Sveikos
Suknyte draugei
Keletą dienų buvau neužėjusi-o čia tiek grožių nuostabių primezgusios-ŠAUNUOLĖS
Tik gaila, kad nuotrauka su balta suknele mažytė nelabai matyti
Papildyta:
[
[/quote]
šią norėčiau iš arčiau pamatyti
Tik gaila, kad nuotrauka su balta suknele mažytė nelabai matyti
Papildyta:
[
[/quote]
šią norėčiau iš arčiau pamatyti
Laimike, puiki suknelė.. Ir tau labai tinka..
Mergaites - išprotėjot? šitiek grožio pridėjot
pagyrimai visoms - rasa 32,jollyk - ant modelio labai šauniai atrodo (kaip ir bet kuri suknė ant pakabos vaizdo nesudaro),laimike - kaip nulieta, super atrodai, tik šypsenos trūksta
bielra - avatarą pasikeitei pažint neina.
pagyrimai visoms - rasa 32,jollyk - ant modelio labai šauniai atrodo (kaip ir bet kuri suknė ant pakabos vaizdo nesudaro),laimike - kaip nulieta, super atrodai, tik šypsenos trūksta
bielra - avatarą pasikeitei pažint neina.
OIIIIIIIIII MERGINOS NA IR SAUNIAI JUS CIA PASIDARBAVOTE TIEK GROZYBIU , SVENTEMS TIKRAI PASIPUOSETE GIRIU VISAS ISKARTO IR VISOMS DAUG DAUG DAUG
[quote=rasa32,2009 12 06, 15:08]
As iki moherinukes niekaip ''neprieinu'' ,bet nusimezgiau silta suknele-sarafana
Labai gražus sarafanas.. Šito forumo peržiūra užkrečiama.. Jei tik galėčiau viską ir sau nusimegzčiau..
As iki moherinukes niekaip ''neprieinu'' ,bet nusimezgiau silta suknele-sarafana
Labai gražus sarafanas.. Šito forumo peržiūra užkrečiama.. Jei tik galėčiau viską ir sau nusimegzčiau..
QUOTE(gadget3 @ 2009 12 06, 19:02)
Jei ir siūlai stori, ir suknia numatyta ripsu, tai gali gautis a la kailinukai {storas siūlas ir purus raštas 2xefektą}, tai jei nori TIKRAI šiltos ir TIKRAI neliekninačios suknios, megzk.
Ripsą kai kam paprasčiau megzti dviem virbalais. O valiniai nebūtinai ratu ratuosi, jie palengvina ir svaraus mezginio mezgimą {ne visą svorį "mosuoji"}. Ilgių būna labai įvairių (nuo 40 iki 120 cm}, kaip ir storių {CUP gerose akyse kaip tik mačiau kokio 8 nr, valinukus išparduodamus, gal kuriai šalistei reikia? TOKIE PLIAUSKELĖS}.
Nukritau kaip Gustavas savo laidoj, aki patiekaliuko paragauja.
ITIN dailu
O jei neprieidama tokius grožius kuri, tai gal tau tos moherinukės ne itin reikia, a?
Ripsą kai kam paprasčiau megzti dviem virbalais. O valiniai nebūtinai ratu ratuosi, jie palengvina ir svaraus mezginio mezgimą {ne visą svorį "mosuoji"}. Ilgių būna labai įvairių (nuo 40 iki 120 cm}, kaip ir storių {CUP gerose akyse kaip tik mačiau kokio 8 nr, valinukus išparduodamus, gal kuriai šalistei reikia? TOKIE PLIAUSKELĖS}.
Nukritau kaip Gustavas savo laidoj, aki patiekaliuko paragauja.
ITIN dailu
O jei neprieidama tokius grožius kuri, tai gal tau tos moherinukės ne itin reikia, a?
labai aciu uz atsakyma kad storins as suprantu, tik as is storu siulu planuoju daryti tokias linijas nuo juosmens zemyn, plius i tarpus deti mohere, bet ne visai plona, o tokia storesne, o nuo liemens i virsu megsiu taip pat is moheros taigi nebus labai jau kailinukai, tik pati sukneles apacia - sijonas bus puresnis ir pustesnis, maziau persvieciamas, o virus bus plonas na dar reiks pasibandinet, pasimezginet rastus ir imtis darbu
kad del mezgimo dviem virbalais, tai man idomu ar negadins vaizdo siules sonuose ar negadins sukneles kritimo
Merginos reikia pagalbos,kaip reikia megzt 39eil.? Nu niekaip nesuprantu,jei mezgu kaip 38, tai kazkaip man rastas pasislenka,nu nemoku paaiskint.Ar jos nemegzt,o megzt jau 40
[/quote]
Jau nusisnekejau .
Turbut reikia gerom ismegzt kaip ir kitas eiles
[/quote]
Jau nusisnekejau .
Turbut reikia gerom ismegzt kaip ir kitas eiles
QUOTE(meda22 @ 2009 12 06, 23:42)
kad del mezgimo dviem virbalais, tai man idomu ar negadins vaizdo siules sonuose ar negadins sukneles kritimo
ACIU uz pagyrimus
As visus mezginius mezgu be siuliu,man graziau atrodo