QUOTE(Egle22 @ 2007 11 18, 02:11)
1. Sakykit, o labai gerus vaikucius galima su savimi vestis? tikiu, kad jiems tai butu vertinga patirtis kuri galetu tapti tradicija.
2. Kokius dar vaiku namus lankote ir KOKIOS PARAMOS JIEMS LABIAUSIAI REIKIA? Ar reikia pildyti kokia nors biurokratija su tomis dovanomis? Manau, kad galetume kuo nors padeti.
3. Dukros mokykla kasmet rengia akcija Operation Christmas Child kartu su
http://www.samaritanspurse.uk.com/occ/ . Mano nuomone, - labai puiki ideja. Vaikai/teveliai paruosia batu dezutes su dovanelemis. Pripildome zaisliukais, rubeliais, piestukais, knygutemis, t.t. (yra sarasas, ko negalima deti), ivyniojame i grazu kaledini popieriu, uzrasome ant virsaus amziu ar vaiko lyti. Priduodame i mokykla, o is mokyklos samarieciai surenka patys ir veliau isvezioja vaikuciams ten kur priklauso: Afrika, Europa, t.t.
1. as klausiau "lopselio'' direktores del vaikų vedimosi kartu, tai sake, kad galima.
2. jokios biurokratijos su dovanom nebuvo. kai mes ten nuvykom, tai pasake kad yra trys tokio amziaus grupes ir jei norim aplankyti visas, tai reikia padalinti visko po lygiai. kadangi buvau ne viena, tai mes hole issidestem visus pampersus vaises ir skirstem i tris maisus. niekas netikrino ir nieko nereikejo pasirasineti
3. manau, kad tai labai gera ideja su tokiom dovanelem, tik reikia daugiau organizuotis ir viskas gautusi labai sauniai. reiktu susitarti kuria diena vykstam (gruodzio men) ir iki to laiko dovaneles suruosti. gal kuri apsiimtu rinkti is tu, kurios noretu kazka perduoti, tik neturi laiko pacios aplankyti.
nors, manau, nebus lengva, juk tik viena gr.apdovanoti reikia 12 dovaneliu
Papildyta:
QUOTE(palade @ 2007 11 17, 01:25)
laba, neperseniausiai uzsukau i si skyreli, perskaiciau tema, ir norejau paklausti mamosvaidos gal buvo treciadieni pas maziukus kai turejo grudas koncertuoti, ydomu kaip sekesi
siaip tai labai norecia prisijungti, tik vienai nedrasu. esu kiekviena diena iki 4 valandos laisva, tad jei kas galvos vizita pasistengsiu isijungti i sia veikla
nebuvau, nieks neprisijunge
manu kad tikrai dar organizuosimes, sekite tema, pranesim