Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(fiona35 @ 2007 11 17, 20:53)
o gal to didesnio vaikiuko vardas-Lukas?Nes teko panašų sutikti ligoninėj,jis gulėjo, iš Lopšelio gtv.Toks gražus,protingas vaikas,visai nepanašus į"vaiknaminį'.Buvo keista,kodėl jo nieks iki tol neįsivaikino,prapuls jis tikrai vaikų namuose.Man net buvo kilus mintis globot jį,bet nedrįsau savo kvailam vyrui užsimint

taip Lukas, duok Dieve, atsiras dar jam teveliai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2007 11 18, 02:11)
1. Sakykit, o labai gerus vaikucius galima su savimi vestis? tikiu, kad jiems tai butu vertinga patirtis kuri galetu tapti tradicija.

2. Kokius dar vaiku namus lankote ir KOKIOS PARAMOS JIEMS LABIAUSIAI REIKIA? Ar reikia pildyti kokia nors biurokratija su tomis dovanomis? Manau, kad galetume kuo nors padeti.

3. Dukros mokykla kasmet rengia akcija Operation Christmas Child kartu su  http://www.samaritanspurse.uk.com/occ/ . Mano nuomone, -  labai puiki ideja. Vaikai/teveliai paruosia batu dezutes su dovanelemis. Pripildome zaisliukais, rubeliais, piestukais, knygutemis, t.t. (yra sarasas, ko negalima deti), ivyniojame i grazu kaledini popieriu, uzrasome ant virsaus amziu ar vaiko lyti. Priduodame i mokykla, o is mokyklos samarieciai surenka patys ir veliau isvezioja vaikuciams ten kur priklauso: Afrika, Europa, t.t.

1. as klausiau "lopselio'' direktores del vaikų vedimosi kartu, tai sake, kad galima.
2. jokios biurokratijos su dovanom nebuvo. kai mes ten nuvykom, tai pasake kad yra trys tokio amziaus grupes ir jei norim aplankyti visas, tai reikia padalinti visko po lygiai. kadangi buvau ne viena, tai mes hole issidestem visus pampersus vaises ir skirstem i tris maisus. niekas netikrino ir nieko nereikejo pasirasineti
3. manau, kad tai labai gera ideja su tokiom dovanelem, tik reikia daugiau organizuotis ir viskas gautusi labai sauniai. reiktu susitarti kuria diena vykstam (gruodzio men) ir iki to laiko dovaneles suruosti. gal kuri apsiimtu rinkti is tu, kurios noretu kazka perduoti, tik neturi laiko pacios aplankyti.
nors, manau, nebus lengva, juk tik viena gr.apdovanoti reikia 12 dovaneliu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(palade @ 2007 11 17, 01:25)
laba, neperseniausiai uzsukau i si skyreli, perskaiciau tema, ir norejau paklausti mamosvaidos gal buvo treciadieni pas maziukus kai turejo grudas koncertuoti, ydomu kaip sekesi

siaip tai labai norecia prisijungti, tik vienai nedrasu. esu kiekviena diena iki 4 valandos laisva, tad jei kas galvos vizita pasistengsiu isijungti i sia veikla

nebuvau, nieks neprisijunge ax.gif manu kad tikrai dar organizuosimes, sekite tema, pranesim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2007 11 19, 18:21)
1. as klausiau "lopselio'' direktores del vaikų vedimosi kartu, tai sake, kad galima.
2. jokios biurokratijos su dovanom nebuvo. kai mes ten nuvykom, tai pasake kad yra trys tokio amziaus grupes ir jei norim aplankyti visas, tai reikia padalinti visko po lygiai. kadangi buvau ne viena, tai mes hole issidestem visus pampersus vaises ir skirstem i tris maisus. niekas netikrino ir nieko nereikejo pasirasineti
3. manau, kad tai labai gera ideja su tokiom dovanelem, tik reikia daugiau organizuotis ir viskas gautusi labai sauniai. reiktu susitarti kuria diena vykstam (gruodzio men)  ir iki to laiko dovaneles suruosti. gal kuri apsiimtu rinkti is tu, kurios noretu kazka perduoti, tik neturi laiko pacios aplankyti.
nors, manau, nebus lengva, juk tik viena gr.apdovanoti reikia 12 dovaneliu  ax.gif
Papildyta:
nebuvau, nieks neprisijunge  ax.gif manu kad tikrai dar organizuosimes, sekite tema, pranesim  mirksiukas.gif

labas mamavaida jei organizuosit pas vaikus parasykit is man i az jei nesunku gal as galesiu prisijungt jei turesiu kur duikryte palikt asciu
Atsakyti
aš ir labai norėčiau aplankyti vaikučius smile.gif Taip pat galėčiau padėti organizuojant kalėdinį pasveikinimą. Gal mamytės, kurios ten lankosi, žino kiek ten yra išvis vaikučių ir kokio amžaius? Žinotumėm kiek ir kokių dovanėlių reikia.
Atsakyti
Sveiki, o jūs einat pas leliukus iki metukų, ar pas didesnius vaikučius ?
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2007 11 19, 17:21)
3. manau, kad tai labai gera ideja su tokiom dovanelem, tik reikia daugiau organizuotis ir viskas gautusi labai sauniai. reiktu susitarti kuria diena vykstam (gruodzio men)  ir iki to laiko dovaneles suruosti. gal kuri apsiimtu rinkti is tu, kurios noretu kazka perduoti, tik neturi laiko pacios aplankyti.
nors, manau, nebus lengva, juk tik viena gr.apdovanoti reikia 12 dovaneliu  ax.gif

mintis labai gera, tik gal nereikia daiktu pakuoti nes tikrai jei paruosime gatavas dovaneles tiek kiek reikia galime ir nesurinkti, tiesiog viska ka dovanoja mamytes renkame o paskui is visu surinktu daiktu bus galima sukomplektuoti dovaneles atitinkamai pagal amziu.
is mamyciu paimti daiktus galesiu ir as, tik si savaite pas mane turbut nusiraso nes mano pacios kleckas serga bet kita savaite jei viskas gerai tikrai galesiu pradeti rinkti kas nores perduoti dovaneles, galiausiai gal net pacios mamytes gales iki manes atvaziuoti ir atvesti ka gali aukoti, jei ne sakau nuo kitos savaites ir as galiu.
o del datos as galvociau kad gal link kaledu arciau ...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 11 19, 20:45)
aš ir labai norėčiau aplankyti vaikučius  smile.gif Taip pat galėčiau padėti organizuojant kalėdinį pasveikinimą. Gal mamytės, kurios ten lankosi, žino kiek ten yra išvis vaikučių ir kokio amžaius? Žinotumėm kiek ir kokių dovanėlių reikia.

lopselyje nuo 2 metuku iki mazdaug 4 yra 3 grupes po 12 vaikuciu, is viso 36 vaikai
Papildyta:
QUOTE(indre* @ 2007 11 19, 22:15)
Sveiki, o jūs einat pas leliukus iki metukų, ar pas didesnius vaikučius ?

buvom pas didesnius, bet tam paciam lopsely tra ir visai leliuku

reikes pasiskambinti direktorei ir tiksliai suderinti laika, geriausia gal savaitgali butu, daugiau kas is mamyciu galetu kartu keliauti, gal kokia gruodzio 15d, nes kitas, tai jau kaledo. jei ta data nebus nieko kito vaikams suplanuota, tarsiuosi del sitos dienos, ar gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamavaida: 19 lapkričio 2007 - 21:22
QUOTE(mamavaida @ 2007 11 19, 21:16)
reikes pasiskambinti direktorei ir tiksliai suderinti laika, geriausia gal savaitgali butu, daugiau kas is mamyciu galetu kartu keliauti, gal kokia gruodzio 15d, nes kitas, tai jau kaledo. jei ta data nebus nieko kito vaikams suplanuota, tarsiuosi del sitos dienos, ar gerai?

man gerai
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2007 11 19, 22:16)
lopselyje nuo 2 metuku iki mazdaug 4 yra 3 grupes po 12 vaikuciu, is viso 36 vaikai
Papildyta:

buvom pas didesnius, bet tam paciam lopsely tra ir visai leliuku

o gal geriau po Kalėdų sekantį savaitgalį? jei yra 36 vaikai, tai manau, kad būtų galima kiekvienam po dovanėlę įteikti. Aš ir pas savo pažįstamus paklasinėsiu, gal kas ką nupirks. o kaip manote, kokios dovanos yra geriausios, na turbūt žaislai? be to, kaip išvengti tokios problemos, kad vaikučiai nepavydėtų vieni kitiems, na sakys noriu to o ne ano? taip pat manau, kad reikėtų padaryti po kokią nors bendrą dovaną ir mažiukams, kiekvienai grupei kad ir pamperių ar ko kito nunešti. taigi ir aš galiu rinkti dovanėles. patogiausia būtų Garliava, Mastaičiai, Palemonas, Neveronys, bet paimsim ir iš kitur (vyras dirba po visą Kauną ir ne tik)
Atsakyti
arba galima daryti tris dideles dezes (trim grupem) i jas ideti pampersu (kaip ir bendrai) ir dovaneliu smulkiu kiekvienam vaikuciui, dar kokiu vaisiu ar saldainiu
Atsakyti
Gal vertetu pradeti atskira tema: dovaneliu dezutes xxx vaiku namams. Sutarti lankymo data, sutarti dezuciu dydi (vaikiski batai, ar vyriski batai biggrin.gif ). Galima pasiskolinti Samarieciu daiktu sarasa, kad dovaneles butu mazdaug vienodos http://www.samaritanspurse.uk.com/occ/

Butu gerai jei paagituotumete darbe ir tarp draugu ir tikrai surinktume toms trims grupems po 12 vaiku.

Mes atvyksime tik pries pat Kaledas, tad galetume apsilankyti tarp Kaledu ir Naujuju.

Tikrai butu puiku.
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2007 11 20, 16:50)
Gal vertetu pradeti atskira tema: dovaneliu dezutes xxx vaiku namams. Sutarti lankymo data, sutarti dezuciu dydi (vaikiski batai, ar vyriski batai  biggrin.gif  ). Galima pasiskolinti Samarieciu daiktu sarasa, kad dovaneles butu mazdaug vienodos http://www.samaritanspurse.uk.com/occ/

Butu gerai jei paagituotumete darbe ir tarp draugu ir tikrai surinktume toms trims grupems po 12 vaiku.

Mes atvyksime tik pries pat Kaledas, tad galetume apsilankyti tarp Kaledu ir Naujuju.

Tikrai butu puiku.

puiki mintis thumbup.gif
Atsakyti