Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(Deviante @ 2006 01 10, 15:40)

p.s. o tai kur tas audimas g.gif

audimo parduotuvė Vilijampolėj, maždaug ties Vilku į dešinę. Į Kėdainių kalno pusę, jei žinai tokį ax.gif
Atsakyti
Radau tiksliai smile.gif Raudondvario pl.80

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kapsė @ 2006 01 10, 16:06)
audimo parduotuvė Vilijampolėj, maždaug ties Vilku į dešinę. Į Kėdainių kalno pusę, jei žinai tokį  ax.gif

o tiesiog gatves parasyti nigalima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deviante @ 2006 01 10, 16:16)
o tiesiog gatves parasyti nigalima? g.gif

Agotukas parašė - Raudondvario 80, bet ta parduotuvė ne palei gatvę, reikia pasukt į dešinę ir pavažiuot keliasdešimt metrų ax.gif
Atsakyti
O mano paveiksliuko nematot unsure.gif
Atsakyti
Aš va ką tik nupirkau porą pakelių po 10 vnt. vienkartinių nosinaičių, porą vaikiškų muiliukų ir porą pakelių krapštukų. Dar paėmiau javinukų, nes kukurūzų nebuvo nesaldžių sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapsė @ 2006 01 10, 16:43)
Agotukas parašė - Raudondvario 80, bet ta parduotuvė ne palei gatvę, reikia pasukt į dešinę ir pavažiuot keliasdešimt metrų  ax.gif

tai akip suprantu mes ir renkames tenais prie tos parduotuves 16.10 si penktadieni?
Atsakyti
Taip, renkamės 16 - 16.10 prie Audimo.
Atsakyti
fukuotukaf, ar eisi ax.gif ax.gif ? Man net neįprasta būtų be tavęs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 01 10, 23:32)
fukuotukaf, ar eisi  ax.gif  ax.gif ? Man net neįprasta būtų be tavęs  blush2.gif

Eisiu būtinai mirksiukas.gif Tik kartais pamirštu į šią temą užsukti, nes anksčiau labai apmirusi buvo doh.gif
O sakai skambinti tikrai reikia? Juk neišvarys su visom dovanom lauk ax.gif Pastarąjį pusmetį sekretorė niekada nedvejojo įleisdama, tik direktorė kažkada burbėjo doh.gif Pasiimsiu fotoaparatą, gal labiau pažįstamos auklytės leis keletą nuotraukėlių padaryti. Gal paskui galėtume jas atspausdinti ir padovanoti įrėminę?
Įmetu seniai nenaudotą žemėlapiuką (gerai, kad neištryniau), renkamės prie vėliavėlės, paskui mėlynu keliuku keliaujam iki mėlyno X 4u.gif
user posted image
Atsakyti
fukuotukaf, įsimesk temą į favorites ir matysi visad thumbup.gif
Manau, gal reik perspėt. Nes visko gali būti, ar koks renginukas ar dar geriau karantinas koks doh.gif
Atsakyti

nu nesuprantu nieko unsure.gif mano hanza. nete leidžia įvesti tik 17 skaičių g.gif paskutinio skaičiaus nebeleidžia įrašyt, niekad taip nebuvo g.gif gal kas naudojatės hanza netu ir galit padėt? blush2.gif
Atsakyti