Capricorn Įspūdinga,labai gražu
Alacka, Gintariūkštis-dėkum
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 24, 12:18)
Tai mes cia jau svaite budim -laukem gi sijono
QUOTE(ingapoc @ 2009 11 24, 12:27)
Tai jau taip
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 24, 12:08)
Tema suknems, bet dedu savo sijoniką čionajus, nes jis gimė iš suknios idėjos, buvo palaimintas rašto aiškinimu La Perlos ir Simuoniuko, bei Capriaus rankelų dėka tapo kūnu
Taigis:
Jei nebūt skylutės-būt servetėliukas
Atsiduodu kritikai ir pagyroms {nuo kuklumo nemirsiu )
Taigis:
Jei nebūt skylutės-būt servetėliukas
Atsiduodu kritikai ir pagyroms {nuo kuklumo nemirsiu )
super su paskutine vaizdine medziaga isprendei dilema man nes tokio rasto sijonuka buvau pradejus pati pries savaitele, bet pamezgus 15 cm teko ardyti.... nes mano siulai storesni buvo... ir ne kaip atrode... tai susimasciau ar is plonu irgi toks vaizdas kurio tikiuosi gautusi...
bet kai pamaciau sijonuka ant Taves - visos abejoes dingo Labai labai labai grazu
QUOTE(ingapoc @ 2009 11 24, 12:27)
ojei...ale ot pamiršau visai...šiaip aš jį baigiau šeštadienį, bet dėl tam tikrų aplinkybių pavyko tik šiandien įkelt
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 11 24, 12:37)
Tai jau taip
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 11 24, 12:39)
super su paskutine vaizdine medziaga isprendei dilema man nes tokio rasto sijonuka buvau pradejus pati pries savaitele, bet pamezgus 15 cm teko ardyti.... nes mano siulai storesni buvo... ir ne kaip atrode... tai susimasciau ar is plonu irgi toks vaizdas kurio tikiuosi gautusi...
bet kai pamaciau sijonuka ant Taves - visos abejoes dingo Labai labai labai grazu
ačiū tau. ir žinok, išduosiu paslaptėlę...kol mezgiau ir dar nebuvau išskalbus, mažumėlę mintis ateidavo:"velnias žino, ar bus vaizdas ir kažin ar bus gražu"bet išskalbus, viskas patapo kaip yra-išvada:neskalbtas dar neatskleidžia viso vaizdo taip kad pirmyn tuo pačiu raštu servetėlini?
Klausimas mezgusioms VS Kiek siulu sunaudojot?
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 11 24, 13:19)
pirmai VS Grignasco Champagne 50gr/165m-7matkeliai.
antrai Linate angora 100gr/550m dvigubu siūlu-4matkeliai.
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 11 24, 13:19)
As 450g storesniu ir 300g plonesniu, bet manoji ir rankovem ilgom, ir ilgio iki keliu, ir apykakle placia dariau..
Ech, kad jus zinotumet, kokia narpalyne as dabar narplioju... ir ji man jau gerokai nusibodo! nezinau, ar bus upo tai nesioti, nes tos pynes pyneles ir dar ploni siulai is keturiu dar plonesniu-UZKNISA! Zemai lenkiuosi visoms, kantrybes neissemianciu sulinius turincioms
Va.kai issikeikiau rastu-net palengvejo
QUOTE(Kiurtė @ 2009 11 24, 13:29)
As 450g storesniu ir 300g plonesniu, bet manoji ir rankovem ilgom, ir ilgio iki keliu, ir apykakle placia dariau..
Ech, kad jus zinotumet, kokia narpalyne as dabar narplioju... ir ji man jau gerokai nusibodo! nezinau, ar bus upo tai nesioti, nes tos pynes pyneles ir dar ploni siulai is keturiu dar plonesniu-UZKNISA! Zemai lenkiuosi visoms, kantrybes neissemianciu sulinius turincioms
oj prajuokinai...kad visi taip keiktųsi-būtų labai mandagūs nenuleisk rankų
QUOTE(bloga3 @ 2009 11 24, 13:38)
Capri-šaunuolė Spalva ir raštas Nu super sijonukas Kiek siūlų sunarpliojai?
ačiū. Siūliukai Kid Seta (70proc.super kid mohera,30proc.šilkas)-beveik trys matkeliai Liko truputis-tai sagę pasidariau
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 24, 12:48)
ačiū. Siūliukai Kid Seta (70proc.super kid mohera,30proc.šilkas)-beveik trys matkeliai Liko truputis-tai sagę pasidariau
Jaaazau, Capricorn, įdėjai vaizdų, kad vos ekrano neapseiliojau
O trys matkeliai, tai čia 75 ar 150 gr?