Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(Iliuminata @ 2008 04 10, 12:29)
Mielos mamytės, aš labai norėčiau prisijungti prie jūsų gerų darbelių smile.gif  Gal galėčiau prisijungti kai sekantį kartą lankyst vaikučius? Jei taip, tai kada žadate tai daryti?

aišku, kad galite smile.gif manau reikėtų pasiplanuoti sekantį lankymą....
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 04 10, 14:06)
aišku, kad galite smile.gif manau reikėtų pasiplanuoti sekantį lankymą....

Na, tai tikrai prisijungsiu smile.gif Seniai žadu nueiti, bet vienai kažkaip nesmagu ax.gif
Kažkada prieš kokius 10 metų buvau nunešusi jiems žaislų. Laukiu jūsų pasiplanavimo. smile.gif
Atsakyti
Labuka visoms 4u.gif skambino man viena iš lopšelio auklėtoju šiandien, vaikuciams reikalinga pagalba, reikalingos dvi mašinos rytoj ryte (9-10 val.), [Bnepaklausiau kur vaikiukus veš, bet manau, kad kur i gamta. sake vaiku tik 6, bet vistiek kazkuo juos reikia pavėzint. jei kuri galit, tai duokit zinute man i AŽ, ar galit tiesiai paciai auklėtojai pasiskambint 8-650-12874 Vida.
Atsakyti
Jei niekas rytdienai negali, tai galbut kitai savaitei kas galetu vaikucius palydeti ax.gif
Atsakyti
maniskis sia savaite namuose su stomatitu sedi, jei iki kitos savaites praeis as galiu 4u.gif
Atsakyti
mano mergian irgi serga, bet tikiuosi, kad pirmadieni jau keliaus darzan. Tada galeciau ir as mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rassiuke @ 2008 04 16, 16:21)
mano mergian irgi serga, bet tikiuosi, kad pirmadieni jau keliaus darzan. Tada galeciau ir as mirksiukas.gif

tuomet puiku smile.gif jei bus geras oras, bus galima kazkur vaikiukus nusivezti. as pati pradejau dirbti, tad darbo dienom niekaip negaliu. kita savaite susirasysim smile.gif
Atsakyti
Manau aš galėčiau, bet turėčiau ir saviškį vežtis. tada pas mane telpa du vaikai ir vienas suaugęs.
Pažiūrėjau į kalendorių 4tadienį ir 5dienį negaliu. o prieš tai su mielu noru padėčiau.
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Norėčiau kuom nors prisidėti, pagalvojau, kad galėčiau nupirkti vaikų grupelei bilietus į kauno lėlių teatrą, ten savaitgaliais rodomi spektakliukai ir nuo 3 m amžiaus piliečiams ir tuo pačiu kiek tilptų mano mašiniuke (arba gal gaučiau 7 vietų vojagerį) pabiručių nuvežti ten ir parvežti.
Atsiprašau, neskaičiau temos, tai nžn gal jau ne kartą esate diskutavę tokiom temom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2008 04 18, 08:45)
Sveikos mergaitės  4u.gif
Norėčiau kuom nors prisidėti, pagalvojau, kad galėčiau nupirkti vaikų grupelei bilietus į kauno lėlių teatrą, ten savaitgaliais rodomi spektakliukai ir nuo 3 m amžiaus piliečiams ir tuo pačiu kiek tilptų mano mašiniuke (arba gal gaučiau 7 vietų vojagerį) pabiručių nuvežti ten ir parvežti.
Atsiprašau, neskaičiau temos, tai nžn gal jau ne kartą esate diskutavę tokiom temom  blush2.gif

super ideja, jei tik leistu galimybes tai butu labai maloni staigmena maziesiems
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2008 04 18, 10:45)
Sveikos mergaitės  4u.gif
Atsiprašau, neskaičiau temos, tai nžn gal jau ne kartą esate diskutavę tokiom temom  blush2.gif

butu geriausia tartis su pacia aukletoja Vida, ji labai draugiska ir organizuota, manau pades, gal pasiskambink tu jai, telefoniukas 8-650-12874. jos grupe nera didele, galbut visi vaikiukai ir tilptu masinoj.
o del vaiku palydejimo kazkur, galbut reiktu sutart tikslia diena, pvz. antradieni
Atsakyti
Sveikos,

Noreciau prisijungti prie mazyliu lankymo!!!! Kada planuojat eiti si karta???Norisi jiems nors akimirkai suteikti siluma, kurios jiems truksta, pamyluoti, panesioti ar tiesiog prie saves priglausti. Lauksiu ziniu!
Atsakyti