Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(palade @ 2008 01 24, 15:12)
VADINASI VASARIO 9D. . ORGANIZUOJAMAS VIZITAS PAS MAZUOSIUS, VISAS NORINCIAS JUNGTIS SU DOVANOMIS AR BE JU, MALONIAI PRASOME

aš ir su vyru prisijungisu smile.gif
Atsakyti
as prisijungiu
Atsakyti
labai norėčiau, bet galiu išlėkti verysad.gif pažiūrėsiu ką turiu ir jei tikrai negalėsiu, tai perduosiu važiuojančioms.
Atsakyti
Gal kartais jau aišku kelintą valandą planuojamas ėjumas,nes labai norėčiau prisijungti.Dar norėjau klausti, o jūs visą laiką tą pačią grupę lankot.Ir konkrečiai tik jiems lauktuves nešat?O pas kitus vaikučius(pačius mažiausiu-leliukus)neinat?
Atsakyti
Mergaitės, džiugu, kad pas mum tokie norai, bet... unsure.gif

Kaip ir visur, vaikų namučiuose siaučia ligos. Ką tik kalbėjau su soc darbuotoja Agne, tai sakė nuo vakar iki neaišku kada karantinas pas juos. Siūlė pasiskambinti gal vasario vidury ar į pabaigą.
Taip kad vasario 9d. lankymas atšaukiamas.verysad.gif

Daiktelius galim rinktis, tik nunešim vėliau. smile.gif Akcentavo, kad batukų trūksta labiausiai, o šiaip visko, ko ir kiekvienam vaikui kad reikia namie.
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MONAS @ 2008 01 25, 12:09)
Gal kartais jau aišku kelintą valandą planuojamas ėjumas,nes labai norėčiau prisijungti.Dar norėjau klausti, o jūs visą laiką tą pačią grupę lankot.Ir konkrečiai tik jiems lauktuves nešat?O pas kitus vaikučius(pačius mažiausiu-leliukus)neinat?

Pas visus, pas kuriuos leidžia, ten ir einam. Tiesiog kartais tuos mažiukus labiau saugo nuo ligų, jei ten situacija sunki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nija: 25 sausio 2008 - 13:15
Labai liūdna, kad serga mažiukai ir negalim jų nors truputį pralinksmint.

Dėl konkrečios grupės tai klausiau todėl, kad viena mama rašė:"mūsų grupėj tik 3 mergaitės".Todėl ir supratau, kad eina tik į vieną grupę.

Lauksiu žinių, kada bus galimas lankyti.
Atsakyti
QUOTE(MONAS @ 2008 01 25, 14:15)
Labai liūdna, kad serga mažiukai ir negalim jų nors truputį pralinksmint.

Dėl konkrečios grupės tai klausiau todėl, kad viena mama rašė:"mūsų grupėj tik 3 mergaitės".Todėl ir supratau, kad eina tik į vieną grupę.

Lauksiu žinių, kada bus galimas lankyti.

kai ėjom per kalėdas, tai pasidalinom į kelias grupes ir ėjom po kelias mamytes į vieną grupę, todėl ir rašė, kad toj grupėj, kur buvo ta mamytė, tik 3 mergaitės smile.gif
Atsakyti
oi kaip gaila kad serga vaikiukai,nu bet ;lauksiziniu kada jau jie bus sveiki:)
Atsakyti
Aš irgi mielu noru prisijungčiau bigsmile.gif O ką būtent rinkti reikėtų? ta prasme pirkti? blush2.gif
Atsakyti
Praeitam puslapyje buvau įmetus sąrašiuką, ko jiems labiausia trūksta:

1.vezimai
2.batai nuo 20iki 26,taip pat batukai lakstyti po grupes su uzkulne.
3.rubai
4.sagtukai mergaitems i palukus.Nors mergaiciu musu grupeje buvo tik 3.
5.ir kelnes, ypac neturi berniukui didesniam 4-5m,man atrodo jo ugis 116panasiai

Na pirkti kartais nebūtina, gal patys ar pažįstami turi geros būklės ir galėtų atiduoti. mirksiukas.gif

Atsakyti
wub.gif
QUOTE(Nija @ 2008 01 28, 16:59)
Praeitam puslapyje buvau įmetus sąrašiuką, ko jiems labiausia trūksta:

1.vezimai
2.batai nuo 20iki 26,taip pat batukai lakstyti po grupes su uzkulne.
3.rubai
4.sagtukai mergaitems i palukus.Nors mergaiciu musu grupeje buvo tik 3.
5.ir kelnes, ypac neturi berniukui didesniam 4-5m,man atrodo jo ugis 116panasiai

Na pirkti kartais nebūtina, gal patys ar pažįstami turi geros būklės ir galėtų atiduoti. mirksiukas.gif

Labukas
Kai eisit ir as prisijungciau.Vis pagalvoju apie tuos vaikucius...o ypac apie Karolina ir Andriu wub.gif wub.gif wub.gif Broliuka ir sesute...kazkaip man jie ilindo i sirdele wub.gif wub.gif wub.gif .Turiu surinkus trupuciuka daiktu ir tu kelniu didesniu,jeigu iki to laiko nenuvesiu,tai gal su jumis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 30 sausio 2008 - 18:57
noreciau suzinot ar kaune lankotes,ir as prisideciau daug drabuzeliu surinkus geru. thumbup.gif
Atsakyti