Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

Kas girdėt dėl lankymo?Aš pati rytoj negaliu eit,bet turiu parinkus rūbelių ir batukų,jei ryt eitumėt,gal galėtų kuri paimt iš manęs?Gyvenam Dainavos mikr.
Atsakyti
oi vrgais ne galais prisiskambinau, vieni nuo kitų siuntinėja. Žodžiu galim ryt eiti pas vyresnius vaikučius ir geriausiai nuo 9 iki 12 val smile.gif
Atsakyti
as prisijungiu. tai kelinta susitinkam ir einam.
Atsakyti
tai gal kokią 10? kaip manot? Nes jei nueisim 11 tai tik valandą galėsim pabūti, o jei mūsų bus ten mažai tai gal nors trumpam į visas grupes užeitumėm?
Atsakyti
tai susitinkam 10 valanda hole
as atsivesiu skraidanti baliona, muilo burbulu viena ir kukuruzu pokeli, bent jau tiek namie turiu, bet jei ka dar galiu uzsukti i parduotuve ir nupirkti ko nors
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palade: 28 kovo 2008 - 20:37
QUOTE(palade @ 2008 03 28, 20:33)
tai susitinkam 10 valanda hole
as atsivesiu skraidanti baliona, muilo burbulu viena ir kukuruzu pokeli, bent jau tiek namie turiu, bet jei ka dar galiu uzsukti i parduotuve ir nupirkti ko nors

jaučiu ir aš kukurūzų nupirksiu ne tik kelios einam tai nepripirksim ten sūrelių ar sulčių kokių, net nž... o saldainių tai kažin ar gerai nešti
Atsakyti
gerai ir as ka nors nupirksiu tiems mazyliams, bet as jokiu rubeliu neturiu jiems, (nes pati vaiku neturiu dar, tai ir drabuzeliu nera) tai ryt 10 gal dar savo vyra prikalbinsiu.
Atsakyti
na aš galėčiau kokių 20 lt paaukoti tai galėčiau nupirkti 20 sūrelių jei dar kuri nupirktumėt kokių 15, kad visiem užtektų, nes nu norisi nunešti kažką smile.gif
Atsakyti
gal tiesiog nuperkam kukuruzu as dar sulciu pokelius mazus kelis prigriebsiu, nebus kiekvienam asmeniskai bet vienos grupes mazius pagirdyti uzteks manau, ir pabusim su kleckuciais...

o sureliu gal neperkam si karta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palade: 28 kovo 2008 - 22:19
QUOTE(palade @ 2008 03 28, 22:19)
gal tiesiog nuperkam kukuruzu as dar sulciu pokelius mazus kelis prigriebsiu, nebus kiekvienam asmeniskai bet vienos grupes mazius pagirdyti uzteks manau, ir pabusim su kleckuciais...
o sureliu gal neperkam si karta...

na tai tada ir aš paimsiu kokių kukurūzų ir sulčių, vat tik suku galvą, kaip čia taip anksti susisukti, mažę reik pas mamą nuvešti, nes noriu kad vyras atveštų, man labai sudėtinga atvažiuoti į vilijampolę sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 03 28, 23:22)
na tai tada ir aš paimsiu kokių kukurūzų ir sulčių, vat tik suku galvą, kaip čia taip anksti susisukti, mažę reik pas mamą nuvešti, nes noriu kad vyras atveštų, man labai sudėtinga atvažiuoti į vilijampolę sad.gif

bandysiu ir as prisijungti...kukuruzu tikrai pakaks,nes ten yra alergisku vaiku...o vat sureliu ,tai jiems negalima...
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 03 28, 22:25)
bandysiu ir as prisijungti...kukuruzu tikrai pakaks,nes ten yra alergisku vaiku...o vat sureliu ,tai jiems negalima...

na nežinau, kodėl negalima sūrelių, tada kai buvom, tai sakė, kad tik vienai mergaitei negalima sūrelių, nes ji alergiška šokoladui... ir šiaip maniau, kad bus vaikams smagiau, nei gauti kukurūzą mirksiukas.gif
Atsakyti