aš irgi tikiuosi prisijungti, gal dar ką nupirkt? ar man prie seilinukų prisidėt?
QUOTE(Agotukas @ 2006 01 09, 18:35)
Ka zinau Gal tu seilinuku ir uzteks Vyresniems kokiu piesimo priemoniu galima nupirkt. Bet, aisku, vaikams, kaip tikriems vaikams, skanumynai nors ir momentinis, bet tikras dziaugsmas
Šiaip SuperMama iš fondo vis dar skirtų nemažai pinigėlių, todėl būtinai reikės pakalbėti su direktore ar bent jau auklytėm. Bent jau kolkas žadėjo apie pusę sumos, kokią pernai buvom surinkę (nenoriu rašyt skaičiukais, kas pernai skaitė, tas žinos), gal turit kokių gerų idėjų, ką su tais pinigėliais daryti?
Fukuotukaf net nežinau, manau geriausia būtų su jais ten pasitarti.
aš su mašina iš Dainavos, ka nors paimti galiu , kas neturi su kuo atvaziuoti Saviškės žaisliukų dar parinksiu, nupirksiu sauskelnių ir kokių skanumynų, o ant seilinukų jau ten užetenka pinigėlių? Jei sugalvosim kam reikia pinigėlių (na kaip buvo mintis šildyti grindis ar pan.) tai kokį 100 lt rastume ir mes, taip pat dar vyro sesuo darbe parinktų kiek nors bet man reikia tiksliau , kad galėčiau pasakyti kam reikia, nes kažkaip nepatogu kitaip prašyti...
Na aš 100 Lt. ant seilinukų duosiu, kur mano skyrelio panos surinko, tada kas turit dar, gal pampersų arba kokių higienos priemonių, kaip krapštukau, sevetėlės šlapios ir sausos, gali būti vienkartinės nosinaitės, nes sloga jų dažnas svečias, šampūnai, kremukai, muiliukai. O kas pas mane liks, tai kokių skanėstų dar nupirksiu
fukuotukaf, o tu gal gali perpspėt juos, kad ateisim? Kad vėl neburbuliuotų
Aga, As su mashina eji ka galiu vaziuoti kur reikes
klausimas o kur tas Audimas?
kitas klausimas tai geriau ar maisto imti ar kazkokiu higienos priemoniu? siandien pirksiu seimynai valgyt tai tuo paciu nusipirkciau viska
klausimas o kur tas Audimas?
kitas klausimas tai geriau ar maisto imti ar kazkokiu higienos priemoniu? siandien pirksiu seimynai valgyt tai tuo paciu nusipirkciau viska
Maisto daug nepirkit, nes jiems mažai reikia, o kitą paima į virtuvėlę. Po kokį 1kg. gal obuolių kokių, maišiuką kukurūzų, javinukų, baronkėlių
QUOTE(Aga @ 2006 01 10, 15:37)
Maisto daug nepirkit, nes jiems mažai reikia, o kitą paima į virtuvėlę. Po kokį 1kg. gal obuolių kokių, maišiuką kukurūzų, javinukų, baronkėlių
tai as galiu paimti ir tu higienos dalyku, jei ju tik reikia
p.s. o tai kur tas audimas
QUOTE(Deviante @ 2006 01 10, 15:40)
tai as galiu paimti ir tu higienos dalyku, jei ju tik reikia
Audimas yra Vilijampoleje, netoli Raudondvario plento Vienoj pusej yra buves Vilkas, o kitoj, truputi uzsukus, Audimas. Paieskok per maps.lt