Mergaitės, jūs visos šaunuooooooolės
o kad idėjų nepritruktų, dalinuos rastais rinkinukais
vasarinės
1
2
3
4
rudeninės
1
2
QUOTE(katuks @ 2009 11 25, 13:20)
Oho, kokie rinkinukai Ir matytų, ir visai nematytų suknelių... Tiesiog fantastika, nėbėra kada megzti, reikia akis paganyti
Dar viena suknute. Nuotrauka ypatingai prasta, bet kol kas rodau tokia. Gal kliente pasidalins nuotraukomis, tada parodysiu kokybiskesne
Kombainas tu...nu ką besakyt...mezgimo kombainas...greitaeigis...su penkiom turbinom:)
Tai, kad klientes miniatiurines siulus vis storesnius renkasi, ne pacia ploniausia moheryte, tai darbas gana greit juda.
QUOTE(katuks @ 2009 11 25, 11:20)
Aciu uz dalijimasi! Cia visas lobynas! Dabar laiko pritruks
CAPRICORN-sijonukas fantastiskas
LIGVITA-suknyte
LIGVITA-suknyte
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 24, 13:08)
Tema suknems, bet dedu savo sijoniką čionajus, nes jis gimė iš suknios idėjos, buvo palaimintas rašto aiškinimu La Perlos ir Simuoniuko, bei Capriaus rankelų dėka tapo kūnu
Taigis:
Jei nebūt skylutės-būt servetėliukas
Taigis:
Jei nebūt skylutės-būt servetėliukas
Sveikinu sveikinu tikras grazuoliukas, . Po tokiu issamiu paklausimu ir kolegiu atsakymu turbut daug atsiras pabandysianciu sita grozi.
Nuosirdziai dekoju viska uzsirasiau i protinga sasiuvini ir kada nors butinai prisijungsiu prie jusu
Sveikutes,
Atsiprašau kad įsibraunu pas jus, tiesiog norėjau pasiteirauti gal atsirastu koks zmogiukas kuris numegztu man suknele (nestukei), pati esu Siauliete, jei atsirastu kas gali laukiu AŽ
Atsiprašau kad įsibraunu pas jus, tiesiog norėjau pasiteirauti gal atsirastu koks zmogiukas kuris numegztu man suknele (nestukei), pati esu Siauliete, jei atsirastu kas gali laukiu AŽ
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 25, 15:25)
Kombainas tu...nu ką besakyt...mezgimo kombainas...greitaeigis...su penkiom turbinom:)
taikliai čia pasakyta
QUOTE(valentinuke @ 2009 11 25, 15:48)
dėkoju
QUOTE(Jovela @ 2009 11 25, 16:28)
Sveikinu sveikinu tikras grazuoliukas, . Po tokiu issamiu paklausimu ir kolegiu atsakymu turbut daug atsiras pabandysianciu sita grozi.
Nuosirdziai dekoju viska uzsirasiau i protinga sasiuvini ir kada nors butinai prisijungsiu prie jusu
nu ale kai nuskilo čia daug kam aš buvau įkyri, zyziau, rėkavau...a jūs ramiakai susikonspektavot juokauju