Bielra labai graži suknutė
QUOTE(žvėrūne @ 2009 11 22, 10:53)
Bielros suknelė fantastiška, kažin iš kokių ji siūlų. O jei tokiu rašteliu pabandžius iš kokių storesnių vilnos ar vilnelės nunerti, ką manot?
Spėju, kad iš jos mėgstamos Java Online 164. Bet gal ji pati patikslins.
(Sorry, kad kartojuosi, nes jau rodžiau ankstesnėse temose).
Tokią esu nėrus iš Vernito medvilnės (100 g - 243 m):
Ir iš Summer (100 g -350 m)
Realiai, čia turi pati žiūrėt, kokio storio mezginius / nėrinius mėgsti
Nes vienos mėgsta tik Maxiukus (kur 100 g - 565 m), bet man jie per ploni. O kitos kaip tik nori jausti, ką nešioja ant savęs
NIUMA,sukneles labai grazios
QUOTE(niuma @ 2009 11 22, 12:12)
(Sorry, kad kartojuosi, nes jau rodžiau ankstesnėse temose).
Prisimenu šias gražuolytes, dar ir Bielra, jei neklystu, rodėsi Įstrigo šis raštelis ir pasąmonėj visąlaik kirba
O vernito medvilnė gerai nešiojasi? Turiu pradėjusi iš maxi porą daiktelių, tai jau taip neina pirmyn , taip jau lėtai neriasi, įtariu, kad su storesniais greičiau daiktas gimtų.
Bielra, NUOSTABU!!! is spalva ir rastas
QUOTE(gadget3 @ 2009 11 21, 19:59)
Bielra, IŠSKIRTINĖ suknelė. Puiki
Nuostabi suknutė . Man dar iš proto vedanti spalva
QUOTE(žvėrūne @ 2009 11 22, 11:46)
O vernito medvilnė gerai nešiojasi?
sunku pasakyt, nes virbalais sūnui šalikėlį mezgiau, tai ne koks vaizdas ir visas persikreipęs .
O vąšeliu suknutės- super , viskas gerai. Net ir skalbimo mašinoj skalbiu. Nešiojant - patįsta, bet išskalbus - vėl viskas savo vietose.
Ačiū niuma
QUOTE(Akire3 @ 2009 11 21, 17:38)
sveikos,
man dar čia klausimėlis dėl mocherinukių kliošinių pasijono pasistojo. suprantu kad reik siūtis, bet koks jis turi būti? irgi kliošas ar kaip tik siauras. kas ta sijona taip 'pastato', po tuo šilkiniu pasijoniu dar būna koks kietas ar kaip?
man dar čia klausimėlis dėl mocherinukių kliošinių pasijono pasistojo. suprantu kad reik siūtis, bet koks jis turi būti? irgi kliošas ar kaip tik siauras. kas ta sijona taip 'pastato', po tuo šilkiniu pasijoniu dar būna koks kietas ar kaip?
suprantu kad pasijonių pačios gal nesuvat, bet tai gal žinot kokio tipo turėtų būti
QUOTE(rasa32 @ 2009 11 20, 18:24)
baikit...aš normali
QUOTE(Aruna @ 2009 11 20, 19:54)
La Perla, Capricorn, dėkui už visus patarimus. Jau pradėsiu, bet tokių tempų kaip pas Capricorn , tai tikrai nebus Neišeina taip greit.
neskubėk ir būsi pirma
QUOTE(simuonele @ 2009 11 21, 18:54)
sveikos auksarankes
bielra grazi suknele, taip sventiskai atrodo
capricorn - tai vis dar neparod savo sijono? ar reikia eit i kitas temas ieskot ?
bielra grazi suknele, taip sventiskai atrodo
capricorn - tai vis dar neparod savo sijono? ar reikia eit i kitas temas ieskot ?
pabaigiau, reikia gumutės ir pasidemonstruosiu, tikiuosi jau ryt vakare galėsiu įmest
sveikutės , gal kam pravers suknelių rinkinukas antras šimtukas
http://www_easy-shar...908505410/100-2 top kniting
http://www_easy-shar...908505410/100-2 top kniting