Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis, 20 TEMA !

Kokie sausainukai bigsmile.gif

Aš dėl karamelizuotų riešutų smile.gif tikrai gera idėja tokius dėt ant torto ar pyrago, tik gal geriau tada drožles.... ir dar, man tai tokie pabalę (kaip dabar foto, o gal tik foto taip atrodo) gaunasi kai aš perkepinu, o šiaip ir su cukrum tai labai labai blizgūs ir tamsiai rudi... o vat su medum niekaip neišbandau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 12 02, 23:31)
Kokie sausainukai bigsmile.gif

Aš dėl karamelizuotų riešutų smile.gif tikrai gera idėja tokius dėt ant torto ar pyrago, tik gal geriau tada drožles.... ir dar, man tai tokie pabalę (kaip dabar foto, o gal tik foto taip atrodo) gaunasi kai aš perkepinu, o šiaip ir su cukrum tai labai labai blizgūs ir tamsiai rudi... o vat su medum niekaip neišbandau blush2.gif

drožlių neturėjau tongue.gif o pabąle nes su paprastu cukrum daryti ir labai mažai cinamono. pyragas buvo naminiam vartojimui ir tuos riešutus sugalvojau paskutiniu momentu dėti doh.gif
Atsakyti
user posted image

Šokoladinis pyragas (keksas) su vyšniomis

Reikės:

3 atskirtų kiaušinių

~ 8 valgomųjų šaukštų miltų

~ 5 valgomųjų šaukštų cukraus

2 saujų iškaulintų vyšnių

100 ml pieno

150 g sviesto (jei norite lengvesnio pyrago, dėkite daugiau)

100 g išlydyto juodojo šokolado

1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Minkštą sviestą išsukame su kiaušinių tryniais ir cukrumi iki vientisos masės. Supilame lydytą šokoladą, viską gerai išmaišome. Tada masę praskiedžiame pienu. Pilame pamažu, kad lengvai išsimaišytų. Tada beriame miltus ir kepimo miltelius, maišome, kol tešla tampa tiršta ir gana sunki. Kiaušinių baltymus atskirame inde išplakame iki standžių putų ir po šaukštą įmaišome į tešlą. Ji taps lengvesnė ir puresnė. Tada įmaišome vyšnias. Į riebalais pateptą kepimo formą sudedame tešlą ir kepame 40 minučių.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alex88 @ 2009 12 01, 21:03)
SAUSDAINIAI happy.gif

skaniai atrodo wub.gif thumbup.gif

bet kaip supratau tai kepti nereikia blush2.gif g.gif
Atsakyti
nereikia nereikia wink.gif tik pernakt as saldytuve palieku kad sokoladas graziai sustingtu ir tiek wink.gif vakar juos per 2h padariau jau smile.gif patarimas - jei padaret per skysta tesla, tai tiesiog ja, arba jau suformuotus rutuliukus i saldytuva porai ketvertai valandu imeskit. jie sustings ir tada lengviau sokoladu apliet juos smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(jav @ 2009 11 27, 23:06)
As taip pat kepiau toki tortuka,gal kas jau bandet BEZE TORTAS SU BRASKEMIS.Su vyriskiu sukapojom is kart puse torto  blush2.gif
user posted image

man buvo be galo skanus  thumbup.gif

Noreciau receptuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 11 22, 21:48)
labai saunus grybukai 4u.gif

Labai persiprašau, kad ne į temą, bet jūsų avataras su tuo paukštuku thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Paprasiau Jusu padet surats riestes recepta, bet kai papostinau zinute, radau pati biggrin.gif Tad zinute istryniau, o cia idesiu nuoroda i ta skonybe, kurios taip 3 dienas ieskojau biggrin.gif

receptas Daividijos Mieline aguonu rieste
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katu: 05 gruodžio 2009 - 02:59
QUOTE(Katu @ 2009 12 05, 01:55)

sita pyraga kepu pakankamai daznai , tikrai laaabai skanus ir visu giriamas yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2009 12 04, 20:17)
Noreciau receptuko wub.gif

Man irgi labai thumbup.gif atrodo

jav, aš irgi jau ankščiau prašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alex88 @ 2009 12 01, 22:03)
SAUSDAINIAI happy.gif

labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jav @ 2009 11 27, 23:06)
As taip pat kepiau toki tortuka,gal kas jau bandet BEZE TORTAS SU BRASKEMIS.Su vyriskiu sukapojom is kart puse torto  blush2.gif
user posted image

man buvo be galo skanus  thumbup.gif

Labai recepto noreciau, nes atrodo ispudingai tortukas wub.gif Ar saldytos braskes tiktu?
Atsakyti