ačiu merginos kaip klijente tsius nuotrauka butinai pasirodisiu
Sveikutes turiu prasyma ar galetu kas isvertsi man kaip megsti sia suknia
nors pradzia rodos suprantu kaip kas bet vat noreciau pasitikslinti buciau labai dekinga
nors pradzia rodos suprantu kaip kas bet vat noreciau pasitikslinti buciau labai dekinga
Labas rytas
Norejau jusu patarimo... nusipirkau gan storokus pusvilnonius siulus suknelei ir planuoju megzti tokia siek tiek platejancia, dryzuota, ripso rastu ir nezinau ar geriau ant apvaliu virbalu, ar ant paprastu ir jei ant apvaliu, tai ar ju buna ivairiu ilgiu? nes siulai stori, tai bijau gal labai daug bus to mezginio
Papildyta:
[quote=Kid_Smyle,2009 11 30, 17:58]
Na atsiduodu jūsų teismui
noreciau panasaus modeliuko i si
Norejau jusu patarimo... nusipirkau gan storokus pusvilnonius siulus suknelei ir planuoju megzti tokia siek tiek platejancia, dryzuota, ripso rastu ir nezinau ar geriau ant apvaliu virbalu, ar ant paprastu ir jei ant apvaliu, tai ar ju buna ivairiu ilgiu? nes siulai stori, tai bijau gal labai daug bus to mezginio
Papildyta:
[quote=Kid_Smyle,2009 11 30, 17:58]
Na atsiduodu jūsų teismui
QUOTE(NeiVile @ 2009 12 05, 21:36)
Sveikutes turiu prasyma ar galetu kas isvertsi man kaip megsti sia suknia
Na, man labai nebloga suknele, reiks sifruoti turint laiko
LAIMIKE-suknute mocherinuke ir spalvytes taip suderintos
NORWA-bliuskute
MEDA-suknute
NORWA-bliuskute
MEDA-suknute
QUOTE(valentinuke @ 2009 12 06, 13:57)
LAIMIKE-suknute mocherinuke ir spalvytes taip suderintos
NORWA-bliuskute
MEDA-suknute
NORWA-bliuskute
MEDA-suknute
oij kad ta suknute ne mano, ne taip supratote as pasiskolinau foto keli psl atgal, noreciau panasau modeliuko nusimegzti ir neapsisprendziu ar geriau nat apvaliu virbalu ar su paprastais
As iki moherinukes niekaip ''neprieinu'' ,bet nusimezgiau silta suknele-sarafana
QUOTE(rasa32 @ 2009 12 06, 15:08)
As iki moherinukes niekaip ''neprieinu'' ,bet nusimezgiau silta suknele-sarafana
grazuma, dailuma........
QUOTE(meda22 @ 2009 12 06, 11:44)
Labas rytas
Jei ir siūlai stori, ir suknia numatyta ripsu, tai gali gautis a la kailinukai {storas siūlas ir purus raštas 2xefektą}, tai jei nori TIKRAI šiltos ir TIKRAI neliekninačios suknios, megzk.
Ripsą kai kam paprasčiau megzti dviem virbalais. O valiniai nebūtinai ratu ratuosi, jie palengvina ir svaraus mezginio mezgimą {ne visą svorį "mosuoji"}. Ilgių būna labai įvairių (nuo 40 iki 120 cm}, kaip ir storių {CUP gerose akyse kaip tik mačiau kokio 8 nr, valinukus išparduodamus, gal kuriai šalistei reikia? TOKIE PLIAUSKELĖS}.
QUOTE(rasa32 @ 2009 12 06, 16:08)
Nukritau kaip Gustavas savo laidoj, aki patiekaliuko paragauja.
ITIN dailu
O jei neprieidama tokius grožius kuri, tai gal tau tos moherinukės ne itin reikia, a?
QUOTE(rasa32 @ 2009 12 06, 15:08)
labai graziai atrodo
Laimike-super suknele mocherinuke
Norwa-fainas megztukas
Rasa32-grazus sarafanas,tiek daug pyniu ,toks moteriskas
o cia mano nerta suknele ant modeliuko...
Norwa-fainas megztukas
Rasa32-grazus sarafanas,tiek daug pyniu ,toks moteriskas
o cia mano nerta suknele ant modeliuko...
Labutis
Tai bent kiek grožių užderėjo Visų darbeliai laaabai gražūs
Tai bent kiek grožių užderėjo Visų darbeliai laaabai gražūs