Capricorn darbelis nuostabus jei reikes pagalbos padesi ?
QUOTE(kisiune @ 2009 11 24, 18:32)
Capricorn darbelis nuostabus jei reikes pagalbos padesi ?
QUOTE(dorme @ 2009 11 23, 16:47)
o siuo rastu mezgant kaip reikia reikia gryztangt megzti. pirma eile parodyta o antra ne, trecia eile parodyta o kita ne. tai kaip reikia i tuos tarpu megzti???
pagal raštą- ties gerąja geroji, ties išvirkščiąja išvirkščioji, užmetimai mezgami išvirkščiosiom
Panos, suknelės jūsų
o gal kas turi toki rasteli kaip norwos sukenele nerta ? labai reiketu
Capricorn, jėginis sijonas Ir spalva
Capricorn sojonas superinis Net galva susisuko. Nebežinau ką čia daryt, ar dukrai suknytę mocherinę bandyt ar toliau sau siūlų VS suknelei ieškot, nes niekaip nerandu norimos spalvos
QUOTE(jurgičiukas @ 2009 11 24, 19:58)
Capricorn sojonas superinis Net galva susisuko. Nebežinau ką čia daryt, ar dukrai suknytę mocherinę bandyt ar toliau sau siūlų VS suknelei ieškot, nes niekaip nerandu norimos spalvos
Ačiū. Tokiu atveju reikia traukti burtus Ką ištrauksi-tą ir gamink
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 24, 18:40)
pagalbos reikes ir man, nes as su servetelem visai nedraugauju.. Susikonspektavau visa tavo klausimyna profems,isikeliau tavaja grozybe ir skubinuosi baigti pradeta narpalyne.Tada-servetes, as ateinu!!
QUOTE(Kiurtė @ 2009 11 24, 20:14)
pagalbos reikes ir man, nes as su servetelem visai nedraugauju.. Susikonspektavau visa tavo klausimyna profems,isikeliau tavaja grozybe ir skubinuosi baigti pradeta narpalyne.Tada-servetes, as ateinu!!
aniaaaa...susikonspektavai sakai oj geras...nu lauksma ir gelbėsma kuo galėsma, nes ant šita raštą aš dabu bais mandri, nes viską žinau
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 24, 20:21)
aniaaaa...susikonspektavai sakai oj geras...nu lauksma ir gelbėsma kuo galėsma, nes ant šita raštą aš dabu bais mandri, nes viską žinau
Juokai tau dabar, toki grozi nusimezgus, ane? O man tai cia tamsus miskas Na, bet kaip sakoma,bijai vilko-neik i miska
Tai va- NEBIJAU AS TO VILKO, NEBIJAU bent jau taip dabar man atrodo..
QUOTE(Kiurtė @ 2009 11 24, 20:27)
Juokai tau dabar, toki grozi nusimezgus, ane? O man tai cia tamsus miskas Na, bet kaip sakoma,bijai vilko-neik i miska
Šaunuolė