O sakykit, tam Japoniškam obuolių pyragui visai nereikia miltų
QUOTE(mindira @ 2009 12 23, 15:46)
O sakykit, tam Japoniškam obuolių pyragui visai nereikia miltų
nereikia
Labai gražu
o tie sausainiai, tai čia ne lietuvių gamybos čia pakeliuose būna supakuoti
o tie sausainiai, tai čia ne lietuvių gamybos čia pakeliuose būna supakuoti
Labutis visoms, saunioms kepejelems,
pasakykit ka padariau ne taip? Kepu aguonu vyniotini is mielines teslos, ir deja visas virsus sutruko , aptepiau kiausinio baltymu, jau atrode taip atidziai ir grozio nebeliko
pasakykit ka padariau ne taip? Kepu aguonu vyniotini is mielines teslos, ir deja visas virsus sutruko , aptepiau kiausinio baltymu, jau atrode taip atidziai ir grozio nebeliko
jo tuos sausainiukus tai pirkau iki parduotuvej pakas 5lt 09ct,is viso pako liko tik du sausainiukai nuo tortu
Pristatau savo Kaledinius saldumynus Receptas Cypciuko medutis Gal ir elementaru, bet uztai kiekvienam po torta
QUOTE(mindira @ 2009 12 23, 16:46)
O sakykit, tam Japoniškam obuolių pyragui visai nereikia miltų
o man apie ta pati pyraga iskilo klausimas: ar niekuo nereikia patepti skardos? kokioje geriau kepti: kur atsisega kaip tortine, ar galiu ir metalineje eglutes formos skardoje kepti? ar pavyks man is ten istraukti? reikia labai skubaus atsakymo, nes tesla jau gaminu, o tik dabar susiprotejau, kad nezinau, ka daryt
QUOTE(ligita33 @ 2009 12 24, 10:31)
o man apie ta pati pyraga iskilo klausimas: ar niekuo nereikia patepti skardos? kokioje geriau kepti: kur atsisega kaip tortine, ar galiu ir metalineje eglutes formos skardoje kepti? ar pavyks man is ten istraukti? reikia labai skubaus atsakymo, nes tesla jau gaminu, o tik dabar susiprotejau, kad nezinau, ka daryt
jei kepsi apvalioj formoj, tai uždėk ant dugno kepimo popierių.
Aš kepu kaip tik dabar kvadratinėj irgi ant kepimo popieriaus, kraštus gražiai užlenki, supili tešlą ir viskas Ir nesuku sau galvos - prisvils neprisvils...
QUOTE(lapute33 @ 2009 12 24, 10:14)
Pristatau savo Kaledinius saldumynus Receptas Cypciuko medutis Gal ir elementaru, bet uztai kiekvienam po torta
Iškepiau tą japonišką, ryt ragausim ir atsiliepimus parašysiu. Šiaip iškepė tai gražiai, kvepia aguonomis