Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės SUKNIOS Suknytės ~25 tema~

La Perla wub.gif wub.gif wub.gif

Nuostabiai nuostabu wub.gif wub.gif rašiau tavo temoj, bet ir čia pasikartosiu, ne tik juoda spalva yra gražu, pasirodo turim nuostabių spalvų ir be juodos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 11 14, 15:49)
sveikos naujoj temelej smile.gif
pasijonio tai reikia  lotuliukas.gif  bet..

su tokia figūra ir tokia suknia ir nuoga po ja būt galėtum...super suknelė. aš blyn irgi viliojuos ant jų, bet jos man migla. o antra migla, kur tokią vilktis...bet graži nerealiai

Capri aš ir tau ačiū tariu už info apie savąją raudoną.
Atsakyti
user posted image

perkėliau 4u.gif

La Perla, čia raštas lyg ir tas pats, bet ilgis atrodo daug ilgesnis, nei to juodo sijono, kur mezgei, ar mano, gal dakūrei? Nes mintis jau kirba mamai sijoną numegzti, bet jai ilgo reiktų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 14 lapkričio 2009 - 15:37
QUOTE(Akire3 @ 2009 11 14, 16:33)

Capri aš ir tau ačiū tariu už info apie savąją raudoną.

prašom į sveikatytę 4u.gif
Atsakyti
La Perla, radau tavo až thumbup.gif ten išsamiai aprašius buvai, o aš žiopla maniau kad netyčia ištryniau...tai dabar viską susikėliau word'an ir eisiu pirkt siūliukų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 14, 18:24)
La Perla, radau tavo až thumbup.gif ten išsamiai aprašius buvai, o aš žiopla maniau kad netyčia ištryniau...tai dabar viską susikėliau word'an ir eisiu pirkt siūliukų thumbup.gif

ci agal yra issamus moherinukiu aprasymas bigsmile.gif jei galima butu pasidalinti, jei ne paslaptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2009 11 14, 19:44)
ci agal yra issamus moherinukiu aprasymas bigsmile.gif jei galima butu pasidalinti, jei ne paslaptis blush2.gif

ten ji man į klausimus atsakė-nežinau ar suprastum, ir schema tam tikra g.gif
va apie tą mes kalbėjom smile.gif
http://keep4u.ru/img...b16596f1a32.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 14 lapkričio 2009 - 18:50
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 14, 15:09)
supratau mirksiukas.gif

La Perla, gundai tu mane su tom meherinukėm servetėlinėm...baigiu megzt mamukui kalėdinę dovaną ir jaučiu jamsiuos darbelio-sijonuko sau...dabar reikia detaliai išsiklausinėt man tavęs visko blush2.gif
jei esu 172m/57kg:
1. kiek siūlo pirktis?kid moherį turiu omeny.ir ar iš jo vieno megzt-ar reikia medvilnę dadėt dėl kritimo?
2. kelių eilių servetkos ieškotis?
3. kiek pradžiai uždėt gerų akių?
4. tu iškart ant valo pasidarai visas akis ir ratukini?

as jau neatsimenu kam ka rasius buvau mirksiukas.gif bet butent sitai samaninei sijono pradzioj deta 360 akiu kad gautusi plaaaati plaaaati apacia o iprastai dedu apie 160-180 tai gaunasi vienas saules kliosas. Is 90 eiliu schemos mezgant nuo 16-os eiles gaunasi apie 55 cm ilgio smile.gif jei ka - rasyk AZ - papasakosiu ko reiks smile.gif

QUOTE(laumar @ 2009 11 14, 15:33)
La Perla  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nuostabiai nuostabu wub.gif  wub.gif rašiau tavo temoj, bet ir čia pasikartosiu, ne tik juoda spalva yra gražu, pasirodo turim nuostabių spalvų ir be juodos thumbup.gif

aciu aciu aciu smile.gif o del spalvu - esi visiskai teisi smile.gif

QUOTE(Akire3 @ 2009 11 14, 15:33)
..bet graži nerealiai

aciu smile.gif

QUOTE(laumar @ 2009 11 14, 15:33)

La Perla, čia raštas lyg ir tas pats, bet ilgis atrodo daug ilgesnis, nei to juodo sijono, kur mezgei, ar mano, gal dakūrei? Nes mintis jau kirba mamai sijoną numegzti, bet jai ilgo reiktų  4u.gif

taip cia pailginta siek tiek, kur po uzsisukimo yra tos "eglutes" ju padaryta daugiau, jei reiks paziuresiu schemoj kurias eiles kartojau, ir dar ilgesne del to kad pradzioj uzdeta 360 akiu tai is plocio gali i ilgi patempti:)

QUOTE(Capricorn @ 2009 11 14, 18:24)

sekmes smile.gif
Atsakyti
sveikos dar syki - tai vat pagaliau prisiverciau - tikraja prasme - nusipaveiksluoti su savo pirmaja mocherinuke

nu tikrai nesunkiai jos mezgasi, aisku nuoschemos priklauso

spalva smile.gif panasi kaip la perlos bet man nelabai ji patiko. nu gal pasukne atsviezins - kokia nors sviesesne, gal morkava ar geltona darysiu.
user posted image paveikslavausi ant naktiniu, ir dirzas turetu buti kitas, bet irgi platus

labai nepeikit, paveikslavau pati save tai gavosi kaip gavosi

user posted image

nemoku ikelti per rusiskus puslapiu, kaip jus, kur gaunasi mazi paveiksleliai, tai keliu per fotki
Atsakyti
Gražu wub.gif Šaunuolė. Mocheriukių mezgėjų ratas plečiasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simuonele @ 2009 11 14, 20:50)

labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
kokios grazios abi moheriukes. wub.gif .. net spalva panasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 14 lapkričio 2009 - 21:08