La Perla, labai aciu uz padrasinima.. bet beda ta, kad dirbu (gal ir ne beda, bet mezgimui laaaabai trukdo ) ir dazniausiai apie tris valandas per diena, o savaitgali galiu ir visa diena tam paskirti), busima suknes savininke dar siulu nepristate, ir mano pasiryzimas vis mazeja.. realiai liko savaites, nes juk dar isskalbti suknia reikes, kol isdius..negi teks naktim megzti? arba mesti darba...
Papildyta:
atsiprasau, praleidau zodi ''keturios''..keturios savaites liko..
QUOTE(zvirble @ 2009 11 20, 22:33)
La Perla, labai aciu uz padrasinima.. bet beda ta, kad dirbu (gal ir ne beda, bet mezgimui laaaabai trukdo ) ir dazniausiai apie tris valandas per diena, o savaitgali galiu ir visa diena tam paskirti), busima suknes savininke dar siulu nepristate, ir mano pasiryzimas vis mazeja.. realiai liko savaites, nes juk dar isskalbti suknia reikes, kol isdius..negi teks naktim megzti? arba mesti darba...
Papildyta:
Papildyta:
isdziuna tai jos greitai pamatysi spesi
QUOTE(bielra @ 2009 11 21, 02:13)
bielra - grazu
QUOTE(La Perla @ 2009 11 20, 09:34)
Ne į temą, bet koks avataras
O jūs, merginos, tikros auksarankės, kokias fantastiškas sukneles mezgat
QUOTE(bielra @ 2009 11 21, 02:13)
Ojojoj kaip gražu O spalva kaip tinka
P.s. Кeik griuvančios pelės, skubiai!!!
Papildyta:
Turėjau omeny reikia griūvančios pelės
BIELRA tikrai reikia 100 griuvanciu peliu
ne tik ryski ir ispudinga, bet dailiai atlikta, ir kaklo ovalas labai grazus,ir spalva ir pateikimas...rankoviukai, man viskas dailu ir subtilu
Puikus modelis ir svarbiausia tinka ir dabar nereikia laukti vasaros
ne tik ryski ir ispudinga, bet dailiai atlikta, ir kaklo ovalas labai grazus,ir spalva ir pateikimas...rankoviukai, man viskas dailu ir subtilu
Puikus modelis ir svarbiausia tinka ir dabar nereikia laukti vasaros
Prisidedu prie merginu pagyru...Bielra- suknia nuostabi, pritrukau zodziu.. tiesiog tobula-nei pridet, nei atimt
bielra Labai puiki suknutė
bielra puikiai tinka, spalva labai graži
bielra,labai labai dailu
QUOTE(bielra @ 2009 11 21, 03:13)
Fantastika! Ir spalva mano mylimiausia