La Perla
Nuostabiai nuostabu rašiau tavo temoj, bet ir čia pasikartosiu, ne tik juoda spalva yra gražu, pasirodo turim nuostabių spalvų ir be juodos
QUOTE(La Perla @ 2009 11 14, 15:49)
su tokia figūra ir tokia suknia ir nuoga po ja būt galėtum...super suknelė. aš blyn irgi viliojuos ant jų, bet jos man migla. o antra migla, kur tokią vilktis...bet graži nerealiai
Capri aš ir tau ačiū tariu už info apie savąją raudoną.
perkėliau
La Perla, čia raštas lyg ir tas pats, bet ilgis atrodo daug ilgesnis, nei to juodo sijono, kur mezgei, ar mano, gal dakūrei? Nes mintis jau kirba mamai sijoną numegzti, bet jai ilgo reiktų
QUOTE(Akire3 @ 2009 11 14, 16:33)
prašom į sveikatytę
La Perla, radau tavo až ten išsamiai aprašius buvai, o aš žiopla maniau kad netyčia ištryniau...tai dabar viską susikėliau word'an ir eisiu pirkt siūliukų
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 14, 18:24)
La Perla, radau tavo až ten išsamiai aprašius buvai, o aš žiopla maniau kad netyčia ištryniau...tai dabar viską susikėliau word'an ir eisiu pirkt siūliukų
ci agal yra issamus moherinukiu aprasymas jei galima butu pasidalinti, jei ne paslaptis
QUOTE(san @ 2009 11 14, 19:44)
ci agal yra issamus moherinukiu aprasymas jei galima butu pasidalinti, jei ne paslaptis
ten ji man į klausimus atsakė-nežinau ar suprastum, ir schema tam tikra
va apie tą mes kalbėjom
http://keep4u.ru/img...b16596f1a32.jpg
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 14, 15:09)
supratau
La Perla, gundai tu mane su tom meherinukėm servetėlinėm...baigiu megzt mamukui kalėdinę dovaną ir jaučiu jamsiuos darbelio-sijonuko sau...dabar reikia detaliai išsiklausinėt man tavęs visko
jei esu 172m/57kg:
1. kiek siūlo pirktis?kid moherį turiu omeny.ir ar iš jo vieno megzt-ar reikia medvilnę dadėt dėl kritimo?
2. kelių eilių servetkos ieškotis?
3. kiek pradžiai uždėt gerų akių?
4. tu iškart ant valo pasidarai visas akis ir ratukini?
La Perla, gundai tu mane su tom meherinukėm servetėlinėm...baigiu megzt mamukui kalėdinę dovaną ir jaučiu jamsiuos darbelio-sijonuko sau...dabar reikia detaliai išsiklausinėt man tavęs visko
jei esu 172m/57kg:
1. kiek siūlo pirktis?kid moherį turiu omeny.ir ar iš jo vieno megzt-ar reikia medvilnę dadėt dėl kritimo?
2. kelių eilių servetkos ieškotis?
3. kiek pradžiai uždėt gerų akių?
4. tu iškart ant valo pasidarai visas akis ir ratukini?
as jau neatsimenu kam ka rasius buvau bet butent sitai samaninei sijono pradzioj deta 360 akiu kad gautusi plaaaati plaaaati apacia o iprastai dedu apie 160-180 tai gaunasi vienas saules kliosas. Is 90 eiliu schemos mezgant nuo 16-os eiles gaunasi apie 55 cm ilgio jei ka - rasyk AZ - papasakosiu ko reiks
QUOTE(laumar @ 2009 11 14, 15:33)
La Perla
Nuostabiai nuostabu rašiau tavo temoj, bet ir čia pasikartosiu, ne tik juoda spalva yra gražu, pasirodo turim nuostabių spalvų ir be juodos
aciu aciu aciu o del spalvu - esi visiskai teisi
QUOTE(Akire3 @ 2009 11 14, 15:33)
aciu
QUOTE(laumar @ 2009 11 14, 15:33)
La Perla, čia raštas lyg ir tas pats, bet ilgis atrodo daug ilgesnis, nei to juodo sijono, kur mezgei, ar mano, gal dakūrei? Nes mintis jau kirba mamai sijoną numegzti, bet jai ilgo reiktų
taip cia pailginta siek tiek, kur po uzsisukimo yra tos "eglutes" ju padaryta daugiau, jei reiks paziuresiu schemoj kurias eiles kartojau, ir dar ilgesne del to kad pradzioj uzdeta 360 akiu tai is plocio gali i ilgi patempti:)
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 14, 18:24)
sekmes
sveikos dar syki - tai vat pagaliau prisiverciau - tikraja prasme - nusipaveiksluoti su savo pirmaja mocherinuke
nu tikrai nesunkiai jos mezgasi, aisku nuoschemos priklauso
spalva panasi kaip la perlos bet man nelabai ji patiko. nu gal pasukne atsviezins - kokia nors sviesesne, gal morkava ar geltona darysiu.
paveikslavausi ant naktiniu, ir dirzas turetu buti kitas, bet irgi platus
labai nepeikit, paveikslavau pati save tai gavosi kaip gavosi
nemoku ikelti per rusiskus puslapiu, kaip jus, kur gaunasi mazi paveiksleliai, tai keliu per fotki
nu tikrai nesunkiai jos mezgasi, aisku nuoschemos priklauso
spalva panasi kaip la perlos bet man nelabai ji patiko. nu gal pasukne atsviezins - kokia nors sviesesne, gal morkava ar geltona darysiu.
paveikslavausi ant naktiniu, ir dirzas turetu buti kitas, bet irgi platus
labai nepeikit, paveikslavau pati save tai gavosi kaip gavosi
nemoku ikelti per rusiskus puslapiu, kaip jus, kur gaunasi mazi paveiksleliai, tai keliu per fotki
Gražu Šaunuolė. Mocheriukių mezgėjų ratas plečiasi
kokios grazios abi moheriukes. .. net spalva panasi