šitas labai skanus mano šeimynos mėgstamiausias
Koks morku keksas aciu uz ideja sekmadienio desertui
QUOTE(bonza @ 2010 01 22, 22:25)
Morku keksas pagal Cipciuka
QUOTE(Agniska @ 2010 01 24, 15:43)
Koks morku keksas aciu uz ideja sekmadienio desertui
SOS, O mokras burokine ar bulvine tarka tarkuoti reikia?
QUOTE(Agrefa @ 2010 01 24, 14:54)
SOS, O mokras burokine ar bulvine tarka tarkuoti reikia?
as tarkuoju kur smulkiausiai tarkuoja (tai turbut ne burokine), nu pvz kaip bulves bulviniam blynam, tokio smulkumo
QUOTE(bonza @ 2010 01 24, 15:52)
as tarkuoju kur smulkiausiai tarkuoja (tai turbut ne burokine), nu pvz kaip bulves bulviniam blynam, tokio smulkumo
Man ir sis klausimas iskilo,o dar noriu paklausti,kiek mazdaug yra tos dvi stiklines? Kiek g?
QUOTE(Agrefa @ 2010 01 24, 15:54)
SOS, O mokras burokine ar bulvine tarka tarkuoti reikia?
as ne pacia smulkiausia, man atrodo kad ten suriui vadinas, labai panasi i burokine tik smulkesne
QUOTE(Agniska @ 2010 01 24, 15:54)
Man ir sis klausimas iskilo,o dar noriu paklausti,kiek mazdaug yra tos dvi stiklines? Kiek g?
nu recepte raso stikliknes po 200 g. Tai as kazkaip imu iki tos zymes pvz miltu 200 gr, nu tai paskui ir morku panasiai atmatuoju iki tos zymes kiek buvo miltu nezinau ar aiskiai as cia
QUOTE(persikiuks @ 2010 01 23, 14:34)
mergaiciukes, patarkit kur panaudoti labai saldzia vysniu uogiene? bandziau trupini pyraga, bet saldu saldu, pertepimam irgi kazkaip ne tas..o priviriau tai net 6 l
galima tortą Juodasis miškas (recepto nuorodos po ranka neturiu) bandyti su uogiene vietoje pačių uogų - biskvitą mažiau reikės laistyti, o jei uogos nesmulkintos - tiks
QUOTE(Agniska @ 2010 01 24, 15:54)
Man ir sis klausimas iskilo,o dar noriu paklausti,kiek mazdaug yra tos dvi stiklines? Kiek g?
Atvirai pasakius, aš kiekvieną kartą dedu vis kitaip, kartais daugiau, kartais mažiau. Skonis vistiek būna geras, nenukenčia nuo tų proporcijų nei kiek
QUOTE(bonza @ 2010 01 24, 16:25)
nu recepte raso stikliknes po 200 g. Tai as kazkaip imu iki tos zymes pvz miltu 200 gr, nu tai paskui ir morku panasiai atmatuoju iki tos zymes kiek buvo miltu nezinau ar aiskiai as cia
Aciu,zinojau,kad stikline 200g,bet 'nedasuto'
QUOTE(Agrefa @ 2010 01 24, 15:54)
SOS, O mokras burokine ar bulvine tarka tarkuoti reikia?
dažnai kepu morkų tortus/pyragus, tik pasakysiu štai ką - aš spaudžiu sultis savo kenwood'u, tada sultytes išgeriame, o iš tarkių, kurie būna purūs ir pakankamai sultingi, kepame pyragą (skysčio pakanka nuo kiaušinio, citrinos/apelsino sulčių, kt.ingridientų).
Jau beveik neliko morku kekso laaaabai skanus,as dar idejau apelsino gabaliuku,bet skonis tikrai nepakartojamas