Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

Jei nebutu velu,pasakyciau ryt apie pietus apie galimybe prisijungti.Siaip labai noreciau.Tik,mamytes,paaiskinkite visa veiksmu plana,jei nesunku,susitikimo vieta.O gal kuria galeciau patrukdyti per AZ?
Stai su kedute{nors viena }tai beda-mano auto nei vienos nera,nes neturime vaikuciu... blush2.gif
Atsakyti
As kuo daugiau galvoju, tuo man daugiau klausimu blush2.gif doh.gif O kiek aukletoju yra? Ar vieni vaikuciai gali but masinoj be ju? Papasakokit kaip darydavot, juk kiek suprantu isvyka jau nepirma mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, tai kaip supratau, 20 d., 9:30 išvažiavimas į Mega... Man truputį anksti, bet bandyčiau atvykti. O kiek iš viso yra ten tų vaikučių iki 4 metukų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esprit @ 2008 11 18, 19:28)
As kuo daugiau galvoju, tuo man daugiau klausimu  blush2.gif  doh.gif  O kiek aukletoju yra? Ar vieni vaikuciai gali but masinoj be ju? Papasakokit kaip darydavot, juk kiek suprantu isvyka jau nepirma  mirksiukas.gif

Taip taip papasakokit daugiau o tai ir as nelabai suprantu kaip ten su tom aukletojom ir paciu nuvykimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lapexs @ 2008 11 18, 19:23)
Jei nebutu velu,pasakyciau ryt apie pietus apie galimybe prisijungti.Siaip labai noreciau.Tik,mamytes,paaiskinkite visa veiksmu plana,jei nesunku,susitikimo vieta.O gal kuria galeciau patrukdyti per AZ?
Stai su kedute{nors viena }tai beda-mano auto nei vienos nera,nes neturime vaikuciu... blush2.gif

Susitiktume prie lopselio duru, adresas Lopšelio g. 10, cia Vilijampole. Keduciu tikrai tiek neturesim kiek yra vaikuciu, paprastai i jas ir nesodinam, nes transporto vis truksta, o be keduciu vaiku daugiau susodinam. aukletoju bus ne viena. i viska reikia paprasciau ziureti ir taip nepergyventi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2008 11 18, 20:56)
Merginos, tai kaip supratau, 20 d., 9:30 išvažiavimas į Mega... Man truputį anksti, bet bandyčiau atvykti. O kiek iš viso yra ten tų vaikučių iki 4 metukų? smile.gif

vaiku bus apie 10 ir visi iki 4 metuku ir visi be galo mieli smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2008 11 18, 22:14)
vaiku bus apie 10 ir visi iki 4 metuku ir visi be galo mieli  smile.gif  mirksiukas.gif

Aišku, kad mieli smile.gif . Aš klausiu, nes pagalvojau gal jiems kokių smulkmenėlių padovanot, pvz. po piešimo sąsiuvinį ar spalvinimo knygelę ir kreidelių... unsure.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 11 19, 11:42)
Aišku, kad mieli smile.gif . Aš klausiu, nes pagalvojau gal jiems kokių smulkmenėlių padovanot, pvz. po piešimo sąsiuvinį ar spalvinimo knygelę ir kreidelių...  unsure.gif  bigsmile.gif

as taip pat galvoju, kad kazkuo juos dar pradziugint reiktu ax.gif tik tu minciu ne milijonas doh.gif
Atsakyti
merginos man niekaip neiseina, darbas is kurio negalesiu pabegti. del dovaneliu tai gal si karta galima ir be ju, nes vaikai lai pasidziaugia isvyka ir pabuvimu zaidimu kambaryje, nes paskui gausis kad gauna po dovanele, nori ja pasidziaugti, o jau reikia rengtis ir vaziuoti kazkur.....
Atsakyti
as tai nupirkau duoniuku, baronku ir vafliu, tegul paskui aukletojos sprendzia, kada juos duos smile.gif
Atsakyti
Tai gal dovanėles atsisveikinant atiduosim, na, jos juk simboliškos... kad mažyliams ne taip liūdna būtų, kai teks grįžt atgal. smile.gif
Atsakyti
Paziurejau zemelapy, tai tas darzelis kazkaip man keistai, man kazkaip nerodo iki jo privaziavim. Kazin, ten geriau is Lopselio gatves vaziuot ar nuo Kedainiu gatves puses? g.gif
Atsakyti
Aš vis paskaitau,paskaitau tą temelę.
Pirmadienį mano vaikiuko darželyje,akciją organizvo,tiksliau visą mėnesį mamos mezgė kojinytes ir nešė ,o pirmadienį kelios auklėtojos,vaikiukai(tarp jų ir maniškis) ir aš ,važiavom lankyt tų vaikiukų ir vežėm mažas tas lauktuves wub.gif wub.gif wub.gif
Tai auklėtojos Vidos grupėj g.gif regis jai neklystu,mūsų dešimt vaikiukų ir jų panašiai tiek pat turbūt akrtu žaidė,piešė,dainavo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mano sūnui,jam greit penkeri,tai labai paliko įspūdį tos auklytės pasakojimas apie vaikučius.Ir jis parėjęs namo,sako surinksim visus žaislus,kuriais mes su sese nežaidžiam ir vešim tiems vaikams,kurie mamyčių neturi wub.gif tai būtinai taip ir padarysim smile.gif

Šį kartą aš galėčiau ir prie jūsų mamos prisidėt,jei dar reikia transporto.Tik problema ta,kad nuvežus saviškius į darželį,savo mažą pproincesę po poros valandų turiu pasiimti,nes dar tik pratinamės prie lopšelio,ir ilgiau nepasilieka.
Tai jei nuvesčiau devinta,vienuoliktą turėčiau pasiimt. Kaip ir galėčiau jums pagelbėt su nuvežimu,bet su parvežimu tada man nelabai susisukt išeis.
Nu žodžiu prirašiau tiek daug. Jei prireiks pagalbos,rašykit. Mielai prisidėsiu,kiek beišeis.
Atsakyti