mascarpone suris
600ml liesos grietineles(25 %) pasterizuotos
1 v.s. svieziu laimo sulciu
I platu puoda ipilti kokius 3cm vandens,uzvirinti ir sumazinti ugni,kad vanduo tik letai virtu.
grietinele supilti i karsciui atsparu inda,tada imerkti i vandeni.Uzvirinti grietinele,maisant.kaitinti 15min.
Supilti laimo sultis ir toliau kaitinti,maisant letai,kol grietinele sutrauks(pasidarys panasu i varske).grietinele taps tirsta ir kietoka.
kai taps labai tirsta isimti is vandens puodo ir atsaldyti 20min.Tuo tarpu isklokite sieteli su dregnu merliumi.Surio nespauskite,tik supilkite ir palikite.kai visiskai atsals,padekite i saldytuva,uzdenge maistine plevele 24 val.
![user posted image](http://4.bp.blogspot.com/_5hlzgDrDL80/SlyIlObVGPI/AAAAAAAAPIU/obpNWysTb9Q/s400/slice+of+mascarpone+cake2.jpg)
Nuotrauka ne mano
As bandziau taip daryti, gal pries kokius 2 menesius. Recepta buvau radusi internete. Man nieko nesigavo, nezinau kodel. Gal grietinele buvo per riebi