Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(vixiuke @ 2008 03 29, 00:22)
na nežinau, kodėl negalima sūrelių, tada kai buvom, tai sakė, kad tik vienai mergaitei negalima sūrelių, nes ji alergiška šokoladui... ir šiaip maniau, kad bus vaikams smagiau, nei gauti kukurūzą  mirksiukas.gif

Labukas...Kaip saunu,kad po pasktinio apsilankymo nemazai vaikuciu turi ar tures naujus namucius,tik gaila,kad broliukus su sesutemis isskiria verysad.gif .Toj grupej ,kur as buvau,tai net 2vaikai labai alergiski...Bet aisk daug dalyku ,tai sukelia...
Atsakyti
o aš tai pašiurpau nuo kai kurių auklėtoju šiurkštumo, taip pat vaikučių rūbų - tikrai manau, ten sunešama daug ir gražių rūbelių. Taip pat džiugu, kad grupėse mažai vaikų, po kokius 8, daug suranda savo naujas šeimas.... manau surastų dar daugiau, bet ne kartą teko girdėti, kad labai sunku įforminti globą, įvaikinimą.... gaila ir neaišku kodėl, neleidžiama eiti pas pačius mažiausius?
Atsakyti
mane ir vakarykstis vaizdas truputi sokiravo, pradedant vaizdu kai prasilenkeme su kita grupe lauke (kur tu vixiuke buvai) kai aukletoja reke ir tampe vaika, drabuziais, kuriais vaikai aprengti (rankoves vos ne iki alkunu) ir baigiant tuo kad ir dziugina kad mazeja vaikuciu bet liudina kad isskiriami broliukai su sesutemis.

vaziuojant namo per daug buvau uzsigalvojusi apie tai, tai vos per pereja zmoniu ant kapoto nepasisodinau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palade: 30 kovo 2008 - 09:28
QUOTE(palade @ 2008 03 30, 10:27)
mane ir vakarykstis vaizdas truputi sokiravo, pradedant vaizdu kai prasilenkeme su kita grupe lauke (kur tu vixiuke buvai) kai aukletoja reke ir tampe vaika, drabuziais, kuriais vaikai aprengti (rankoves vos ne iki alkunu) ir baigiant tuo kad ir dziugina kad mazeja vaikuciu bet liudina kad isskiriami broliukai su sesutemis.

vaziuojant namo per daug buvau uzsigalvojusi apie tai, tai vos per pereja zmoniu ant kapoto nepasisodinau sad.gif

Nu jo....atmosfera ne kokia...o vaikuciu rubai,tai tikrai i siukslyna...tiek rubu pritempiau...maisais...ir batu...ir nieko...rubai nunesioti isaugti... verysad.gif
Atsakyti
na o man pasirode kad cia kaltas ne aukletoju siurkstumas, bet kad jos per ilgai dirba ta darba ir pinigeliu nedaug gauna, viskas susideda, bent as manau kad negerai maisyti sveiku vaikuciu su negalia turinciais, nes pavojus iskyla patiems vaikams, o ir aukletojoms manau reiktu specialaus pasiruosimo su neigaliais vaikais. gaila kad musu valstybe nesirupina.
Atsakyti
Labukas, o mano šeimoje virusiukas siautėjo, tai nutariau nerizikuoti ir neeiti verysad.gif . Bet kažkaip nuliūdino jūsų pasisakymai, dėl rūbelių, tai man po kalėdinio lankymo, tai tokio blogo įspūdžio nebuvo unsure.gif , jei iš tiesų rūbelių trūksta, tai tada labai liūdna verysad.gif , bet juk manau tikrai žmonės prineša, tai nejau kažkur dingsta? unsure.gif , nesinorisi taip blogai galvoti, bet vis mintys lenda negeros. Dar juk ir labdaros nejaugi jie negauna?Liūdna, vaikučiai nuo pat mažumės nuskriausti, tiek šeimos, tiek visuomenės. Bet kai praeitą kartą buvome, man auklėtojos visai geros susirodė, manau kaip ir visur, taip ir ten, visokių žmonių yra. Bent jau aš tikiuosi, kad geriečių daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 31, 14:37)
Labukas, o mano šeimoje virusiukas siautėjo, tai nutariau nerizikuoti ir neeiti verysad.gif . Bet kažkaip nuliūdino jūsų pasisakymai, dėl rūbelių, tai man po kalėdinio lankymo, tai tokio blogo įspūdžio nebuvo unsure.gif , jei iš tiesų rūbelių trūksta, tai tada labai liūdna verysad.gif , bet juk manau tikrai žmonės prineša, tai nejau kažkur dingsta? unsure.gif , nesinorisi taip blogai galvoti, bet vis mintys lenda negeros. Dar juk ir labdaros nejaugi jie negauna?Liūdna, vaikučiai nuo pat mažumės nuskriausti, tiek šeimos, tiek visuomenės. Bet kai praeitą kartą buvome, man auklėtojos visai geros susirodė, manau  kaip ir visur, taip ir ten, visokių žmonių yra. Bent jau aš tikiuosi, kad geriečių daugiau smile.gif

na ir man po kalėdų atrodė visai kitaip, daug geriau ten viskas... Gal vaikučiai buvo papuošti. O rūbeliai sakė ilgai keliauja iki vaikučių, kol gauna leidimą iš aukščiau... žodžiu visur visokios nesamonės vyksta verysad.gif tikiuosi nepasiskaitys mūsų atsiliepimų niekas iš tų vaikų namų, tai išvis neleis lankyti, kažin kodėl dabar pas pačius mažiausius neleidži? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 03 31, 18:47)
na ir man po kalėdų atrodė visai kitaip, daug geriau ten viskas... Gal vaikučiai buvo papuošti. O rūbeliai sakė ilgai keliauja iki vaikučių, kol gauna leidimą iš aukščiau... žodžiu visur visokios nesamonės vyksta  verysad.gif tikiuosi nepasiskaitys mūsų atsiliepimų niekas iš tų vaikų namų, tai išvis neleis lankyti, kažin kodėl dabar pas pačius mažiausius neleidži? g.gif

Gal nesupyks, visi mes tik paprasti žmogiukai, su savo mintimis ir sąmprotavimais. Sunku ir su tais vaikučiais, todėl visiems linkiu supratingumo ir šiltų namučių, tiek vaikučiams, tiek ten dirbančiam personalui. 4u.gif
Manau ir joms kiltų visokių minčių, jei tik stebėtų viską iš šono, tai gal labai mūsų, nežiniukų, nesmerks ax.gif
Atsakyti
Gaila, kad mes, tiksliau mano vyras šį kart negalėjo vykt. verysad.gif

Liūdni atsiliepimai ...

Bet turbūt jau situacija nuo mūsų nepriklausanti.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 03 31, 17:47)
na ir man po kalėdų atrodė visai kitaip, daug geriau ten viskas... Gal vaikučiai buvo papuošti. O rūbeliai sakė ilgai keliauja iki vaikučių, kol gauna leidimą iš aukščiau... žodžiu visur visokios nesamonės vyksta  verysad.gif tikiuosi nepasiskaitys mūsų atsiliepimų niekas iš tų vaikų namų, tai išvis neleis lankyti, kažin kodėl dabar pas pačius mažiausius neleidži? g.gif

Tikrai liudna kokia ten situacija.Kur as buvau toje grupeje su palade,tai aukletoja pasirode labai miela...tikrai joms sunku,nes viskas ten nesuderinta...jo...o rubai keliauja labai ilgai is auksciau g.gif ...kokia nesamone turetu leisti aukletojoms pasirinkti...o batai vaiku,nu nuo koju krenta...kazkokia nesamone...dabar kai buvome,tai as 2maisus geriausiu rubu uztempiau i grupe...
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 04 02, 07:37)
Tikrai liudna kokia ten situacija.Kur as buvau toje grupeje su palade,tai aukletoja pasirode labai miela...tikrai joms sunku,nes viskas ten nesuderinta...jo...o rubai keliauja labai ilgai is auksciau g.gif ...kokia nesamone turetu leisti aukletojoms pasirinkti...o batai vaiku,nu nuo koju krenta...kazkokia nesamone...dabar kai buvome,tai as 2maisus geriausiu rubu uztempiau i grupe...

bet vistiek jaučiu turės tuos rūbus į apačią atiduot, o tada dalins... sakė, kad pavasariniai batukai visiem vaikučiam užsakyti nauji ir grupėje buvo su naujais visi kambariniais ortopediniais, mes dukrytei tokius pačius darėm, prieš kelias dienas pasiėmėm, tai brangūs jie 170 lt, na gal tikrai sunku, bet vistiek valstybė gi skiria jiems pinigėlių... Ir dar vienas toks niuansas, kai susodino vaikus pietų, mus išprašė iš grupės, na gal čia tokia durna nuojauta, bet pagalvojau, gal nenorėjo , kad matytumėm ką duoda valgyt? O gal tik šiap, prie svetimų gal nevalgytų... bet žinot, kai pamatai realybę, poto visko prisigalvoji... gaila man tų vaikučių, atrodo galėčiau, visus pasiimčiau sad.gif
Atsakyti
Mielos mamytės, aš labai norėčiau prisijungti prie jūsų gerų darbelių smile.gif Gal galėčiau prisijungti kai sekantį kartą lankyst vaikučius? Jei taip, tai kada žadate tai daryti?
Atsakyti