Simuonėle, giriu ir čia...tiesiog perfekt
diekui merginos
isitikinau, kad visai nesunku jas narplioti, svarbiausia raste nesaimesti, gerai pradzioj apsiskaiciuoti nu ir tureti kantrybes, nes paskutiniai ratai ilgai mezgasi.
mano dar palyginus trumpa, o kitas maciau ir iki zemes, nu ten tai tikrai
isitikinau, kad visai nesunku jas narplioti, svarbiausia raste nesaimesti, gerai pradzioj apsiskaiciuoti nu ir tureti kantrybes, nes paskutiniai ratai ilgai mezgasi.
QUOTE(simuonele @ 2009 11 14, 22:52)
diekui merginos
Simuonėle, tavo žodžiai man kaip balzamas...kaip pavyzdys, jog tai padaryti įmanoma...tikiuosi kad ir man pavyks įveikti beje, gal raštuką gali įmesti?
Na ir grozis jusu sukneliu
QUOTE(La Perla @ 2009 11 14, 15:49)
Viešpatie Kiek čia darbo. Ir kažin kiek akių aplinkui daugiausia gaunasi. Nu gražuuu
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 11 14, 23:44)
Viešpatie Kiek čia darbo. Ir kažin kiek akių aplinkui daugiausia gaunasi. Nu gražuuu
spėju keli šimtai...kokie 600-700 gal
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 14, 22:45)
spėju keli šimtai...kokie 600-700 gal
oi ne apie 2000 o jei tiksliai - 2160
mezgiau pagal sia servetele - pirmakart ja mezgiau, ir gavosi
capricorn [B]nepergyvenk, tau dar graziau gausis - ne tokiu groziu esi primezgusi
o rastas ritas, bet iki galo nedamezgiau, nes norejau tik iki keliu
Papildyta:
diekui uz komplimentus - labai malonu
capricorn [B]nepergyvenk, tau dar graziau gausis - ne tokiu groziu esi primezgusi
Papildyta:
diekui uz komplimentus - labai malonu
QUOTE(Lusasita @ 2009 11 14, 00:53)
Daina mezga pati. kazkada maciau laida kai ji deonstravo tooooooooooki platu kliosini rozini sijona ir pasakojo kaip pati ji nusimezge... bet man ji su juo panasi i tas cirko meskutes
Daina net pasakojo,kad tikros lietuvaites sijonas per ziedeli turi pratilpti
ot groziai........
bet galima kazkaip truputi siaurinti pagal tas servetelines? na jei nesinori, tokios pustos?
Sveikos sukneliu mezgejeles.Turiu jums klausima,del kliosines sukneles,tikslaiu del servetelines.Ar butna ja megzti serveteles rastu?Ar nesigauti tiesiog is kaiurarascio,mezgant apvaliais virbalais?
simuonele-fantastika, nuostabu
QUOTE(La Perla @ 2009 11 15, 00:38)
oi ne apie 2000 o jei tiksliai - 2160
o mamamijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...tai aš čia kukliai tsakant...pasakiau.....kad negąsdint žmogaus jei išteis-nežinojau kad taip daug bet mano noro tai neatšaldė
Papildyta:
turiu dvi schemas-nu žiūriu dabar aš į jas...tamsus miškas...nesuprantu tų ženklų
Papildyta:
La Perla, ar gali tuos ženklus paaiškinti, čia tavo sukniuko schema: http://keep4u.ru/img...b16596f1a32.jpg ir dar, ar banguotas kraštelis gaunasi?