Is kur pas Capri sazine,jos pastebejau seniai nera tokias sukneles ir tokiu greiciu mezga ,kad as zodziu neturiu ji pasidarys kaip Viliute jau labai nedaug truksta
QUOTE(sigridaU @ 2009 11 20, 12:20)
Is kur pas Capri sazine,jos pastebejau seniai nera tokias sukneles ir tokiu greiciu mezga ,kad as zodziu neturiu ji pasidarys kaip Viliute jau labai nedaug truksta
aš ne suknutę, sijonuką tik mezguosi sau. kadangi užsakymų nemezgu-tai kaip Viliute nebūsiu
vistiek esi viena is mano favoriciu
QUOTE(sigridaU @ 2009 11 20, 12:30)
vistiek esi viena is mano favoriciu
kaip pamaloninai Ačiū tau
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 11 20, 11:09)
Juk galima nusipešti
pesti gal nebutina bet galima pas siuvinetojas paprasyt ju dauguma turi programas kur schemas daro. tai is bet kokio kaspino jei kokybiskas paveikslelis padarys schema. o gal net ir turi tu schemu.o ten jau paprastai labai
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 20, 11:11)
Nu ir tempai pas tave aš tai turbūt gyvenime jos neiveikčiau, nes man ten aukštoji matematika kvadratu
QUOTE(jurgičiukas @ 2009 11 20, 13:34)
Nu ir tempai pas tave aš tai turbūt gyvenime jos neiveikčiau, nes man ten aukštoji matematika kvadratu
aš irgi taip maniau, kol nesubrendo mintyse noras su tikslu "aš turiu tai įveikti" kai merginos paaiškino ir pabandžiau praktiškai-zuikio dainos nė karto ardyt nereikėjo-viskas gavosi
QUOTE(dorme @ 2009 11 18, 14:19)
GAL KURI GALETU PAAISKINT KAIP TOKS RASTAS MEZGASI?
]ir kokio dydzio virbalu reiketu? kiek akiu detusi tokiam megztiniui. kaip mezgasi is megztiniais? cia turbut atskirai nugara, priekis, rankoves. o kaip kapisonas?
Papildyta:
]ir kokio dydzio virbalu reiketu? kiek akiu detusi tokiam megztiniui. kaip mezgasi is megztiniais? cia turbut atskirai nugara, priekis, rankoves. o kaip kapisonas?
Papildyta:
Na as tokiu rastu 3 spalvu suknele pradejau megzt. Tai virbalu storumas ir akiu skaicius nuo siuliuko priklauso.As uzdejau 176 akis apaciai. Siuliuko storio negaliu dabar pasakyt, o virbalai tai 2 numerio Noreciau nusimegzt kaledom, bet jauciu iseis tik kitom
QUOTE(žvėrūne @ 2009 11 19, 15:10)
jo as ir mezgu situo rastuku
QUOTE(Frekė @ 2009 11 20, 11:54)
pesti gal nebutina bet galima pas siuvinetojas paprasyt ju dauguma turi programas kur schemas daro. tai is bet kokio kaspino jei kokybiskas paveikslelis padarys schema. o gal net ir turi tu schemu.o ten jau paprastai labai
net programos yra aš tai darau elementoriškai: imu paveikslą (pvz., iš googlo vaizdų paieškos) ir ant jo viršaus (kad ir word'e) uždedu lentelę, kurios stulpelių ir eilučių plotis/aukštis atitinka vienos akies plotį/aukštį (pavyzduką prieš tai nusimezgu)
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 20, 10:58)
ojei...man tokią gumą gaut bus kebloka:raudono vyno spalvos moheriukas mano
tikrai ne neseniai tokia pirkau, jei ka - galesiu nupirkti ir atsiusti
QUOTE(La Perla @ 2009 11 20, 11:34)
Nikol o as cia kuria diena dar pagalvojau kaip tau sekasi ar tebemezgi ar nuleidai rankas saunuole
Negaliu ranku nuleist, nes tikslas labai jau rimtas Bet to kadangi liko jau mazoji dalis, tai geda but neuzbaigt
Tiesiog buna dienu, kai nesimezga nors tu ka
La Perla, lenkiuosi žemai ir prašau pagalbos.. .kolkas dar neturiu siuliuku, bet jau galbut šį savaitgalį turėsiu ir pradėsiu pirmąją savo moherinukę, laiko turiu- iki Naujųjų Metų. ar įmanoma spėti? visa laimė, kad savininkė smulki, nedidelė ir nori neilgos...bet laiko tiek mažai belikę.. jeigu man iškiltų klausimukų bemezgant- ar galėsiu užatakuoti?