesta ir ismaisyti.Supilti i torto forma ir rankomis truputi suspausti.Deti i kaitinta orkaite(160C) ir kepti 10-12 min.Isimti.

Surio idarui isplakti varske su kukuruzu krakmolu,plakant musti po viena kiausini,deti cukru,vanile,grietine ir ismaisyti.
Padalinti i 3 dalis.
I tris dubenelius sudeti sokolada ir istirpinti,ipylus truputi grietineles.
I viena varskes dali,supilti pravesinta balta sokolada,ismaisyti,supilti ant trupiniu.
I kita supilyi pieniska sokolada ir atsargiau zpilti ant virsaus.
I trecia dali supilti juodaji sokolada ir uzpilti ant pienisko.
Deti i ikaitinta orkaite 180c,pakepti 15 min,tada sumazinti iki 160C ir kepti 1val 15min.Surio pavirsius viduryje turi lengvai linguoti.Praverti dureles ir atvesinti.Tada pilnai atsaldyti saldytuve.

man kazkodel ir pienisko ir juodo sokolado sluoksniai gavosi vienodos spalvos g.gif itariu kaltas sokoladas.Bet siaip tai labai skanus varskes pyragas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 01 25, 12:30)
Surio pyragas su sokoladu

Idaras
1 kremines varskes(tinka quark,liesas cream cheese)


Ooooooo, cia tai geeeeris bigsmile.gif Is karto padariau copy-paste biggrin.gif

O kaip jums pjasstosi tas pagrindas? Nes kelis kartus dariau, tai pjaunant jis man nori trupeti, o kartais net trupa ir buvo taip, kad atsikyre pagrindas sau, o idaras sau doh.gif

Ir dar lotuliukas.gif tas 1 kremines varskes.....cia kiek 1 kg turi buti?

Aciu uz recepta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 01 25, 11:08)
Ooooooo, cia tai geeeeris  bigsmile.gif Is karto padariau copy-paste  biggrin.gif

O kaip jums pjasstosi tas pagrindas? Nes kelis kartus dariau, tai pjaunant jis man nori trupeti, o kartais net trupa ir buvo taip, kad atsikyre pagrindas sau, o idaras sau  doh.gif

Ir dar  lotuliukas.gif  tas 1 kremines varskes.....cia kiek 1 kg turi buti?

Aciu uz recepta 4u.gif

1 kg varskes
pagrindas puikiai prilipo,na jis kazkiek buna trapus,nera,kad pjauni ir netrupa.Nors si karta tai labai puikiai pjaustesi,itariu todel,kad sviesto daugiau idejau,geriau sulipo.
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 23, 14:53)
manu su varskiniu pyragu labai tiktu.... padaryk pada, patepk uodiene ir ant virsaus vaskyte tik su kiausinio tryniais, kiek manu ir vanile...



esu bandzius kepti panasu pyraga tik su kiausinio baltymais ant virsaus. buvo baisiai saldu, matyt del to, kad dar i baltymus cukraus dejau. ko gero varske bus tinkamesnis sprendimas, jin rugstele. aciu uz patarima 4u.gif , pabandysiu .
Papildyta:
QUOTE(Renatina @ 2010 01 24, 17:29)
galima tortą Juodasis miškas (recepto nuorodos po ranka neturiu) bandyti su uogiene vietoje pačių uogų - biskvitą mažiau reikės laistyti, o jei uogos nesmulkintos - tiks 4u.gif



nesu igudusi tortu kepime kazin ar man iseitu blush2.gif
Atsakyti
bonza, skaniai atrodo tinginys thumbup.gif as irgi visada pagal si recepta darau
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 01 25, 11:30)
Surio pyragas su sokoladu


vau wub.gif pakerejo, butinai isbandysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 23, 20:53)
pakelis sviesto
1 indelis saldaus kondensuoto pieno
3-4 saukstai kakavos
3 pakeliai sausainiu


kaip matau jūs tinginį darėte želės žiede. Kaip jums taip puikiai jis išsiėmė? Ar prieš sukrečiant tinginio masę tepėte žiedą aliejumi?
Atsakyti
MARMURINIS SURIO TORTAS

Paplociui - 150g.sokoladiniu sausainiu,saukstas sviesto.
Kremui - 750g.grietineles surio(pvz.maskarpones,Philadephia)200ml.cukraus,250ml.grietines,1saukstas kvietiniu miltu,2 sauksteliai vanilinio cukraus,2kiausiniai,50g.juodojo sokolado.


Sausainius sutrinkite su saukstu istirpinto sviesto.Gauta mase prispauskite prie apvalios formos dugno,isklotos kepimo popieriumi.I dideli dubeni sudekite grietineles suri,suberkite cukru ir elektriniu plakikliu pora minuciu plakite.Imaisikite grietine,miltus ir vanilini cukru. Tuomet nuolat maisydami sudekita kiausinius. 400 ml mases atidekite i mazesni inda-ten imaisykite tirpinta sokolada.Puse sviesios mases uztepkite ant sausainiu pagrindo.Ant jos uzdekite puse sokolado mases.Taip padarykite dar kelis sluoksnius,lengvai pamaisykite-kad pavirsius taptu panasus i marmura. Kepkite 160 laipsniu orkaiteje 1 valanda 15 minuciu,istrauke atvesinkite.Uzdenkite ir 4 valandas arba per visa nakti laikykite saltai.


Papildyta:
MORKU IR RIESUTU TORTAS


Paplociui 250ml cukraus,450ml kvietiniu miltu,2 sauksteliai kepimo milteliu, 0,5 saukstelio geriamosios sodos. 2 sauksteliai cinamono,puse saukstelio druskos,3 kiausiniai,350ml aliejaus, 500ml tarkuotu morku 150-200 ml grustu graikisku riesutu.
Kremui - 200g. grietineles surio (Philadelphia arba marskapones),250ml cukraus pudros, 2 saukstai apelsinu sulciu.
Papuosimui 50g. baltojo sokolado.


Sumaisyti birius produktus.I isplaktus kiausinius ispradziu imaisykite alieju ir birius produktus,o paskui sudekite tarkuotas morkas ir grustus riesutus.tesla dekite i apvalia kepimo forma isklota kepimo popieriumi ir kepkite 175 laipsniu karstumo orkaiteje 50-60 minuciu.Siek tiek pravesusi torto paploti isimkite is skardos ir palikite visiskai ATVESTI. Tuomet perpjaukite i 2 arba3 sluoksnius.kambario temperaturos suri isplakite su cukraus pudra,imaisykite apelsinu sultis.Kremu sutepkite sluosnius,galite aptepti ir virsu.papuosti baltu sokoladu.

Papildyta:
CHALVOS TORTAS


paplociui - 4 kiausiniai, 150ml. cukraus,150 ml kvietiniu miltu,50ml maltu migdolu,1.5 saukstelio kepimo milteliu.
Idarui _ 200g. chalvos ,200ml.plakamos grietineles 200ml varskes kremo,300ml. apelsinu marmelado.
papuosimui migdolu drozles


Kiasinius isplakite su cukrumi.Kepimo miltelius sumaisykite su miltais,persijokite ant kiausiniu plakinio ir issukite iki vientisos mases.tesla supilkite i skarda isklota kepimo popieriumi,tolygiai paskirstykite ir kepkite 180 laipsniu orkaiteje 45 minutes.Iskepusi paploti supjaustyti i tris vienodo storio lakstus.
tarkuota Chalva imaisykite i grietinele ir varskes krema.Visus paplocius is pradziu aptepkite apelsinu marmeladu,o paskui paruostu misiniu ir sudekite viena ant kito9virsuje turi buti Chalvos kremas). Torta kelias valandas arba per nakti laikyti saltai.
Papildyta:
QUOTE(jovittutte @ 2010 01 25, 18:17)
MARMURINIS SURIO TORTAS

Paplociui - 150g.sokoladiniu sausainiu,saukstas sviesto.
Kremui    - 750g.grietineles surio(pvz.maskarpones,Philadephia)200ml.cukraus,250ml.grietines,1saukstas kvietiniu miltu,2 sauksteliai vanilinio cukraus,2kiausiniai,50g.juodojo sokolado.
Sausainius sutrinkite su saukstu istirpinto sviesto.Gauta mase prispauskite prie apvalios formos dugno,isklotos kepimo popieriumi.I dideli dubeni sudekite grietineles suri,suberkite cukru ir elektriniu plakikliu pora minuciu plakite.Imaisikite grietine,miltus ir vanilini cukru. Tuomet nuolat maisydami sudekita kiausinius. 400 ml mases atidekite i mazesni inda-ten imaisykite tirpinta sokolada.Puse sviesios mases uztepkite ant sausainiu pagrindo.Ant jos uzdekite puse sokolado mases.Taip padarykite dar kelis sluoksnius,lengvai pamaisykite-kad pavirsius taptu panasus i marmura. Kepkite 160 laipsniu orkaiteje 1 valanda 15 minuciu,istrauke atvesinkite.Uzdenkite ir 4 valandas arba per visa nakti laikykite saltai.

Man sitas tai ziauriai skanus tortas atrodo,o svarbiausia tai tikrai nesudetingas...


Papildyta:
MORKU IR RIESUTU TORTAS
Paplociui 250ml cukraus,450ml kvietiniu miltu,2 sauksteliai kepimo milteliu, 0,5 saukstelio geriamosios sodos. 2 sauksteliai cinamono,puse saukstelio druskos,3 kiausiniai,350ml aliejaus, 500ml tarkuotu morku 150-200 ml grustu graikisku riesutu.
Kremui - 200g. grietineles surio (Philadelphia arba marskapones),250ml cukraus pudros, 2 saukstai apelsinu sulciu.
Papuosimui 50g. baltojo sokolado.
Sumaisyti birius produktus.I isplaktus kiausinius ispradziu imaisykite alieju ir birius produktus,o paskui sudekite tarkuotas morkas ir grustus riesutus.tesla dekite i apvalia kepimo forma isklota kepimo popieriumi ir kepkite 175 laipsniu karstumo orkaiteje 50-60 minuciu.Siek tiek pravesusi torto paploti isimkite is skardos ir palikite visiskai ATVESTI. Tuomet perpjaukite i 2 arba3 sluoksnius.kambario temperaturos suri isplakite su cukraus pudra,imaisykite apelsinu sultis.Kremu sutepkite sluosnius,galite aptepti ir virsu.papuosti baltu sokoladu.

Papildyta:
CHALVOS TORTAS
paplociui - 4 kiausiniai, 150ml. cukraus,150 ml kvietiniu miltu,50ml maltu migdolu,1.5 saukstelio kepimo milteliu.
Idarui    _ 200g. chalvos ,200ml.plakamos grietineles 200ml varskes kremo,300ml. apelsinu marmelado.
papuosimui  migdolu drozles
Kiasinius isplakite su cukrumi.Kepimo miltelius sumaisykite su miltais,persijokite ant kiausiniu plakinio ir issukite iki vientisos mases.tesla supilkite i skarda isklota kepimo popieriumi,tolygiai paskirstykite ir kepkite 180 laipsniu orkaiteje 45 minutes.Iskepusi paploti supjaustyti i tris vienodo storio lakstus.
tarkuota Chalva imaisykite i grietinele ir varskes krema.Visus paplocius is pradziu aptepkite apelsinu marmeladu,o paskui paruostu misiniu ir sudekite viena ant kito9virsuje turi buti Chalvos kremas). Torta kelias valandas arba per nakti laikyti saltai.

Atsakyti