Na, darbo diena tai gan sudetinga...mano masina tai eiline lengvoji, 4 vaikai tilptu... bet siaip tai irgi prisideciau prie Jusu ar lankant vaikus, viena karta nugabenau dukros rakandu kalna rudeni, pampersu, zaislu, dabar vel tona drabuziu, batuku tureciau. O ir jei organizaciniais klausimais prisideciau. bet taip visai dienai nuo darbo nusiimti negaliu. keliom valandom laisvai, o jei savaitgali ar po darbo tai isvis tai organizuojames!
Sveikos visos,
Norejau paprasyti, kad kai sekanti karta vaziuosite vaikuciu lankyti, parasykit ir man i az Labai noreciau prisijungti, turiu ir zaisliuku, ir rubeliu, galvoju, kam cia atidavus
O gal jau laikas planuoti apsilankyma koki?
Norejau paprasyti, kad kai sekanti karta vaziuosite vaikuciu lankyti, parasykit ir man i az Labai noreciau prisijungti, turiu ir zaisliuku, ir rubeliu, galvoju, kam cia atidavus
O gal jau laikas planuoti apsilankyma koki?
Tai organizuojames kita savaitei, as tai galiu.
QUOTE(Dali @ 2008 07 17, 15:29)
Tai organizuojames kita savaitei, as tai galiu.
Ta prasme? Ką gali?
Kadangi gyvenu prie pat " Lopselio" daznai matau isenancius pasivaiksioti vaikucius su aukletojomis. Karta prasilenkiau su jais, o vienas tai ir susuko: ,,cia mano mamyte?!" Taip ir apsiasarojau... Ir dar dabar prisiminus susigraudinu...
Jeigu tik galeciau kuo padeti siem mazyliam...
QUOTE(Linutas @ 2008 07 18, 16:16)
Kadangi gyvenu prie pat " Lopselio" daznai matau isenancius pasivaiksioti vaikucius su aukletojomis. Karta prasilenkiau su jais, o vienas tai ir susuko: ,,cia mano mamyte?!" Taip ir apsiasarojau... Ir dar dabar prisiminus susigraudinu...
Tai gal mašiną turi? Galima būtų nuvešti juos papramogauti.
O šiaip gali nunešti paprastų saldainiukų, kukurūzų, arbūzą...ar kitokią smulkmeną.Jie viskuom džiaugiasi. Aš tai prie vienos grupės prisirišau
Man labiau po pietų patinka lankyti, nes tada tada užsiėmimų jiems nebūna, auklėtojos jau namo išėj, lieka tiiik soc. darbuotoja ir auklytė. Tai mažiau su jais užsiima tada galima pažaisti lauke ar grupėje.
Norejau paklausti ar priima daiktus? Vezimelius,voneles,zaislus rubus?
QUOTE(tosius @ 2008 08 06, 10:12)
Norejau paklausti ar priima daiktus? Vezimelius,voneles,zaislus rubus?
priima visus tvarkingus daiktus, tik nenori pliušinių žaislų, nes jų daug prineša, o naudos jokios
QUOTE(vixiuke @ 2008 08 06, 12:23)
priima visus tvarkingus daiktus, tik nenori pliušinių žaislų, nes jų daug prineša, o naudos jokios
O reikia tartis del lnkymo ir ar galima sestadieniais?
QUOTE(tosius @ 2008 08 06, 13:12)
O reikia tartis del lnkymo ir ar galima sestadieniais?
šiaip geriau turbūt pasiskambinti, galima ir 6dieniais. Tik lankymas yra nuo 10 iki 12 ir po pietų nepamenu berods nuo 16 iki 18 val. 265400 soc darbuotojos tel nr vaikų namų.