dabar megsiu stai sia suknute...
QUOTE(simuonele @ 2009 11 14, 20:50)
sveikos dar syki - tai vat pagaliau prisiverciau - tikraja prasme - nusipaveiksluoti su savo pirmaja mocherinuke
nu tikrai nesunkiai jos mezgasi, aisku nuoschemos priklauso
spalva panasi kaip la perlos bet man nelabai ji patiko. nu gal pasukne atsviezins - kokia nors sviesesne, gal morkava ar geltona darysiu.
paveikslavausi ant naktiniu, ir dirzas turetu buti kitas, bet irgi platus
labai nepeikit, paveikslavau pati save tai gavosi kaip gavosi
nemoku ikelti per rusiskus puslapiu, kaip jus, kur gaunasi mazi paveiksleliai, tai keliu per fotki
nu tikrai nesunkiai jos mezgasi, aisku nuoschemos priklauso
spalva panasi kaip la perlos bet man nelabai ji patiko. nu gal pasukne atsviezins - kokia nors sviesesne, gal morkava ar geltona darysiu.
paveikslavausi ant naktiniu, ir dirzas turetu buti kitas, bet irgi platus
labai nepeikit, paveikslavau pati save tai gavosi kaip gavosi
nemoku ikelti per rusiskus puslapiu, kaip jus, kur gaunasi mazi paveiksleliai, tai keliu per fotki
Pirma suknyte,bet neprasta.Labai patiko rastelis,bet ir spalvyte man patinkanti.Tikra saunuole esi. Nuostabus darbelis.
Labai sauni suknyte
REIKIA PAGALBOS
o aš sustojau mezgt, nes nežinau kas yra kas
ties 110eile esu ir stop.
kodėl?todėl jei nelyginės eilės (nes 110 lyginis ir raštas yra)dabar tampa gerų akių eile, tai 115 urėt irgi būt gerų akių eilė-bet...ten vėl nurodomas raštas...tai kame šaknys? kaip megzt?
nuo 87 kai mezgiau lyginės eilės buvo gerom akim...o kaip tada dabar?
Papildyta:
tai kas gali pasakyt kaip čia yra iš tikrųjų?
kodėl?todėl jei nelyginės eilės (nes 110 lyginis ir raštas yra)dabar tampa gerų akių eile, tai 115 urėt irgi būt gerų akių eilė-bet...ten vėl nurodomas raštas...tai kame šaknys? kaip megzt?
Papildyta:
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 17, 22:50)
REIKIA PAGALBOS
Papildyta:
Papildyta:
Esu ir aš atradus tokių schemų, kur raštas mezgamas ir lyginėse eilėse. Bandžiau išmegzti, bet man nepatiko rezultatas, tai padariau, kaip man atrodė geriausia: nekreipdama dėmesio į numeraciją mezgiau lygines eiles gerosiomis. Raštas nepasikeitė. O ir šitoj schemoj, patikrinau, akių skaičius nesikeičia.
P.S. labai liuks servetėlė. Turiu tokio sijono schemą, tik ten nuo viršaus plunksnelės ir tarpuose geros akys.
Radom paaiškinimą-ten nuo 105 eilės yra tarpuose vien geros (4 eilės)akys
man labai simpatiška šita suknytė, tokia paprastutė, bet
kaip jums?
kaip jums?
LABAI jauki, tokia kasdieninė, miela, prie kūno limpanti
QUOTE(Ligvita @ 2009 11 17, 20:22)
dabar megsiu stai sia suknute...
Labai simpatiškas modeliukas Ir kai suspėti visus norus įgyvendinti O megzit nuo viršaus
QUOTE(ingriduska @ 2009 11 18, 12:57)
LABAI jauki, tokia kasdieninė, miela, prie kūno limpanti
tik aš be užtrauktukų daryč
QUOTE(RimPol @ 2009 11 18, 12:47)
man labai grazi tokia kasdienai i darbuka begti. miela, kaip Ingriduska sako, priekuno tiesiog ir limpa
as sita mogeliuka irgi esu pastebejus ir i savo kolektcija issisaugojus tai reiskiasi, kad ir anksciau patiko, o dabar tai tikrai su mazais pakeitimas noreciau tokios savo spintoj
QUOTE(Capricorn @ 2009 11 18, 13:13)
o man tai tie užtrauktukai visai nieko čia žiūrisi, tik aš juos užtrauktus laikyčiau