Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

Jei eitumėme po Naujų kokį penkatdieni 16 val. tai aš Selll ir Bea mielai prisijungtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 12 19, 14:14)
Jei eitumėme po Naujų kokį penkatdieni 16 val. tai aš Selll ir Bea mielai prisijungtų  4u.gif

Tokiu metu ir as prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif ir aš eičiau 4u.gif
Atsakyti
ir aš 4u.gif
Atsakyti
Smagu, nes mano skyrelio panos irgi mielai žada prisijungti, agituoju per visur blush2.gif
Atsakyti
Labai noreciau prisijungt, bet... darbo dienomis niekaip negaliu. Darbo laikas neleidzia.
Ar kuomet nors esat eje/planuotumet/sutiktumet/ eit sestadieni? Tuomet tikrai galeciau prisijungt. Jau velgi senokai buvau...
Jei kas organizuojat rinkima dovanu - parasykit bent kokias koordinates, kad galetume prisidet.
Ir linkejimus silciausius vaikiukams!!!
Atsakyti
Mielosios,
Sausio 13d. bus penktadienis, ar tiktų jums eiti pas vaikučius tą dieną, tarkim 16 val.?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 12 27, 20:25)
Mielosios,
Sausio 13d. bus penktadienis, ar tiktų jums eiti pas vaikučius tą dieną, tarkim 16 val.?

Man penktadieniais tokiu laiku visada gerai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
as nors ir vaikiuku neturiu bet labai noreciau su jumis kartu eiti. gal galite pasakyti kuom galeciau padeti? 4u.gif
Atsakyti
Ten galima neštis vaisius, javinukus, baronkėles, kukurūzus, pampersus, žaisliukus.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 12 29, 10:27)
Ten galima neštis vaisius, javinukus, baronkėles, kukurūzus, pampersus, žaisliukus.

Taigi viskas pačioj pirmoj žinutėj papunkčiui išvardinta lotuliukas.gif

13 dieną kolkas tinka blush2.gif

Nežinau, ar dar bandom rinkti pinigus sausio mėnesį, ar jau nebe? SuperMama iš fondo kažkiek skirs, bet grindų apšiltinimui manau neužtekts g.gif O gal iš viso apie kažką kitą reikia pradėt galvoti, nes su tom grindim neaišku kas gausis doh.gif
Atsakyti
Aš labai abejoju ar gausis su grindimis. Iš mano pažįstamų, bus gal koks 50 Lt. tik. Nebent kiliminė dangą įšeitų, bet vėl gi, ar turi siurblį, ją sunku valyti.
Atsakyti