Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(rassiuke @ 2008 10 30, 01:25)
lietuvoj busiu nuo 11.13 iki 11.27 ir nuo 12.10 visa sventini laikotarpi - jei pataikysiu laiku,prisijungsiu su masina  mirksiukas.gif

ar jau lietuvoj esi? gal kita savaite susiorganizuojam i vaiku kambari vaikus nuvest. jei kas prisijungia, tai susiskambinsiu su aukletoja, susitarsiu. kuri diena jums patogiausia? geriausia is ryto butu, po pusryciu.
ne vien transporto reiktu, reiktu ir pabut kartu, gal kazka pafinansuot, saldainiu jiems nupirkt ax.gif
Atsakyti
as visai noreciau prisijungti ax.gif , masina mano nediduke, na bet pora zmoniu dar tilptu, nes as su savo mazium tureciau vaziuo. O jus su savo vaikais vaziuojat ar be?
Dabar dar pasiskaitinejau temelej, kad su savais vaikais nelabai rekomenduojat eit, tai net nezinau sad.gif. As saviskio neturiu kur palikt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esprit: 13 lapkričio 2008 - 16:17
Sveikos, o kokia yra kaina vienam vaikui į Megiuko kambarį? Aš galėčiau prisijungti, nuvežti vaikus, tačiau nelabai įsivaizduoju, kaip tai padaryti, ar jiems nereikia automobilinių kėdučių? Aš be jų nesiryžčiau vežti. Į mano mašiniuką tilptų dar max. 3 žmogiukai, nes aš dar savo mažę imčiau (neturiu kam palikti).
Atsakyti
savo vaikus tikrai kad galite veztis, kartu gales pazaisti smile.gif bielietas vienam apie 10 Lt, bet gal susiskambinciau ir nuolaidele kokia pritaikytu.
Tik reikia sutarti del dienos, kada jums patogiau butu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 13 lapkričio 2008 - 17:21
QUOTE(varnikė @ 2008 11 13, 17:19)
savo vaikus tikrai kad galite veztis, kartu gales pazaisti smile.gif bielietas vienam apie 10 Lt, bet gal susiskambinciau ir nuolaidele kokia pritaikytu.
Tik reikia sutarti del dienos, kada jums patogiau butu?

Na maniskis 9 menesiu tai prastas dar zaidejas smile.gif, bet gal kaip nors. Man visos tinka, tik ne treciadienis.
Atsakyti
Galeciau prisijungti ir as. Mazajai 8men tai palikciau pas mama. As taip pat su masina tai galeciau paiimt kelis vaikucius mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos!

Mielai prisijungsiu, mano masinoje tilps 4 smile.gif Jeigu tik mano mazoji nesusirgs ir neliksiu su ja namie smile.gif Rasykit man az, jeigu apsizioplinciau ir nematyciau kada ir kas planuojama!
Atsakyti
sveikos, siaip apie klausima del vezimo ir autokeduciu tai gaunasi situacija tokia kad: viena vaika pasisodina aukletoja ant keliu kita salia pasodina, jei yra dar kedute dar viena i kedute ikelia ir tokiu budu vaziuojam, visiem keduciu tikrai nepridesi i masina.

del mano vaziavimo as tirkai simtu uz, taciau pradejau dirbti tad mano laisvas laikas tik savaitgaliais gaunasi, kaip ir anksciau organizuodavomes tai daugumai kildavo problemos del to.... tad jei tik bus kas savaitgali tikrai prisidesiu kuo galesiu... ir transportu ir palyda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palade: 14 lapkričio 2008 - 09:49
QUOTE(varnikė @ 2008 11 13, 15:43)
ar jau lietuvoj esi? gal kita savaite susiorganizuojam i vaiku kambari vaikus nuvest. jei kas prisijungia, tai susiskambinsiu su aukletoja, susitarsiu. kuri diena jums patogiausia? geriausia is ryto butu, po pusryciu.
ne vien transporto reiktu, reiktu ir pabut kartu, gal kazka pafinansuot, saldainiu jiems nupirkt  ax.gif

taip jau- vakar parskridom 2 savaitem - man tiktu dienos metu kol mano mergina darzelyje, tai tada galeciau ir daugiau vaikiuku paimti 4u.gif
kad neprazioplinciau parasykit man az jei ka tiksliai sutarsit su lopseliu del laiko blush2.gif
Atsakyti
susiskambinau su aukletoja, vaikiukai neserga, sveiki, galim vaziuoti. tariausi dėl ketvirtadienio. 9.30 val jie baigia valgyti pusrycius ir galim juos pasiimti.
Butu gerai, kad man tiksliai pasisakytumėte, kiek bus jusu norinciu. Gal jei daugiau musu prisidetu, tai gal dar kazka jiems paorganizuotume, net nezinau, galvojau saldainiais juos ten pavaisinsim, bet ju aukletoja sake, kad jie labai nevalgus pasidare, tai tie saldainiai nelabai gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 18 lapkričio 2008 - 15:51
as jungiuos, bet busiu su savo pypliu. Masinoj pas mane viena automobiline kedute, kuri bus uzimta smile.gif, tai dar gale pora gali isest ir prieky viena laisva vieta.
Ai man dar toks klausimas, o kokio amziaus ten vaikuciai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esprit: 18 lapkričio 2008 - 16:03
QUOTE(Esprit @ 2008 11 18, 17:00)
as jungiuos, bet busiu su savo pypliu. Masinoj pas mane viena automobiline kedute, kuri bus uzimta smile.gif, tai dar gale pora gali isest ir prieky viena laisva vieta.
Ai man dar toks klausimas, o kokio amziaus ten vaikuciai?

Vaikai iki 4 metuku.
Skambinausi i Megiuka del nuolaideles, tai kainuos jiems po 6 Lt ir gales buti iki 2 valandu. Galejo is tikruju ir dovanai juos ileisti, gal prasyti nemokejau ax.gif
Atsakyti