Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

Nu kas čia per bajeriai ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 01 11, 10:08)
Nu kas čia per bajeriai ?  doh.gif

svarbiausia pavedimus darau pastoviai, nebuvo niekad tokio finto g.gif
Atsakyti
pavyko karsta.gif hanza grybavo pasirodo 4u.gif simboliškai aš prisidėjau, kitąkart gal daugiau galėsiu blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Čili, gavau pinigėlius, eisiu dabar dar higienos priemonių nupirkt thumbup.gif Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
Dar pripirkau vaikiškų muiliukų ir krapštukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 01 11, 16:39)
Čili, gavau pinigėlius, eisiu dabar dar higienos priemonių nupirkt  thumbup.gif  Ačiū  rolleyes.gif

mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
tai higienos prekių nebereikia? Gal tiksliau parašyk ko reikia 4u.gif Sauskelnių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Waiworyksciuke: 12 sausio 2006 - 09:39
Reikalingi pampersai, gali būt kokie kremukai, manau dar ir vienkartinių servetėlių pravers, o ir manau jei dar nupirksit neprapuls, nes ten per dieną visko nerealiais kiekiais sueina.
Atsakyti
Sveikos,

Paagitavau darbe prisidėti prie šios akcijos, tai turiu dabar 70 Lt, daugiau tikriausiai nebus unsure.gif Nupirksiu sauskelnių kokį didelį pakį ir gal dar vienkartinių nosinukų už tiek, kiek liks g.gif Kam galėčiau pristatyti visa tai? ax.gif Waiworyksciuke, gal tau? bigsmile.gif Tu kaip iš Dainavos, tai tikriausiai arčiausiai manęs gyveni ax.gif
A, žiūriu, Aga irgi iš Dainavos biggrin.gif Tai kuri arčiau 'Savo' gyvenat arba kuri priimsit, tai ir pristatysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia: 12 sausio 2006 - 13:16
Dusia, aš gyvenu prie parko, bet važiuosiu iš Ožeškienės gatvės, tiesiai iš darbo ir be mašinos cray.gif jei nieks nepaims doh.gif Tai nežinau kaip spėsiu ir kuo atsibaladosiu, nes iš darbo anksčiau 16 val. negaliu pabėgt g.gif
Atsakyti
Aš krėvės pr. prie rimi, tai man netoli (per kiemus iš vis šalia), tai galiu paimti, o kada tu gali paduoti?
Atsakyti
QUOTE(Waiworyksciuke @ 2006 01 12, 15:21)
Aš krėvės pr. prie rimi, tai man netoli (per kiemus iš vis šalia), tai galiu paimti, o kada tu gali paduoti?

Aš tai šįvakar po darbo nupirkčiau viską ir galiu atgabenti. Galiu net iš karto po darbo (apie pusę šešių) Rimi užpirkti viską ir pakeliui tau užnešti, nes išlipu visada palei Rimi ir šiaušiu namo pro Rimi, mokyklą, darželį link Partizanų ax.gif Tik kaži ar tu namie tokiu metu būsi unsure.gif Jei ne, tai vėliau galiu užnešti. Tik man adresiuką į AŽ 4u.gif
Atsakyti