Nu kas čia per bajeriai ?
QUOTE(Aga @ 2006 01 11, 10:08)
Nu kas čia per bajeriai ?
svarbiausia pavedimus darau pastoviai, nebuvo niekad tokio finto
pavyko hanza grybavo pasirodo simboliškai aš prisidėjau, kitąkart gal daugiau galėsiu
Čili, gavau pinigėlius, eisiu dabar dar higienos priemonių nupirkt Ačiū
Dar pripirkau vaikiškų muiliukų ir krapštukų
QUOTE(Aga @ 2006 01 11, 16:39)
Čili, gavau pinigėlius, eisiu dabar dar higienos priemonių nupirkt Ačiū
tai higienos prekių nebereikia? Gal tiksliau parašyk ko reikia Sauskelnių?
Reikalingi pampersai, gali būt kokie kremukai, manau dar ir vienkartinių servetėlių pravers, o ir manau jei dar nupirksit neprapuls, nes ten per dieną visko nerealiais kiekiais sueina.
Sveikos,
Paagitavau darbe prisidėti prie šios akcijos, tai turiu dabar 70 Lt, daugiau tikriausiai nebus Nupirksiu sauskelnių kokį didelį pakį ir gal dar vienkartinių nosinukų už tiek, kiek liks Kam galėčiau pristatyti visa tai? Waiworyksciuke, gal tau? Tu kaip iš Dainavos, tai tikriausiai arčiausiai manęs gyveni
A, žiūriu, Aga irgi iš Dainavos Tai kuri arčiau 'Savo' gyvenat arba kuri priimsit, tai ir pristatysiu
Paagitavau darbe prisidėti prie šios akcijos, tai turiu dabar 70 Lt, daugiau tikriausiai nebus Nupirksiu sauskelnių kokį didelį pakį ir gal dar vienkartinių nosinukų už tiek, kiek liks Kam galėčiau pristatyti visa tai? Waiworyksciuke, gal tau? Tu kaip iš Dainavos, tai tikriausiai arčiausiai manęs gyveni
A, žiūriu, Aga irgi iš Dainavos Tai kuri arčiau 'Savo' gyvenat arba kuri priimsit, tai ir pristatysiu
Dusia, aš gyvenu prie parko, bet važiuosiu iš Ožeškienės gatvės, tiesiai iš darbo ir be mašinos jei nieks nepaims Tai nežinau kaip spėsiu ir kuo atsibaladosiu, nes iš darbo anksčiau 16 val. negaliu pabėgt
Aš krėvės pr. prie rimi, tai man netoli (per kiemus iš vis šalia), tai galiu paimti, o kada tu gali paduoti?
QUOTE(Waiworyksciuke @ 2006 01 12, 15:21)
Aš krėvės pr. prie rimi, tai man netoli (per kiemus iš vis šalia), tai galiu paimti, o kada tu gali paduoti?
Aš tai šįvakar po darbo nupirkčiau viską ir galiu atgabenti. Galiu net iš karto po darbo (apie pusę šešių) Rimi užpirkti viską ir pakeliui tau užnešti, nes išlipu visada palei Rimi ir šiaušiu namo pro Rimi, mokyklą, darželį link Partizanų Tik kaži ar tu namie tokiu metu būsi Jei ne, tai vėliau galiu užnešti. Tik man adresiuką į AŽ