Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

Tai kelios mamytes mes cia vaziuojam pagal plana?
Atsakyti
QUOTE(Eglucia @ 2008 11 19, 18:22)
Tai kelios mamytes mes cia vaziuojam pagal plana?

tikrai kad vaziuosiu as ir Esprit, Baltė ir Eglucia su klaustuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 11 19, 14:47)
Tai gal dovanėles atsisveikinant atiduosim, na, jos juk simboliškos... kad mažyliams ne taip liūdna būtų, kai teks grįžt atgal.  smile.gif

Tai nupirkau aš pieštukų, popieriaus ir prispausdinau spalvinimui gražių piešinukų. Taip pat dar nupirkau Nomeda saldainių kiekvienam, bet galvoju, gal nelabai gerai, jei jie nevalgūs, na nebent auklėtojos po pietų pavaišintų vaikučius... Reikės auklėtojų atsiklausti.

QUOTE(Esprit @ 2008 11 19, 14:57)
Paziurejau zemelapy, tai tas darzelis kazkaip man keistai, man kazkaip nerodo iki jo privaziavim. Kazin, ten geriau is Lopselio gatves vaziuot ar nuo Kedainiu gatves puses?  g.gif

Aha, keistai, bet na, gal rasim. Aš iš Kėdainių gatvės bandysiu. Realiai tai mes netoli gyvenam, bet tik mes miegaliukės, keliamės tik 9 val., bet dėl tų vaikučių atsikelsim anksčiau. smile.gif

QUOTE(rritukas @ 2008 11 19, 15:56)
Aš vis paskaitau,paskaitau tą temelę.
Pirmadienį mano vaikiuko darželyje,akciją organizvo,tiksliau visą mėnesį mamos mezgė kojinytes ir nešė ,o pirmadienį kelios auklėtojos,vaikiukai(tarp jų ir maniškis) ir aš ,važiavom lankyt tų vaikiukų ir vežėm mažas tas lauktuves wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif

QUOTE(varnikė @ 2008 11 19, 17:34)
tikrai kad vaziuosiu as ir Esprit, Baltė ir Eglucia su klaustuku  g.gif

Važiuosiu ir aš. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2008 11 19, 18:34)
tikrai kad vaziuosiu as ir Esprit, Baltė ir Eglucia su klaustuku  g.gif

Varnike gal gali palikt man savo tel nr. Negaliu duoti 100proc. kad busiu bet pasistengsiu. Parasyciau tau SMS busiu ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rritukas @ 2008 11 19, 16:56)
Šį kartą aš galėčiau ir prie jūsų mamos prisidėt,jei dar reikia transporto.Tik problema ta,kad  nuvežus saviškius į darželį,savo mažą pproincesę po poros valandų turiu pasiimti,nes dar tik pratinamės prie lopšelio,ir ilgiau nepasilieka.
Tai jei nuvesčiau devinta,vienuoliktą turėčiau pasiimt. Kaip ir galėčiau jums pagelbėt su nuvežimu,bet su parvežimu tada man nelabai susisukt išeis.
Nu žodžiu prirašiau tiek daug. Jei prireiks pagalbos,rašykit. Mielai prisidėsiu,kiek beišeis.

jei gali tai prisidek, man regis kad transporto uzteks ir tikrai bus kas atgal vaikus parveza, pabusi kiek galesi ir isvaziuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2008 11 19, 20:32)
jei gali tai prisidek, man regis kad transporto uzteks ir tikrai bus kas atgal vaikus parveza, pabusi kiek galesi ir isvaziuosi  mirksiukas.gif

ok,aš tada paskubėsiu susikuist su savo kinderiukais. blush2.gif nes ryte sunku man su jais kartais būna. r tada pusę dešimt prie tų namučių?
Atsakyti
QUOTE(rritukas @ 2008 11 19, 21:46)
ok,aš tada paskubėsiu susikuist su savo kinderiukais. blush2.gif nes ryte sunku man su jais kartais būna. r tada pusę dešimt prie tų namučių?

taip, 9.30 val susitinkam prie lopselio duru , vaikai jau bus i lauka isvesti smile.gif
dar tiesa, gal kuri fotoaparata turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 19 lapkričio 2008 - 21:58
Ech...Tik dabar pavyko iki kompo prisikasti... verysad.gif
Ryt nepavyksta istrukti-galiu nespeti 9.30..Kaip galeciau dar prisideti?
Atsakyti
QUOTE(lapexs @ 2008 11 19, 23:18)
Ech...Tik dabar pavyko iki kompo prisikasti... verysad.gif
Ryt nepavyksta istrukti-galiu nespeti 9.30..Kaip galeciau dar prisideti?

Gali atvažiuoti tiesiai į Megą, mes ten pabusim maždaug iki 12val.
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2008 11 19, 21:58)
taip, 9.30 val susitinkam prie lopselio duru , vaikai jau bus i lauka isvesti smile.gif
dar tiesa, gal kuri fotoaparata turit?

turiu fotoaparatą,paimsiu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(rritukas @ 2008 11 20, 06:53)
turiu fotoaparatą,paimsiu mirksiukas.gif

nespėsiu mamos aš susisukt,mažoji pikta kap širšė atsikėlė doh.gif ,eina paskui ir zurkia kaip pas vaikučius nenori eit doh.gif . tai bandysiu kartu gal grupėj pabūt,nesinori taip jau palikt verkiančios doh.gif . Na jei stebuklingai išeitų susitvarkyt tai atlėksu tadu. Atsiprašau,bet ,kad su vikais kitąkart suplanuot neišeina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rritukas @ 2008 11 20, 09:28)
nespėsiu mamos aš susisukt,mažoji pikta kap širšė atsikėlė doh.gif ,eina paskui ir zurkia kaip pas vaikučius nenori eit doh.gif . tai bandysiu kartu gal grupėj pabūt,nesinori taip jau palikt verkiančios doh.gif . Na jei stebuklingai išeitų susitvarkyt tai atlėksu tadu. Atsiprašau,bet ,kad su vikais kitąkart suplanuot neišeina verysad.gif

stai mes ir po isvykos. manau kad padarem vaikams didele svente thumbup.gif kikvienas is ju rado ka veikti. labai aciu Baltei ir Esprit uz pagalba. Jau buvau issigandus, kad nesutilpsim i tris masinas ir teks per du kartus vaziuoti, bet sutilpom. Kurios nespejo si karta, gal prisijungs kita, gal kartu su savo vaikiukais atvaziuos.
Atsakyti