ir nuotraukas leidžia įkelti tada kai 100 surenka
Kazkas klause Bounty receptelio. Nuorodos neimesiu, bet perrasysiu:
200 g kokoso drozliu,
200 g grietineles,
50 g sviesto,
80 g cukraus.
Viska pavirti puode, tada isversti mase ant kepimo popieriaus, ir paslegti. Tada kai sustings, supjaustyti i gabalelius, ir panardinti i sokoladini glaju.
200 g kokoso drozliu,
200 g grietineles,
50 g sviesto,
80 g cukraus.
Viska pavirti puode, tada isversti mase ant kepimo popieriaus, ir paslegti. Tada kai sustings, supjaustyti i gabalelius, ir panardinti i sokoladini glaju.
QUOTE(bonza @ 2010 01 02, 00:37)
ir kaip jum tas kremas? as naudojau sokoladini darydama tortuka naujiem metam, nu man visai patiko, anei riebus, nei sintetinis kazkoks, kremas kaip kremas, neisileido, nepatizo
na geras tas kremas ,toks nesintetinis skanus tikrai ,ir tortuku papuosimui naudoju daznokai ji
o tas BAUNTY RECEPTELIS ,KAIP AR SKANU GAUNAS ??
Papildyta:
TRAPUS SAUSAINIUKAI
pakelis grietines, pakelis sviesto (nesudyto ) ir multu ..viska gerai isminkom .. tikslai kiek ko deti tai nezinau ... nuo akies visada darau .. paskui paskirstau nedidelais guzeliais ,sudedu i krepselius ir tumpam i saldikly,kol bisky sukieteja.. tada iskocioju , iki 0.5 cm storio ,pavirsiu aptepu palktu kiausiniu ,apibarstau cukrum ir aguonom.. supjaustau gabalelais (kokiasi patinka) ir dedu i miltais pabarstyta tesla,kepuo apie 200laipsniu orkaiteje kol virsus graziai parunda.. na viska kartoju su kiekvienu gabaliuku istrauktu is saldiklio ..
ateinu su keistuoliu, nei tortas, nei pyragas, vaikystėj vadintas AGUONĖLE, dabar ko tais perkrikštytas tai aguonų šėlsmu, tai vėl kokiu, tai vat aš taip ir paliksiu AGUONĖLĖS pavadinimu.....
receptas
laaaaaaabai panašus variantas IKI virtuvėje
ką galiu pasakyti, tai sugėrė man tą grietinėlės kremą kaip uogą ir svoris šito kepinio 1760 g viršus barstytas karamelizuotais smulkintais riešutais, šonai aguonomis.....labai kvepėjo namai aguonomis, kol kepiau pagrindą pjoviau per pusę, nes kepiau iš pilnos normos, laisčiau per pusę, o paskui tuo tirštesniu kremu sutepiau per viduriuką ir viršų ir šonus aptepiau likučiu
receptas
laaaaaaabai panašus variantas IKI virtuvėje
ką galiu pasakyti, tai sugėrė man tą grietinėlės kremą kaip uogą ir svoris šito kepinio 1760 g viršus barstytas karamelizuotais smulkintais riešutais, šonai aguonomis.....labai kvepėjo namai aguonomis, kol kepiau pagrindą pjoviau per pusę, nes kepiau iš pilnos normos, laisčiau per pusę, o paskui tuo tirštesniu kremu sutepiau per viduriuką ir viršų ir šonus aptepiau likučiu
Ilgai ieskojau Migdoliniu sausainiu receptelio ir pagaliau radau Labai megstu juos
Olesta,kaip noreciau gabalo sito pyrago,labai megstu aguonas,vajetau,net skrandi traukia
bananiniai keskiukai
keopiau pagal si recepta,tik ten pyragas,o as dariau keksiukus
http://www.supermama...;#entry32166090
sekanti kart turbut kad nedeciau cukraus visai,nes labai saldu
keopiau pagal si recepta,tik ten pyragas,o as dariau keksiukus
http://www.supermama...;#entry32166090
sekanti kart turbut kad nedeciau cukraus visai,nes labai saldu
aguoniukas sutvarkytas ir labai išgirtas, turite palaiminimą kepimui
pyragas tai skaniai atrodo,tik butu gerai ir darbo eiga kad butu parasyta
Olesta, kaip gardžiai atrodo aguoninis
diasaja, keksas atrodo labai skaniai bet dabar tai barsiuos kam į viršutinę temą įkėlei tą patį ten tik nuorodų sąrašas beje, Cipciukas, vieną paklydėlę apibarė ką tik, nejau skaityt nemoki
QUOTE(diasaja @ 2010 01 09, 22:09)
diasaja, keksas atrodo labai skaniai bet dabar tai barsiuos kam į viršutinę temą įkėlei tą patį ten tik nuorodų sąrašas beje, Cipciukas, vieną paklydėlę apibarė ką tik, nejau skaityt nemoki