Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

Labas, siurblį tikrai turi ir ne vieną, tad su kilimine danga sunkumų nebūtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintbak @ 2005 12 29, 12:51)
Labas, siurblį tikrai turi ir ne vieną, tad su kilimine danga sunkumų nebūtų smile.gif

bet aš taip supratau, kad kiliminės dangos higienos centras neleidžia unsure.gif Kaip yra iš tikrųjų?
Atsakyti
Gal tikrai neleidžia, nežinau ax.gif
Atsakyti
tikrai taip, higienos centras neleidžia kiliminės dangos, bet gal kokia kitokia grindų danga yra, specialiai vaikams??
Atsakyti
Yra visko, bet pinigų neužteks verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gintbak @ 2005 12 29, 15:07)
tikrai taip, higienos centras neleidžia kiliminės dangos, bet gal kokia kitokia grindų danga yra, specialiai vaikams??

Aš buvau galvojus lupti linoleumą, dėti kažkokį pašiltinimą ir vėl dėti linoleumą ant viršaus, bet šitas variantas mažiausiai 1000Lt turbūt kainuotų (ir tai mano nekompetetingais paskaičiavimais). Dar pagalvojau, gal būtų galima tokias plokštes spalvotas dėti kaip karatistams būna arena išklota?
Siūlykit ir kitokius variantus, gal visai ne grindų šiltinimą g.gif
Atsakyti
Manau, kad su šiltinimu nesigaus nieko, nes reiktų ten iškelt kol remontuos doh.gif
Aš turiu virš 100 Lt., mano skyrelio panos meetuke suaukojo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 12 29, 10:27)
Ten galima neštis vaisius, javinukus, baronkėles, kukurūzus, pampersus, žaisliukus.

aisku didelius soriukas, kad neperskaiciau visos temos nuo pradziu, ale kazkaip galvojau kad mes jau i vaikuciu o ne leliuku namus aisime. tada as pasistengsiu prisideti kuom tik galesiu blush2.gif o gal jus turite kokias tradicijas ar kazka tokio tai nenoreciau ishsishokti labai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deviante: 30 gruodžio 2005 - 03:11
Nėra jokių tradicijų, nešam kas ką turim lotuliukas.gif vaikiukai viskuo patenkinti būna thumbup.gif
Atsakyti
Tai kaip dėl penktadienio? Aš tikiuos pabėgt iš darbo galėsiu, mano skyrelio panos irgi kelios nori eit jei viskas gerai, pas mane apie 120 Lt. bus tikrai manau, ką perkam?? Nes aš tai be mašinos, negalėsiu atitempt nieko daug jei draugė nevažiuos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 01 06, 10:52)
Tai kaip dėl penktadienio? Aš tikiuos pabėgt iš darbo galėsiu, mano skyrelio panos irgi kelios nori eit jei viskas gerai, pas mane apie 120 Lt. bus tikrai manau, ką perkam?? Nes aš tai be mašinos, negalėsiu atitempt nieko daug jei draugė nevažiuos sad.gif

Tai jau pasimeciau blush2.gif Penktadieni, 13d. einam?
Jei busiu su masina, gal padeciau ka reikia ax.gif
Atsakyti
Aha 13d. gal sakau 16.10 val. prie "Audimo", tik suku galvą kaip reiks iš darbo nusiplaut ax.gif
Tai ką perkam panos???
Atsakyti