Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės SUKNIOS Suknytės ~25 tema~

Is kur pas Capri sazine,jos pastebejau seniai nera lotuliukas.gif tokias sukneles wub.gif ir tokiu greiciu mezga ,kad as zodziu neturiu ji pasidarys kaip Viliute jau labai nedaug truksta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sigridaU @ 2009 11 20, 12:20)
Is kur pas Capri sazine,jos pastebejau seniai nera lotuliukas.gif tokias sukneles  wub.gif ir tokiu greiciu mezga ,kad as zodziu neturiu ji pasidarys kaip Viliute jau labai nedaug truksta thumbup.gif

aš ne suknutę, sijonuką tik mezguosi sau. kadangi užsakymų nemezgu-tai kaip Viliute nebūsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
vistiek esi viena is mano favoriciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigridaU @ 2009 11 20, 12:30)
vistiek esi viena is mano favoriciu 4u.gif

kaip pamaloninai mirksiukas.gif Ačiū tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 11 20, 11:09)
Juk galima nusipešti  g.gif

pesti gal nebutina smile.gif bet galima pas siuvinetojas paprasyt ju dauguma turi programas kur schemas daro. tai is bet kokio kaspino jei kokybiskas paveikslelis padarys schema. o gal net ir turi tu schemu.o ten jau paprastai labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 20, 11:11)

Nu ir tempai pas tave blink.gif aš tai turbūt gyvenime jos neiveikčiau, nes man ten aukštoji matematika kvadratu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2009 11 20, 13:34)
Nu ir tempai pas tave  blink.gif  aš tai turbūt gyvenime jos neiveikčiau, nes man ten aukštoji matematika kvadratu  doh.gif

aš irgi taip maniau, kol nesubrendo mintyse noras su tikslu "aš turiu tai įveikti" mirksiukas.gif kai merginos paaiškino ir pabandžiau praktiškai-zuikio dainos thumbup.gif nė karto ardyt nereikėjo-viskas gavosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2009 11 18, 14:19)
GAL KURI GALETU PAAISKINT KAIP TOKS RASTAS MEZGASI?  blush2.gif

user posted image

]ir kokio dydzio virbalu reiketu? kiek akiu detusi tokiam megztiniui. kaip mezgasi is megztiniais? cia turbut atskirai nugara, priekis, rankoves. o kaip kapisonas? blush2.gif  ax.gif
Papildyta:

doh.gif

Na as tokiu rastu 3 spalvu suknele pradejau megzt. Tai virbalu storumas ir akiu skaicius nuo siuliuko priklauso.As uzdejau 176 akis apaciai. Siuliuko storio negaliu dabar pasakyt, o virbalai tai 2 numerio ax.gif Noreciau nusimegzt kaledom, bet jauciu iseis tik kitom blush2.gif blush2.gif blush2.gif

QUOTE(žvėrūne @ 2009 11 19, 15:10)
Čia kažkas panašaus  4u.gif
user posted image

jo as ir mezgu situo rastuku
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 11 20, 11:54)
pesti gal nebutina smile.gif bet galima pas siuvinetojas paprasyt ju dauguma turi programas kur schemas daro. tai is bet kokio kaspino jei kokybiskas paveikslelis padarys schema. o gal net ir turi tu schemu.o ten jau paprastai labai smile.gif

net programos yra bigsmile.gif aš tai darau elementoriškai: imu paveikslą (pvz., iš googlo vaizdų paieškos) ir ant jo viršaus (kad ir word'e) uždedu lentelę, kurios stulpelių ir eilučių plotis/aukštis atitinka vienos akies plotį/aukštį (pavyzduką prieš tai nusimezgu) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 20, 10:58)
ojei...man tokią gumą gaut bus kebloka:raudono vyno spalvos moheriukas mano g.gif

tikrai ne smile.gif neseniai tokia pirkau, jei ka - galesiu nupirkti ir atsiusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 11 20, 11:34)
Nikol  bigsmile.gif  o as cia kuria diena dar pagalvojau kaip tau sekasi ar tebemezgi ar nuleidai rankas  smile.gif  saunuole  bigsmile.gif

Negaliu ranku nuleist, nes tikslas labai jau rimtas smile.gif Bet to kadangi liko jau mazoji dalis, tai geda but neuzbaigt smile.gif
Tiesiog buna dienu, kai nesimezga nors tu ka unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
La Perla, lenkiuosi žemai ir prašau pagalbos.. 4u.gif .kolkas dar neturiu siuliuku, bet jau galbut šį savaitgalį turėsiu ir pradėsiu pirmąją savo moherinukę, laiko turiu- iki Naujųjų Metų. ar įmanoma spėti? unsure.gif visa laimė, kad savininkė smulki, nedidelė ir nori neilgos...bet laiko tiek mažai belikę.. verysad.gif jeigu man iškiltų klausimukų bemezgant- ar galėsiu užatakuoti? blush2.gif
Atsakyti