Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(Vylina @ 2008 04 19, 23:57)
Sveikos,

Noreciau prisijungti prie mazyliu lankymo!!!! Kada planuojat eiti si karta???Norisi jiems nors akimirkai suteikti siluma, kurios jiems truksta, pamyluoti, panesioti ar tiesiog prie saves priglausti. Lauksiu ziniu!

ne taip lengva juos priglausti ....bega lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip sekasi???ar dar planuojate pasivezinima?
Atsakyti
laba, tai vaida lyg buvo sutarusi bet nezinau as sutikslinusi su vida del pasivazinejimo...

vakar sanari issisukau net neisivaizduoju kaip siandien man seksis paskui koki pypli begti biggrin.gif
Atsakyti
kazkaip ramu siandien cia tai as vaziuoju is namuciu reikaliuku tvarkyti, jei kartais bus kazkas nuspresta ir nutarsite vaziuoti paskambinkite man iki 4.30 galesiu pagelbeti

863318177
Atsakyti
Klausykit, gal durnas klausimas...
Turim monitorių kineskopinį, veikiantis, nemažas. Berods 17 colių.
Gėda siūlyti, bet gal reikia kokiems vaikučiams? g.gif
Atsakyti
Kauno lopšeliui reikalinga pagalba. Šį ketvirtadienį 18,30 reikia palydeti i cirka, reikalinga viena mašina. skambint aukletojai Vidai nr. 8650-12874
Atsakyti
Smagu, kad vyras galėjo šiandie vaikučiams pagelbėti - dabar smagiai leidžia laiką cirke smile.gif
Atsakyti
Noreciau prisijungti prie jusu, kada lankysit vaikucius ax.gif
Gal galetumet pranesti, kai organizuosites mirksiukas.gif
O kaip daznai juos lankot ir kokiose istaigose?
Atsakyti
QUOTE(pookis @ 2008 05 16, 10:51)
Noreciau prisijungti prie jusu, kada lankysit vaikucius  ax.gif
Gal galetumet pranesti, kai organizuosites  mirksiukas.gif
O kaip daznai juos lankot ir kokiose istaigose?

retai lankomės :0 kai sugalvojam ir susiroganizuojam ir konkrečiai čia visa tema apie vaikų namus Lopšelis, Vilijampolėje. ten visai mažuliukai iki 4 metų vaikai.
Atsakyti
na mamytes visai aptingom kai orai atsilo, gal reiktu pasiorganizuoti i miska koki vaikucius nuvezti ar siaip ka nors...
Atsakyti
Buvau.
Auklėtoja Vida sakė norėtų savo grupės vaikus nuvešti prie jūros- kažkokia organizacija už degalus lyg apmokės. Pasisiūliau nuvešti- mano auto 7 vietis, tai reiktų dar bent 5 viečio automobilio ir vairuotojos (vairuotojo) pažiūrinčio vaikučius. Išvyka būtų darbo dieną: delfinariumas, jūra.
Dar norėtų uždengiamos smėlio dėžės- bet nežino ar galima balkone statyti dėl jo būklės.
Atsakyti
gal tada smulkiau butu galima, kada planuojama isvaziuoti kuria diena kada planuojamas gryzimas???
Atsakyti
Važiuotume, kai bus šiltas oras ir vanduo, kad vaikai nors pabraidyti galėtų jūroje. Darbo dieną- tada mažiau žmonių-ryte anksti išvažiuotume, vakare grįžtume. O tiksli diena nenustatyta.
Atsakyti