Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(mamyte_inga86 @ 2008 01 09, 17:05)
Turiu rubeliu berniuko 0-3 men, veliau bus ir didesniu, atiduociau jei kam nors tikrai reikia. Kadangi gyvenu Airijoj galiu tik pastu persiusti. labai daug ju kaip ir nera, nes dali sviesiu  atidaviau, liko tik melyni, ir striukyte pavasariui yra... tai vat jei ka galeciau paremti, tikrai labai noreciau... tik adresa parasykit smile.gif

gali atsiusti man o as ar tai viena ar su kitom mamytem kai eisiu i "Lopseli" nunesiu mazyliams.
adresiuka i PM parasysiu
Atsakyti
Vaikų namučius vakar pasiekė Kalėdinės akcijos nuotraukėlės. smile.gif

O vaikiukus galima lankyti ir 6niais. Nepamenam, kokiu laiku iki pietų, o po pietų - nuo 16val.

Jeigu kas ketinsit keliauti, praneškit, gal ir daugiau bus norinčių prisijungt ax.gif
Atsakyti
Turiu ir as rubeliu nuo 0 iki 3 menesiu ir zaisliuku, su kuriais jau nebezaidziam. Padovanociau viska, jeigu zinociau kur nuvezti. blush2.gif
Atsakyti
Nija,
as noriu eiti su jumis,nedrystu viena ten, olabai noriu vel juos aplankyti.
Papildyta:
ir dar klausimelis, ar ten butina pasisakmbinti direktoriai arkam nors kad nori ateiti aplankyti vaikiuku , pazaisti su jais:)
Atsakyti
o gal man tiesiog parasykite kokiu nors kudikiu namu adresa, as pati nusiusciau ir nereiketu nesioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte_inga86 @ 2008 01 22, 13:22)
o gal man tiesiog parasykite kokiu nors kudikiu namu adresa, as pati nusiusciau ir nereiketu nesioti  smile.gif

Kauno vaiko raidos klinikoja "Lopšelis", Lopšelio g. 10
Atsakyti
na mergaites tai kada einame pas mazuosius, po svenciu jau praejo menesiukas nepilnas gal vel organizuojames

kaip supratau geriausiai daugumai yra sestadienis, tai gal ir tariames po kokiu dvieju ar triju savaiciu pas mazuosius nueiti
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2008 01 24, 11:47)
na mergaites tai kada einame pas mazuosius, po svenciu jau praejo menesiukas nepilnas gal vel organizuojames

kaip supratau geriausiai daugumai yra sestadienis, tai gal ir tariames po kokiu dvieju ar triju savaiciu pas mazuosius nueiti

aš ir eičiau jei savaitgalį, tik ne šį, nes dukrytė serga verysad.gif
Atsakyti
thumbup.gif

Vasario 9d. reikia bandyt tartis , nes po to ilgesnis savaitgalis ir dauguma gal išlekia kur.
Kažkur buvo jau po akcijos padarytas sąrašiukas ko jiems reikia. Gal pamenat - galima būtų išsikelt ir po truputį rinktis. rolleyes.gif
Va radau:

1.vezimai
2.batai nuo 20iki 26,taip pat batukai lakstyti po grupes su uzkulne.
3.rubai
4.sagtukai mergaitems i palukus.Nors mergaiciu musu grupeje buvo tik 3.
5.ir kelnes, ypac neturi berniukui didesniam 4-5m,man atrodo jo ugis 116panasiai

Gal dar ko? papildykit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nija: 24 sausio 2008 - 13:08
VADINASI VASARIO 9D. . ORGANIZUOJAMAS VIZITAS PAS MAZUOSIUS, VISAS NORINCIAS JUNGTIS SU DOVANOMIS AR BE JU, MALONIAI PRASOME
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palade: 24 sausio 2008 - 15:12
Labai noreciau prisijungti, bet vasario 9 nebusiu LT verysad.gif bet bandysiu gal surinkt kazko vaikiukam ir perduot kuriai nors mamytei kad nuveztu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(palade @ 2008 01 24, 17:12)
VADINASI VASARIO 9D. . ORGANIZUOJAMAS VIZITAS PAS MAZUOSIUS, VISAS NORINCIAS JUNGTIS SU DOVANOMIS AR BE JU, MALONIAI PRASOME

Aš prisijungsiu,tik dar nežinau kaip su darbu,nes tenka dirbti ir savaitgaliais,jei bus laisvas,tai eisiu.
Atsakyti