Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis, 20 TEMA !

O sakykit, tam Japoniškam obuolių pyragui visai nereikia miltų g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2009 12 23, 15:46)
O sakykit, tam Japoniškam obuolių pyragui visai nereikia miltų g.gif  g.gif

nereikia smile.gif
Atsakyti
mano kalediniai ''vargai'' biggrin.gif viduje grietinele su persikais ir ananasais, biskvito receptas is mamos mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Labai gražu bigsmile.gif thumbup.gif
o tie sausainiai, tai čia ne lietuvių gamybos g.gif čia pakeliuose būna supakuoti g.gif
Atsakyti
Labutis visoms, saunioms kepejelems,
pasakykit ka padariau ne taip? Kepu aguonu vyniotini is mielines teslos, ir deja visas virsus sutruko sad.gif, aptepiau kiausinio baltymu, jau atrode taip atidziai ir grozio nebeliko sad.gif
Atsakyti
jo tuos sausainiukus tai pirkau iki parduotuvej pakas 5lt 09ct,is viso pako liko tik du sausainiukai nuo tortu doh.gif
Atsakyti
Pristatau savo Kaledinius saldumynus ax.gif Receptas Cypciuko medutis 4u.gif Gal ir elementaru, bet uztai kiekvienam po torta rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2009 12 23, 16:46)
O sakykit, tam Japoniškam obuolių pyragui visai nereikia miltų g.gif  g.gif

o man apie ta pati pyraga iskilo klausimas: ar niekuo nereikia patepti skardos? kokioje geriau kepti: kur atsisega kaip tortine, ar galiu ir metalineje eglutes formos skardoje kepti? ar pavyks man is ten istraukti? reikia labai skubaus atsakymo, nes tesla jau gaminu, o tik dabar susiprotejau, kad nezinau, ka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 12 24, 10:31)
o man apie ta pati pyraga iskilo klausimas: ar niekuo nereikia patepti skardos? kokioje geriau kepti: kur atsisega kaip tortine, ar galiu ir metalineje eglutes formos skardoje kepti? ar pavyks man is ten istraukti? reikia labai skubaus atsakymo, nes tesla jau gaminu, o tik dabar susiprotejau, kad nezinau, ka daryt  doh.gif

jei kepsi apvalioj formoj, tai uždėk ant dugno kepimo popierių.
Aš kepu kaip tik dabar kvadratinėj irgi ant kepimo popieriaus, kraštus gražiai užlenki, supili tešlą ir viskas smile.gif Ir nesuku sau galvos - prisvils neprisvils... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2009 12 24, 10:14)
Pristatau savo Kaledinius saldumynus  ax.gif Receptas Cypciuko medutis 4u.gif  Gal ir elementaru, bet uztai kiekvienam po torta  rolleyes.gif

thumbup.gif

Iškepiau tą japonišką, ryt ragausim ir atsiliepimus parašysiu. Šiaip iškepė tai gražiai, kvepia aguonomis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(honeyyy @ 2009 12 23, 20:52)
mano kalediniai ''vargai''  biggrin.gif  viduje grietinele su persikais ir ananasais, biskvito receptas is mamos mirksiukas.gif

user posted image

Wau, kaip grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi šiandien išsikepiau japonišką obuolių pyragą
user posted image

Ir sausainius su aguonom Sonatinos tik man taip lygiai neišėjo, bet skonis liuks wub.gif
user posted image

Linksmų Kalėdų visom wub.gif
Atsakyti