Aciu mergaites uz pagyrimus.
Neriau vestuvems.Svocia buvau.Rasto kompe neturiu,o ikelt man nuotrauku neina.Gal veliau kada nors idesiu rasciuka.Dukterecia padejo ta nuotr.idet cia.Siulai YarnArt,Tulip.Sunaudojau apie 600gr.Naturoj jie labai grazus,bet labai jau tysta,slidus jie .Na bet as ja sutvarkiau gerai,net su plauku laku buvau ispurskusi
gal turite kokios paprastos servetukės raštelį nepatyrusiai mezgėjai pirmai servetėlinei suknelei? o kaži, kaip tokios mocherinukės servetėlinė apačia nerta atrodytų? nerėja iš manęs geresnė gal kas bandėt nerti suknutę iš mocheros? įdomu, koks rezultatas
ir as labai noreciau megztos sukneles bet noreciau vienspalves, o pati nesugebeciau nusimegzti
QUOTE(ierika @ 2009 11 23, 18:57)
ir as labai noreciau megztos sukneles bet noreciau vienspalves, o pati nesugebeciau nusimegzti
mums reikia susirasti kokius paprastučius modeliukus, ir bandyti aš tik labai ilgai užtrukau su modeliuko paieška... o suknytės norėtųsi iki švenčių
Merginos, reikia pagalbos. Uzstrigau ties 66 eile. Nesuprantu kaip tuos skliaustus skaiciuot. Gal kas galetu padet.
Bielra, tavo suknelė krito man į akį Nusprendžiau ir aš tokią pasigaminti. Tik dar neapsisprendžiu nerti žiemai ar labiau pavasariui. Kažin iš kokių siūliukų tavoji nunerta ?
QUOTE(viduku @ 2009 11 23, 17:05)
mums reikia susirasti kokius paprastučius modeliukus, ir bandyti aš tik labai ilgai užtrukau su modeliuko paieška... o suknytės norėtųsi iki švenčių
geriau as net nebandysiu, paieskosiu nusipirkti
QUOTE(Gule @ 2009 11 23, 18:29)
Bielra, tavo suknelė krito man į akį Nusprendžiau ir aš tokią pasigaminti. Tik dar neapsisprendžiu nerti žiemai ar labiau pavasariui. Kažin iš kokių siūliukų tavoji nunerta ?
Dėkui Gule..
Neriu iš Linie 164 JAVA ( 67% medvilnės, 33 % viskozės), 50gr/158m
Šiai suknelei sunaudojau 13 kamuoliukų..
[quote=Liniuka,2009 11 23, 19:29]
Merginos, reikia pagalbos. Uzstrigau ties 66 eile. Nesuprantu kaip tuos skliaustus skaiciuot. Gal kas galetu padet.
Skaičius rodo kiek kartu kartot , 66 eilė butu užmetimas dvi sumegztos,užmetimas dvi sumegztos , sekantys sklaiustukai dvi sumekztos užmetimas ,dvi sumegztos užmetimas.Gal aiškiai parašiau
Skaičius rodo kiek kartu kartot , 66 eilė butu užmetimas dvi sumegztos,užmetimas dvi sumegztos , sekantys sklaiustukai dvi sumekztos užmetimas ,dvi sumegztos užmetimas.Gal aiškiai parašiau
[quote=pegasa,2009 11 23, 19:21]
[/quote]
Aciu, turejau toki itarima, kad taip ir yra, bet kazkaip keista pasirode, kad raso su skliaustais, juk tilptu i eilute ir pakartojimas normalus.
[/quote]
Aciu, turejau toki itarima, kad taip ir yra, bet kazkaip keista pasirode, kad raso su skliaustais, juk tilptu i eilute ir pakartojimas normalus.
QUOTE(varna575 @ 2009 11 23, 17:26)
O pasirodė, kad nerta Jei visą schema imti kaip raportą, tai kiekvienoje eil. prisideda po papildomas 2 akis pagal mane ten prie kraštinių uždėjimų turėtų būti dar po 2 sumegztas
Reiks dar kažką bandyti galvoti Radau dar vieną schemutę, bet ir ten tokia pat schema
Kiek cia groziu , o as norejau pasiklausti. Gal kas matet sios sukneles schema. Buciau labai dekinga http://margalape.myl...lka_suknute.jpg