Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės SUKNIOS Suknytės ~25 tema~

bigsmile.gif Capricorn Įspūdinga,labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Alacka, Gintariūkštis-dėkum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 24, 12:18)
jaaaazzz mergai...operatyyyyyvios jūs kokios lotuliukas.gif

Dėkoju labiausiai... wub.gif

Tai mes cia jau svaite budim biggrin.gif -laukem gi sijono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2009 11 24, 12:27)
Tai mes cia jau svaite budim  biggrin.gif -laukem gi sijono  biggrin.gif

Tai jau taip biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 24, 12:08)
Tema suknems, bet dedu savo sijoniką čionajus, nes jis gimė iš suknios idėjos, buvo palaimintas rašto aiškinimu La Perlos ir Simuoniuko, bei Capriaus rankelų dėka tapo kūnu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Taigis:
Jei nebūt skylutės-būt servetėliukas hihihi.gif
Atsiduodu kritikai ir pagyroms {nuo kuklumo nemirsiu didis.gif )

wub.gif wub.gif super thumbup.gif su paskutine vaizdine medziaga isprendei dilema man smile.gif nes tokio rasto sijonuka buvau pradejus pati pries savaitele, bet pamezgus 15 cm teko ardyti.... nes mano siulai storesni buvo... ir ne kaip atrode... tai susimasciau ar is plonu irgi toks vaizdas kurio tikiuosi gautusi...
bet kai pamaciau sijonuka ant Taves - visos abejoes dingo thumbup.gif Labai labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2009 11 24, 12:27)
Tai mes cia jau svaite budim  biggrin.gif -laukem gi sijono  biggrin.gif

ojei...ale ot pamiršau visai...šiaip aš jį baigiau šeštadienį, bet dėl tam tikrų aplinkybių pavyko tik šiandien įkelt doh.gif

QUOTE(Lurdes72 @ 2009 11 24, 12:37)
Tai jau taip biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

smile.gif

QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 11 24, 12:39)
wub.gif  wub.gif  super thumbup.gif su paskutine vaizdine medziaga isprendei dilema man smile.gif nes tokio rasto sijonuka buvau pradejus pati pries savaitele, bet pamezgus 15 cm teko ardyti.... nes mano siulai storesni buvo... ir ne kaip atrode... tai susimasciau ar is plonu irgi toks vaizdas kurio tikiuosi gautusi...
bet kai pamaciau sijonuka ant Taves - visos abejoes dingo thumbup.gif Labai labai labai grazu wub.gif

ačiū tau. ir žinok, išduosiu paslaptėlę...kol mezgiau ir dar nebuvau išskalbus, mažumėlę mintis ateidavo:"velnias žino, ar bus vaizdas ir kažin ar bus gražu"bet išskalbus, viskas patapo kaip yra-išvada:neskalbtas dar neatskleidžia viso vaizdo mirksiukas.gif taip kad pirmyn mirksiukas.gif tuo pačiu raštu servetėlini?
Atsakyti
Klausimas mezgusioms VS 4u.gif Kiek siulu sunaudojot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 11 24, 13:19)
Klausimas mezgusioms VS  4u.gif Kiek siulu sunaudojot?  smile.gif

pirmai VS Grignasco Champagne 50gr/165m-7matkeliai.
antrai Linate angora 100gr/550m dvigubu siūlu-4matkeliai.
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 11 24, 13:19)
Klausimas mezgusioms VS  4u.gif Kiek siulu sunaudojot?  smile.gif

As 450g storesniu ir 300g plonesniu, bet manoji ir rankovem ilgom, ir ilgio iki keliu, ir apykakle placia dariau.. 4u.gif
Ech, kad jus zinotumet, kokia narpalyne as dabar narplioju... doh.gif ir ji man jau gerokai nusibodo! bigsmile.gif nezinau, ar bus upo tai nesioti, nes tos pynes pyneles ir dar ploni siulai is keturiu dar plonesniu-UZKNISA! blink.gif Zemai lenkiuosi visoms, kantrybes neissemianciu sulinius turincioms 4u.gif
Va.kai issikeikiau rastu-net palengvejo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiurtė: 24 lapkričio 2009 - 12:35
Capri-šaunuolė thumbup.gif Spalva ir raštas drinks_cheers.gif Nu super sijonukas mirksiukas.gif Kiek siūlų sunarpliojai?
Atsakyti
QUOTE(Kiurtė @ 2009 11 24, 13:29)
As 450g storesniu ir 300g plonesniu, bet manoji ir rankovem ilgom, ir ilgio iki keliu, ir apykakle placia dariau..  4u.gif
Ech, kad jus zinotumet, kokia narpalyne as dabar narplioju... doh.gif  ir ji man jau gerokai nusibodo!  bigsmile.gif  nezinau, ar bus upo tai nesioti, nes tos pynes pyneles ir dar ploni siulai is keturiu dar plonesniu-UZKNISA!  blink.gif Zemai lenkiuosi visoms, kantrybes neissemianciu sulinius turincioms  4u.gif
Va.kai issikeikiau rastu-net palengvejo  ax.gif

oj prajuokinai...kad visi taip keiktųsi-būtų labai mandagūs lotuliukas.gif nenuleisk rankų mirksiukas.gif

QUOTE(bloga3 @ 2009 11 24, 13:38)
Capri-šaunuolė thumbup.gif Spalva ir raštas drinks_cheers.gif Nu super sijonukas mirksiukas.gif Kiek siūlų sunarpliojai?

ačiū. Siūliukai Kid Seta (70proc.super kid mohera,30proc.šilkas)-beveik trys matkeliai mirksiukas.gif Liko truputis-tai sagę pasidariau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 24, 12:48)
ačiū. Siūliukai Kid Seta (70proc.super kid mohera,30proc.šilkas)-beveik trys matkeliai mirksiukas.gif Liko truputis-tai sagę pasidariau mirksiukas.gif

Jaaazau, Capricorn, įdėjai vaizdų, kad vos ekrano neapseiliojau bigsmile.gif
O trys matkeliai, tai čia 75 ar 150 gr? blush2.gif
Atsakyti