Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(palade @ 2008 02 27, 10:09)
na mamytes ziuriu visai nurimome, reikia vaikam nors velyku proga kokia svente suorganizuoti... ka manote  4u.gif

Labutis smile.gif
Katik skambinau į vaikų namus, sakė jau nebėra karantino. Soc darbuotoja Agnė atostogauja, tai ją pavaduojanti darbuotoja nelabai žinojo ko šiuo metu reikėtų vaikučiams. Taigi galim organizuoti lankymą. Man labiau tiktų 6dienis kuris nors
Atsakyti
kaip supratau daugumai tinka sestadienis tai galime ateinanti nuvyksti arba padaryti velykini atejima su marguciais, ju ridenimais ir kitom linksmybem vaikuciam, tai cia bus arba kovo15 arba kovo 22diena
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2008 02 27, 14:01)
kaip supratau daugumai tinka sestadienis tai galime ateinanti nuvyksti arba padaryti velykini atejima su marguciais, ju ridenimais  ir kitom linksmybem vaikuciam, tai cia bus arba kovo15 arba kovo 22diena

gal dar per maži tie vaikučiai, nebent medinių kiaušinių nusinešti, nes sutrins, sudaužys... mačiau kaip jie su sūreliais elgiasi, nžn net... na kaip nuspręsit, pritarsiu. Laukiam kitų mamyčių atsiliepimų, kada nori vykti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Balsuojam už lankymą 6niais. Galim šį, gal priešvelykinį g.gif

Vyras aišku dalyvautų, aš su mažaisiais namučiuose.

O jiem rūbelių, batukų niekad nepamaišys mirksiukas.gif
Atsakyti
o galpenktadieni einam?
Atsakyti
man tinka bet kuri diena ir penktadienis ir sestadienis, tik kovo 8 diena negaleciau
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2008 02 28, 15:31)
o galpenktadieni einam?

aš 5dienį nelabai galiu, nėra kam dukrytės palikti. Bet jei dauguma galės 5dienį, tai mes su vyru dviese kada 6dienį nueisim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Turiu yvairiu nauju daikteliu - plastilino, muilo burbulu, barskuciu, kamuoliuku pora, kelis zaisliukus. Gal kuri eidama lankyti mazuosius nunestumete, ar gal kokia velykine akcija darysite? Butu gerai, jei galetumete paimti tuos daiktelius is manes. Tel. nr. 862917571
Atsakyti
vixiuke istustink savo pasto dezute smile.gif

egliukasz jei iki rytojaus niekas nepaims as galesiu uzsukti
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2008 02 29, 10:02)
vixiuke istustink savo pasto dezute smile.gif

egliukasz jei iki rytojaus niekas nepaims as galesiu uzsukti

jau pratryniau smile.gif
Atsakyti
tai kada einam?
Atsakyti
organizuojames kovo 29 dienai, susirenkam vel ka galime nunesti vaikuciam ir su lauktuvem velyku proga lekiam 4u.gif
Atsakyti