Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(Aga @ 2006 01 06, 14:27)
Aha 13d. gal sakau 16.10 val. prie "Audimo", tik suku galvą kaip reiks iš darbo nusiplaut ax.gif
Tai ką perkam panos???

Kazkas minejo, kad gal seilinuku reiktu mastau.gif Galeciau prirodyt tokia siuvyklele, kur su neperslampamu sluoksniu po 2 litukus ax.gif O jei dar paverkus, kad vaikams , gal dar nuleistu unsure.gif Ar tiesiog kazka valgomo? Viena auklyte minejo, kad sulciu galima atvezt, tokio dalyko jie beveik negauna g.gif
Atsakyti
O tu negalėtum užsakyti ir paimt kokius 50 vnt tada? Sunku man kur išbėgt darbo metu ax.gif Aš tau atiduočiau pinigėlius, jie pas mane yra.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 01 06, 15:37)
O tu negalėtum užsakyti ir paimt kokius 50 vnt tada? Sunku man kur išbėgt darbo metu  ax.gif  Aš tau atiduočiau pinigėlius, jie pas mane yra.

Paskambinsiu, paklausiu, nes ten cechelis visai maziukas, o savininke paskutiniu metu labai serga unsure.gif
Atsakyti
Ok, būtų labai gerai, bent kiek galės, kad prisiūtų thumbup.gif
Atsakyti
Noriu ir as prie jusu prisijungti. Yra tekia antroje Kauno ligonineje praktikas atlikineti... tan yra vaikuciu serganciu, kurie yra is kudikiu ar vaiku namu... Nenoredavau as ten eiti y ta praktika, nes man gaila tu vaiku... Visai kudikeliams drabuzeliu atnesus buvau, o vyresniem tai vaisiu atnesdavau ar sulciu su spugom, tai pasededavau kartu su jais.. jie tokie protingi, nori bendrauti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2006 01 08, 22:28)
jie tokie protingi, nori bendrauti.  verysad.gif

Astrid, tu cia baik liudet umn.gif Jie linksmi, faini vaikai. Kitokie jie but ir negali, nes juk vaikai biggrin.gif Kadangi daugelis nezino, ko neteke, tai nera kada ir liudet mirksiukas.gif Prisijunk drinks_cheers.gif
Jei iseis, prie musu noretu ir mano kolege prisijungti. Jus nieko pries... Na, ji ne forumiete, bet del bendro reikalo prisiregistruot gali hihihi.gif
Atsakyti
Aišku, tegul jungias kuo daugiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 01 08, 23:51)
Astrid, tu cia baik liudet umn.gif Jie linksmi, faini vaikai. Kitokie jie but ir negali, nes juk vaikai  biggrin.gif Kadangi daugelis nezino, ko neteke, tai nera kada ir liudet  mirksiukas.gif Prisijunk  drinks_cheers.gif
Jei iseis, prie musu noretu ir mano kolege prisijungti. Jus nieko pries... Na, ji ne forumiete, bet del bendro reikalo prisiregistruot gali hihihi.gif

Na tu serganciu naslaiciu tai man ligonineje tikrai gaila... Kiti guli su mamom , ateina lankyti, o ju vargsiuku niekas... Sedi lovytese linguoja arba guli ir ziuri liudnom akytem...
Atsakyti
Buvau siuvykloje smile.gif Truputi ir as prisidesiu, tai uz 120 lt pasius 70 vnt seilinuku. Pakalbejau su savininke, tai ji pati nerekomendavo siuti su neperslampamu tokiu kaip guminiu sluoksniu (kitokio jie neturi) , nes jei visus isskalbs nors kiek per karstam vandenyje, tai jie visai praras isvaizda schmoll.gif Tai dabar pasius paparastus, bet i vidu ides perkelio sluoksni, kad neperslaptu ax.gif Tai tokius net isvirinus graziai atrodys smile.gif Padayrs iki ketvirtadienio. O jei ka nors keiciam, turiu paskambint iki vakaro 4u.gif
Atsakyti
sakykit sąskaitos numerį kuri nors, prisidėsiu bent keletu litukų, gaila, palaikyti kompanijos į kūdikyną negalėsiu unsure.gif
Atsakyti
Agotuk, thumbup.gif Kaip tau pinigėlisu perduot iki to laiko? Gal būni prie bazės kur ar centre?
Atsakyti
Ai , tiek to irnesakyk.gif Kai susitiksim , atiduosi smile.gif
Atsakyti