Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės SUKNIOS Suknytės ~25 tema~

QUOTE(Capricorn @ 2009 11 13, 19:02)
koks metražas? panašu kad daugoka g.gif

50gr -100m, megzti siuloma 4,5nr virbalais
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2009 11 13, 19:50)
sveikos,
registruojuos ir aš.tupiu antra diena paskendus slogoj, rodos pamegzt galėčiau, bet virbalų nenulaikau.
kuri pergyvenot kad mocherinis rūbas stambesniai netiktų? šiandien mačiau laidos ' na palauk' kartojimą kur rudokas veda. joje dalyvavo Daina Bilevičiūtė apsivilkus ir sijoną mocherinį ir megztinuką, beje abu šviesios ružavos spalvos. atrodo super, matos kad jos nemažai yra, bet tikrai gražiai atrodė, bent jau man. ir aplamai jau antra kart matau Daina 'apmegztą'.kažkada buvo nertu rodos tomis bangelėmis 'zigzagais' ir dryžuotu švarkiuku. įdomu pati darbuojas ar perka.bet atrodo gražiai
lotuliukas.gif
jaučiu kad ne viena tu susinervinai

Daina mezga pati. kazkada maciau laida kai ji deonstravo tooooooooooki platu kliosini rozini sijona ir pasakojo kaip pati ji nusimezge... bet man ji su juo panasi i tas cirko meskutes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2009 11 13, 19:49)
Ja ja  lotuliukas.gif Bet tik nepagalvok nieko blogo  4u.gif Čia gerąja prasme, nes privertė susimąstyti  biggrin.gif

suprantu kad gerąja prasme thumbup.gif tada šaunu smile.gif

QUOTE(@ch... @ 2009 11 13, 21:23)
50gr -100m, megzti siuloma 4,5nr virbalais

tada ne per daug schmoll.gif
Atsakyti
sveikutės, atėjau su albumėlių , kur sudėjau šimtą megztų suknelių idėjoms biggrin.gif
http://www_easy-shar.....ing dress.rar
tikiuosi pravers kam nors turėt tiek grožio vienoje vietoje
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 14, 09:38)

Norėjau paklausti kiek siūlų sumezgei saviškei VS ir koks ten metražas? Ir kas kiek eilių siaurinai?
Iš anksto būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2009 11 14, 12:54)
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 14, 09:38)

Norėjau paklausti kiek siūlų sumezgei saviškei VS ir koks ten metražas? Ir kas kiek eilių siaurinai?
Iš anksto būsiu dėkinga 4u.gif

Skaičiuojant metrais-sumezgiau 1100m mirksiukas.gif matkio metražas buvo 550m (dėjau dvigubą) tai galvosi viso 4 matkiai, pagal metrus kaip dviejų matkių ilgis.Pigiai prasisukau. Savikaina-32lt drinks_cheers.gif

Mezgiau ratu. siaurinau pabaigusi apačios atnarą kažkur 20akių per visą ratą. Sekantis mažinimas buvo prie pilvo juostos (12akių kažkur) ir tada tiesiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos naujoj temelej smile.gif
pasijonio tai reikia lotuliukas.gif bet..
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
La Perla...oj prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pasijonio reikia...BET...norisi kuo greičiau pasirodyti lotuliukas.gif Graži thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 14, 14:51)
La Perla...oj prajuokinai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Pasijonio reikia...BET...norisi kuo greičiau pasirodyti lotuliukas.gif Graži thumbup.gif

tai kad cia ne man tai pasijoni savininke ir pasisius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 14, 14:30)

Ačiukas dar kartą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 11 14, 15:57)
tai kad cia ne man tai pasijoni savininke ir pasisius  lotuliukas.gif

supratau mirksiukas.gif

La Perla, gundai tu mane su tom meherinukėm servetėlinėm...baigiu megzt mamukui kalėdinę dovaną ir jaučiu jamsiuos darbelio-sijonuko sau...dabar reikia detaliai išsiklausinėt man tavęs visko blush2.gif
jei esu 172m/57kg:
1. kiek siūlo pirktis?kid moherį turiu omeny.ir ar iš jo vieno megzt-ar reikia medvilnę dadėt dėl kritimo?
2. kelių eilių servetkos ieškotis?
3. kiek pradžiai uždėt gerų akių?
4. tu iškart ant valo pasidarai visas akis ir ratukini?

Pradžiai tiek. Ačiū 4u.gif

JURGIČIUk, nėra už ką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 14 lapkričio 2009 - 15:10
sveikos 4u.gif naujoke sitoj temelej, bet kadangi si rudeni labai uzsikabinau ant mezgimo, tai pradejau skaitinetis ir ieskoti ideju ax.gif "projektuoju" galvoje suknele, pasidalinsiu ir su jumis idejomis rastomis internete bigsmile.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meda22: 14 lapkričio 2009 - 15:17